lunalovelight 16.07.04, 16:50 wlasnie widze ja na tvp2. jakis, hm, penisik wyrosl biednej kobiecie na glowie ;)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: modrzew Re: Ewa Minge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 18:06 Ja bym powiedzial raczej ze ma teraz czerwonego mopa na glowie Ewa Minge --->>>> Mopwoman ;-}} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor: Re: Ewa Minge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 01:43 ona musi komus niezle cmokac pytonga skoro tak ja tvp lansuje... co za kraj, zygac sie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza LINKA MACIE??? 17.07.04, 14:30 lunalovelight napisała: > wlasnie widze ja na tvp2. jakis, hm, penisik wyrosl biednej kobiecie na glowie > ;)... to dawać! Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: LINKA MACIE??? 17.07.04, 15:58 cholera, linka zadnego ni mom :P. hmm, pamietasz, jak w latach 80tych niejakie fasolki wylansowaly 'fryzure na cebule', w postaci dziwnego kitka na samym czubku czaszki, omotanego kolorowymi 'frotkami'? otoz pani minge miala cos takiego na czubku swej rudej czaszki rowniez, jeno w postaci koka (jesli na upartego mozna to tak nazwac) + reszta wlosow rozpuszczona :P. Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: LINKA MACIE??? 17.07.04, 16:35 lunalovelight napisała: > cholera, linka zadnego ni mom :P. no ja tyż tego zjawiska nie widziałam a chętnie zobaczyłabym :( > hmm, pamietasz, jak w latach 80tych niejakie fasolki wylansowaly 'fryzure na > cebule', w postaci dziwnego kitka na samym czubku czaszki, omotanego kolorowymi > 'frotkami'? ja też cos takiego nosiłam na głowie!chyba w IV klasie to było.ale nie za długo- obrzępoliłam się na prawie łyso.oczywiście zostawiając wystrzępioną grzywkę i coś z tyłu.ojej!kiedy to było... może ewa m. dostała się w objęcia (baby)jagi hupało*? *to nie mój tekst.na jakiś forum go przeczytałam i strasznie mi się spodobał.brawo dla autora! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza precz z jagą hupało! 17.07.04, 17:19 > może ewa m. dostała się w objęcia (baby)jagi hupało*? precz z jagą hupało! vat`en!(precz) kiedyś miała taką reklamę - nieśmiertelne poczucie stylu czy coś 3 modelki ucharakteryzowane na samobójczynie: rewolwer,tabletki, podcięte żyły we fryzurach j.h. no i te komentarze: jak osiągnąć nieśmiertelność?przez nieśmiertelne poczucie stylu na takich pocztówkach składanych to było Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: LINKA MACIE??? 17.07.04, 17:12 lunalovelight napisała: > cholera, linka zadnego ni mom :P. > hmm, pamietasz, jak w latach 80tych niejakie fasolki wylansowaly 'fryzure na > cebule', w postaci dziwnego kitka na samym czubku czaszki, omotanego kolorowymi > 'frotkami'? otoz pani minge miala cos takiego na czubku swej rudej czaszki > rowniez, jeno w postaci koka (jesli na upartego mozna to tak nazwac) + reszta > wlosow rozpuszczona :P. ha - opis dość plastyczny,fryzura bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karocia Re: Ewa Minge IP: *.kotlomontaz.pl 22.07.04, 13:19 www.kap.com.pl/press3/szukaj.php?token=&form_szukaj=ewa+minge&form_search_addterms=all&form_search_wydarzenia=on& form_search_materialy=on&form_search_quant=25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karocia Re: Ewa Minge IP: *.kotlomontaz.pl 22.07.04, 13:24 niestety nie chce wskoczyc strona ale wejdzcie na www.kap.com.pl i tam wpiszcie sobie ewa minge i pokaza sie zdjecia z "cebula na glowie" Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Ewa Minge 22.07.04, 13:42 Rzeczwywiście urocze ;))) www.kap.com.pl/press3/img_min.php?w=1&id=70093&wydarzenie=3081 www.kap.com.pl/press3/img_min.php?w=1&id=70096&wydarzenie=3081 www.kap.com.pl/press3/img_min.php?w=1&id=70094&wydarzenie=3081 Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: Ewa Minge 22.07.04, 14:33 b_bb napisała: > Rzeczwywiście urocze ;))) dokładnie! ale znalazłam zdjęcie na fashionet.oprócz 'peniska na głowie'zaintrygowały mnie okulary z koszmarnie odcinającymi się noskami i czerrrrrwone usta.aż się boję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Ewa Minge 22.07.04, 14:49 O to chodzi?? www.fashionet.pl/picture.php?nr=307 Ewa Minge to wszak polska kreatorka mody, więc dalej, dziewczyny, szykować sobie peniski na głowie i kupować takie okulary, jak ma guru Ewa. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: Ewa Minge 22.07.04, 15:08 nooo te okulary na pierwszy rzut oka wyglądają jakby miała oko podbite ;) a u mnie z peniska nici :( nie będę trędi ;) Odpowiedz Link Zgłoś