Gość: JA IP: *.elpos.net 05.08.04, 22:38 MAM ROZOWA SUKIENKE W CZARNE KROPKI TAKA JAK BYLA W HAUSIE :) TYLKO NIE WIEM JAKIE BUTY DO NIEJ. MYSLALAM NAD BIALYMI KLAPKAMI NA OBCASKU ALE NIE JESTEM ICH PEWNIA. CO DORADZICIE?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: JAKIE BUTY IP: *.elpos.net 05.08.04, 23:26 A JAK SIE TAKICH NIE MA?? JAPONKI MAM CZARNE ALE RACZEJ ONE DO TEGO NIE PASUJA :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: JAKIE BUTY IP: *.elpos.net 05.08.04, 23:29 A JAKIE MOGA BYC DODATKI?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elisa Re: JAKIE BUTY IP: *.crowley.pl 05.08.04, 23:48 gładkie, w tonacji sukienki, czarna/różowa torebka, czarny/różowy żakiecik. A jeśli masz białe buty, spróbuj może biały żakiet + biała torebka Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowe-studio Re: JAKIE BUTY 06.08.04, 08:48 tylko sie cala w kropki nie odstaw. widzialam taka pania i wygladala brzydko... i zabawnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: JAKIE BUTY 06.08.04, 11:30 a moim zdaniem buty i dodatki czarne, bo rozowego jest juz sporo na sukience, a poza tym ciezko natrafic na ten sam ton Odpowiedz Link Zgłoś