czaj_ka 17.10.06, 17:05 macie juz plany na tegorocznego sylwestra???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumire Re: SYLWESTER??? 17.10.06, 17:13 takie same, jak co roku. zignorować. bardzo nie lubię imprez na gwizdek, a do Sylwestrów mam głęboki uraz od czasów wczesnodziecięcych. niech się inni tłoczą po knajpach i marzną na rynkach. Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: SYLWESTER??? 17.10.06, 17:18 tak... ja właśnie szukam noclegu w Zakopanem... bardzo zawsze chcicłam tam spędzic Sylwestra jednak nigdy nie było okazji ani kasy... a teraz gdy już pieniążki są to właściwie graniczy z cudem znaleźć dobre miejsce w tym mieście gdzie można pomieszkać trzy dni...znaczy 30.12, 31.12 i 01.01. ... :( Wszyscy chcą zakwaterować na conajmniej 5 dni... a przecież nie dostaniemy tyle wolnego w pracy...poszaleli no... I nie wiem czy coś wypali czy nie skończy się znowu domówką u "starych" znbajomych ... :( Może ma któraś z Was do polecenia dobre miejsce w Zakopanym? Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: SYLWESTER??? 17.10.06, 18:57 łoo boshee.. to jest dopiero za 2 miesiące więc pewnie dowiem sie najszybciej za półtora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guapisima Re: SYLWESTER??? 18.10.06, 00:19 Biorąc rosnące w piorunującym tempie ceny biletów lotniczych można powiedzieć, że Święta i Sylwestra za pasem. Ja postanowiłam na Święta wrócić do Polski, a Sylwestra spędzić w Anglii. Tylko jak?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: SYLWESTER??? 18.10.06, 07:33 Chyba pójdziemy do szwagra i jesgo żonki na imprezkę, albo sami z córeczką w domu spędzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: SYLWESTER??? 18.10.06, 12:44 A ja pierwszy rok informatyki...w lutym sesja,z logiki nic kompletnie nie qmam...więc w Sylwestra będę pewnie uczyć się do sesji...bardzo mi zależy na tych studiach.Święta bardziej mnie obchodzą...w tym roku muszę jakoś pogodzić moich i mojego faceta rodziców...troszkę tu-troszkę tam...ehh... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: SYLWESTER??? 19.10.06, 14:41 w tym roku zdecydowanie góry :) zebrać całą ekipę do kupy i góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: SYLWESTER??? 19.10.06, 14:42 rasgeea napisała: > w tym roku zdecydowanie góry :) zebrać całą ekipę do kupy i góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: SYLWESTER??? 30.10.06, 07:36 nie ma sprawy:))))))))) miejsce jest zawsze dla każdego :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: SYLWESTER??? 19.10.06, 15:46 Sylwester tradycyjnie olewam;) Zawsze mnie meczy okrutnie, ze trzeba go jakos obchodzic;) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: SYLWESTER??? 19.10.06, 15:59 mnie też :) słyszałam już, że jestem dziwna, bo przecież TRZEBA. niemniej ja imprezuję co tydzień lub dwa, więc Sylwester nie ma dla mnie szczególnej mocy. częściej niż raz w roku idę spać lekko wstawiona i po północy :) Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: SYLWESTER??? 19.10.06, 16:20 sumire napisała: > mnie też :) > słyszałam już, że jestem dziwna, bo przecież TRZEBA. > niemniej ja imprezuję co tydzień lub dwa, więc Sylwester nie ma dla mnie > szczególnej mocy. częściej niż raz w roku idę spać lekko wstawiona i po > północy :) To tak jak ja;) ja sie ogolnie w zyciu bawie nienajgorzej;) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: SYLWESTER??? 19.10.06, 16:23 ja takoż :) niemniej z ostatniej piątkowej imprezy wróciłam do domu o 8 rano i tak sobie myślę, że chyba już nie te lata :) ból istnienia odczuwałam potwornie :) Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: SYLWESTER??? 19.10.06, 16:25 he he... brutalnie mowiac, cwiercwiecze za nami;) ---- Niezaleznosc- najpiekniejsze slowo swiata Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: SYLWESTER??? 19.10.06, 16:28 taaak :) i wstyd też większy, że się człowiek po pijanemu zapragnął wpijać w szyję kolegi :) a kiedyś to bym tylko wzruszyła ramionami... Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: SYLWESTER??? 20.10.06, 22:48 Heh...no tak:)Ja się chyba starzeje.Czasem mam ochote gdzieś wyjść,ale zazwyczaj siedze w domu z moim P. ...max do knajpki na kawe...i to w dzień;) Ostatnio poszłam ze znajomymi do knajpki...koło 23 zebrałam się i wróciłam do domu.Stwierdziłam,że jestem padnięta,chce do łóżka i zaczeła mnie męczyć gadka na temat: Kto gdzie i ile rzygał po imprezie...;)I chyba nie mam sił,czasu ani ochoty na imprezy...więc wydaje mi się,że napewno się starzeje;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: SYLWESTER??? 21.10.06, 17:09 jak zwykle nie :) za chwile zapewne tlum znajomych zacznie rzucac hasla, ze trzeba gdzies wyjechac. oczywiscie jak zawsze okaze sie, ze juz nie ma wolnych miejsc, tam gdzie jest wygodny dojazd pociagiem ;) autem ze wzgledow oczywistych nikt jechac nie chce. poza tym w ogole kazdy by pojechal ale organizowac sie nikomu nie chce. koniec koncow wyladuje na jakiejs imprezie w wwie lub na kilku imprezach nawet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: SYLWESTER??? 29.10.06, 20:44 No a ja wczoraj doszłam do wniosku:) ,że na jakies hmm...60% pojedziemy ze znajomymi w góry:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: SYLWESTER??? 30.10.06, 07:37 hehe czyli jedziesz (jedziecie) z nami?:))))))))) bomba:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: SYLWESTER??? 30.10.06, 09:20 rasgeea napisała: > hehe czyli jedziesz (jedziecie) z nami?:))))))))) bomba:) --a Ty tez jedziesz w góry:)??? dokładnie gdzie??? masz moze jakies namiary na pensjonaty lub nie wiem co:) , bo my narazie planujemy i sami nie wiemy dokładnie gdzie:) Rób coś wspaniałego! Może ludzie będą Cię naśladować. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: SYLWESTER??? 30.10.06, 09:34 no my też nie wiemy dokładnie gdzie, mamy zamiar sie tym zajac w tym tygodniu. trzeba cos zarezerwowac bo juz najwyzszy czas:) a gdzie? mysle ze albo ustron, wisla, moze szczyrk, w sumie mamy rzut beretem - pol godziny autem:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: SYLWESTER??? 30.10.06, 09:39 rasgeea napisała: > no my też nie wiemy dokładnie gdzie, mamy zamiar sie tym zajac w tym tygodniu. > trzeba cos zarezerwowac bo juz najwyzszy czas:) a gdzie? mysle ze albo ustron, > wisla, moze szczyrk, w sumie mamy rzut beretem - pol godziny autem:))))))) hahah no jasne ......a my 400 km albo i wiecej..:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: SYLWESTER??? 30.10.06, 09:45 ha! to jednym słowem mam farta:D :))) ale tym bardziej bedziecie mieli większą frajdę z tych gór:) Ja w zasadzie w gorach to jestem co drugi tydzien. ale w zimie i to sylwek to dopiero frajda:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: SYLWESTER??? 30.10.06, 09:46 rasgeea napisała: > ha! to jednym słowem mam farta:D :))) ale tym bardziej bedziecie mieli większą > > frajdę z tych gór:) Ja w zasadzie w gorach to jestem co drugi tydzien. ale w > zimie i to sylwek to dopiero frajda:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: SYLWESTER??? 30.10.06, 09:47 haha. nad mozrem tez w życiu jeszcze nie bylam. wszystko pzred nami. Za to góry.. bez nich umieram.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: SYLWESTER??? 30.10.06, 00:03 a u mnie chyyyyba będzie glajt, stok i zobaczymy, co dalej :) przynajmniej wyląduję w męskich objęciach :) Odpowiedz Link Zgłoś
efka31 Re: SYLWESTER??? 05.11.06, 11:38 A my w tym roku jedziemy na Sylwestra na Mazury:)I to na 5 dni wiec troszke odpoczniemy i pobalujemy hehe:)Mamy zarezerwowany domek na 12 osob wiec bedzie wesolo.W zeszlym roku bylismy nad morzem i musze powiedziec ze bylo zajebiscie!!!Mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: SYLWESTER??? 05.11.06, 17:35 pierwszy planowany Sylwester - w MOIM mieszkanku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: SYLWESTER??? 06.11.06, 21:28 nie mam zielonego pojęcia...na razie myślę co będę robić w andrzejki;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: SYLWESTER??? 06.11.06, 22:02 ototo :) andrzejki tuż tuż...i co tu robić? można kilka razy andrzejki obchodzić? w takim razie napewno w kraku je spędze- w czwartek :) i w ośw z P i resztą ferajny Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: SYLWESTER??? 07.11.06, 11:52 Jasne! zalatwialismy juz ze dwa miesiace temu. wyjezdzam ze znajomymi do kudowy zdroj na pare dni, łącznie z sylwestrem;) Mam nadzieje ze bedzie suuuuuper;) Odpowiedz Link Zgłoś
nonkonformistka Re: SYLWESTER??? 10.11.06, 10:44 Sylwester do taki przymus zabawy. Więc moim mężczyzną wejdziemy sobie pod kołdrę, pooglądamy filmy, napijemy się.. Raz można tak spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
egoya Re: SYLWESTER??? 12.11.06, 21:50 My tam u znajmomych na domowej imprezie. W tamtym roku bylismy na balu, ale w tym (oczywiście mój mąz też) trzej panowie z naszej grupy pracują do 22. A więc my sie pobawimy a potem oni dotrą. JA tam lubię i bale i domowe imprezy, ale tylko gdy jest nasza paczka. Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: SYLWESTER??? 13.11.06, 11:06 Chciałam w góry ale w tym roku przez pracę nie wypali raczej. Pewnie do tej samej knajpki co w zeszłym roku, więc i tak będzie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
onnaa1 Re: SYLWESTER??? 14.11.06, 11:01 4 dni w Pradze... Nie mogę sie doczekać :)) Odpowiedz Link Zgłoś