Gość: iza IP: w3cache.* / *.2-0.pl 18.07.04, 20:14 czy kupujecie tam ubrania?jakiej sa jakosci?chodzi mi glownie o kostiumy kapielowe oraz garnitury damskie.jak z rozmiarami?nalezy brca wiekszy czy mniejszy? dziekuje za inormacje iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: Bon Prix 18.07.04, 21:54 ja nie kupuje. raz, ze to, co oferuje bon prix i inne tego typu mi sie zwyczajnie nie podoba, dwa, ze jakos nie mam zaufania do takich 'wysylkowych' kwestii. moja mama kiedys zamowila kilka rzeczy i, hm, odbiegaly od tego, czego sie spodziewala, jakoscia i wykonaniem w szczegolnosci. ale przyjmuja zwroty, wiec nie ma problemu, w razie co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Bon Prix IP: w3cache.* / *.2-0.pl 18.07.04, 22:25 szkoda:-( bo na zdjeciach wygladaja ok...jak dla mnie,no i ciuszko dla dzieci tez fajne,ehhh dzieki szukam dalej iza Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Bon Prix 18.07.04, 22:29 ale wiesz, moze moja mama ma zle doswiadczenia po prostu... nie wiem. a swoja droga byl tu juz chyba wczesniej watek o bon prix, moze rzuc okiem na te wczesniejsze, tam pewnie wiecej wypowiedzi jest :). pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Bon Prix 19.07.04, 20:41 kiedys kupowałam i byąłm zadowolona. Dobrą bawełne mieli. Ale ponad wszystko lubie kupować "namacalnie" i ze względu na figurę - przymierzać :-) Odpowiedz Link Zgłoś