Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sukienka biurowa

28.12.12, 21:43
    Dziewczęta, od lutego rozpoczynam nową pracę. Wymagane ubranie eleganckie aczkolwiek stonowane-kontakt z klientem. Poszukuję sukienek biurowych, mogą być nakładane na białą koszulę-choć tego połączeń ze względu na budowę kielicha trochę się obawiam. Proszę o radę, do tej pory nie musiałam do pracy ubierać tego typu garderoby. Z góry dziękuję za każde porady. Obejrzałam propozycje zalando i solar, jednak nic mnie nie powaliło na kolana. Kolor biurowy-szary, granat, czarny.
    Jestem większa na górze- biust , mniejsza na dole, plus nogi do pokazania.
    Obserwuj wątek
      • aqua48 Re: sukienka biurowa 29.12.12, 11:45
        kammkara napisała:

> Poszukuję sukienek biurowych, mogą być nak
        > ładane na białą koszulę-choć tego połączeń ze względu na budowę kielicha trochę
        > się obawiam. Proszę o radę, do tej pory nie musiałam do pracy ubierać tego typ
        > u garderoby. Z góry dziękuję za każde porady. Obejrzałam propozycje zalando i s
        > olar, jednak nic mnie nie powaliło na kolana. Kolor biurowy-szary, granat, czar
        > ny.

To dobrze, że nic Cię nie powaliło na kolana, takie stroje mają właśnie na celu nie powalać i uwydatniać seksowne kształty, tylko "wtapiać w tło". A przy Twojej sylwetce chyba lepsze byłyby garnitury - spodnie i spódnica plus marynarka, niż sukienka. Biust ukryć, nogi ewentualnie pokazać ale tylko od kolan w dół.
        • kammkara Re: sukienka biurowa 29.12.12, 12:11
          a gdzie mogę taki dobry garnitur dostać? Jakieś propozycję sklepów?
      • martalis30 Re: sukienka biurowa 29.12.12, 20:06
        Sukienki biurowe znajdziesz w simple, taranko, a koleżanka z większym biustem zaopatruje się w pretty one i wyglada swietnie.
        • kammkara Re: sukienka biurowa 29.12.12, 20:36
          chodzi o sklepy pretty girl?
      • martalis30 Re: sukienka biurowa 29.12.12, 20:46
        Nie, chodzi o pretty one.
        • kammkara Re: sukienka biurowa 29.12.12, 21:19
          dziękuję bardzo, obejrzałam ich kolekcje na stronie maja sporo ciekawych propozycji zarówno sukienek jak i garniturów
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka