Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 15:54
    co sądzicie o H&M? Bo ja ten sklep uwielbiam...ubrania fajne, stylowe, w
    ciekawych kolorach, dobrej jakości a przede wszystkim w przystępnych cenach.
    H&M jak dla mnie jest super, a jak jest według was?
    Obserwuj wątek
      • Gość: papryczka Re: H& M IP: 212.160.106.* 06.08.04, 16:01
        Nazwijcie mnie snobką, ale dla mnie w H&M jest chyba wszystko poza jakością...
        Dla mnie jest to bezmierna tandeta i nic poza tym. Co do wzorów, to są moim
        zdaniem takie jak teraz wszędzie się pojawiają - wszystko na jedno kopyto. Plus
        jedynie za ubranka dla dzieci po przystępnych cenach - nie korzystam co prawda,
        ale koleżanki dzieciate chwalą, choć też mówią, że dobrze, że dzieci szybko
        rosną...
        Bielizna teoretycznie fajna - raz dałam sie na to nabrać. Do pierwszego prania
        wszystko było ok.
        Raczej nie pójdę tam szybko, chyba że jakaś przyjaciółka się rozmnoży.
      • lunalovelight Re: H& M 06.08.04, 17:32
        moje zdanie mozna poznac w watku powyzej - 'h & m w okresie przecen' ;)
        w okresie nie-przecen moje zdanie jest zreszta takie samo. czasem cos tam
        znajde, ale to rzadkosc.
      • tralalumpek Re: H& M 06.08.04, 22:38
        widzac kolejny, tysieczny watek na temat h&m odnosze wrazenie ze w polsce ludzi
        pokopalo z tym sklepem
        mozna az tak zglupiec?
        • Gość: Sara do Tralalumpka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 23:41
          Wiesz uzależnienie od internetu to też swojego rodzaju choroba, może nie
          powinnaś tak wiele z niego korzystać, bo widzę, że nie działa to dobrze na
          Twoje nerwy, chociaż może jesteś taka zawsze...
          • Gość: tralalumpek Re: do Tralalumpka IP: *.35.11.vie.surfer.at 07.08.04, 09:55
            o moje nerwy to ty sie martwic nie musisz
            w zasadzie fajnie jest tak patrzec z boku na malpie uciechy ....
        • b_bb Re: H& M 07.08.04, 16:12
          tralalumpek napisała:

> widzac kolejny, tysieczny watek na temat h&m odnosze wrazenie ze w polsce ludzi
          > pokopalo z tym sklepem
          > mozna az tak zglupiec?

Nie rozumiem zachwytu tym H&M. Dla mnie nie ma tam nic ciekawego, oryginalnego,
          nowatorskiego. Ceny wyższe niż na stadionie, a jakość i stylistyka podobne.

• gratiss Re:NO i dobrze... 07.08.04, 00:10
        NO i dobrze,ze H&M staje sie w Polsce taki popularny.
        Ja staram sie kupowac w innych sklepach ale H&M jest wedlug mnie OK
        Moze w koncu ludzie przestana sie ubierac na roznych stadionach itp.
        Poza tym maja bardzo ciekawe wzory i kazda nowa kolekcja jest b. nowoczesna.
        Lepiej kupic cos w Hennesie nawet przecenionego niz jakas podrobe D&G z rynku.
        Poza tym moja corka pisala o H&M prace i na tej podstawie przyjeli ja do
        prestizowej szkoly mody w Amsterdamie.Kobiety Polskie nie badzcie snobkami
        z ogromnymi LOGO na biuscie starych wiesniackich firm ,ktore sprzedaja sie
        tylkw Europie wschodniej!
        • kochanica.francuza Re:NO i dobrze... 07.08.04, 14:58
          gratiss napisała:

> NO i dobrze,ze H&M staje sie w Polsce taki popularny.
          > Ja staram sie kupowac w innych sklepach ale H&M jest wedlug mnie OK
          > Moze w koncu ludzie przestana sie ubierac na roznych stadionach itp.
          > Poza tym maja bardzo ciekawe wzory i kazda nowa kolekcja jest b. nowoczesna.
          > Lepiej kupic cos w Hennesie nawet przecenionego niz jakas podrobe D&G z rynku.
          > Poza tym moja corka pisala o H&M prace i na tej podstawie przyjeli ja do
          > prestizowej szkoly mody w Amsterdamie.

Ale to chyba nie zasługa h&m,tylko córki?
          Mniej ważne o czym się pisze,ważne jak.
        • Gość: majka Re:NO i dobrze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 18:24
          brawo brawo gratissko!! masz racje, tez nie lubie snobek, ktore jak nie maja od spodu wszyte D&G to sie zle czuja!!! H&M nie jest zly, jak ktos ma troche smaku to cos znajdzie. pozdro
      • Gość: anka Re: H& M IP: *.aster.pl 07.08.04, 15:49
        moim zdaniem ubrania z H&M są trochę kiczowate..takie przerysowane.. czasami można znaleźć coś fajnego, ale przeważnie nie jest to nic oryginalnego..
        jedyne co mi się podoba to dodatki- kolczyki, torebki, paski.. są modne i niedrogie..
        • maira Re: H& M 07.08.04, 17:07
          ja też nie jestem wielką fanką H&M,sobie czasami coś upatrzę-jakieś
          spodnie,żakiet lub dodatki.Ale zdecydowanie częściej mężowi coś znajdę-
          koszulki,bluzy itp-na weekendy idealne.
          • Gość: SweetGirl H& M to chała!!!!! IP: *.stepnica.sdi.tpnet.pl 07.08.04, 17:26
            Własnie tak uważam!Wszystko na jedno kopyto,wątpliwa jakość i za wysokie ceny!
            Czekałam na sklep w Szczecinie,ale jak otworzyli,byłam tam parę razy i srodze
            się zawiodłam.Nie polecam!!!!!
      • Gość: Sara do Tralalumpka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 20:36
        Małpią uciechę ty masz mogąc napisać coś obrażliwego na forum, a póżniej
        czekając na reakcję osoby, którą obdarzasz swoimi złośliwościami... co chyba
        nie jestem pierwszą osobą, która zauważa twoją wredność, a i nie pisz głupot,
        że nie mam własnego zdania, to pisząc idę za głosem tłumu itd poprostu widzę
        jaka jesteś nerwowa. Widzę, że masz potrzęba wyżycia się, wyładowania własnych
        nerwów na osobach, które tobie niczym nie zawiniły. Jeżeli masz coś pisać co
        może kogoś urażić to lepiej powstrzymaj się, wyjdż na spacer, pooddychaj
        świeżym powietrzem, a nie dogryzaj innym swoimi beznadziejnymi złośliwościami w
        których nie ma kszty inteligencji. Gdybyś była mądrzejsza to może potrafiłabyś
        powiedzieć coś w sposób zarazem inteligentny jak i złośliwy to być może nawet i
        śmieszne mogło być, ale nie Ty musisz tak po chamsku, aby koniecznie ktoś
        poczuł się ukuty.
        • kochanica.francuza Re: do Tralalumpka 07.08.04, 20:41
          Gość portalu: Sara napisał(a):

> Małpią uciechę ty masz mogąc napisać coś obrażliwego na forum, a póżniej
          > czekając na reakcję osoby, którą obdarzasz swoimi złośliwościami... co chyba
          > nie jestem pierwszą osobą, która zauważa twoją wredność, a i nie pisz głupot,
          > że nie mam własnego zdania, to pisząc idę za głosem tłumu itd poprostu widzę
          > jaka jesteś nerwowa. Widzę, że masz potrzęba wyżycia się, wyładowania własnych
          > nerwów na osobach, które tobie niczym nie zawiniły. Jeżeli masz coś pisać co
          > może kogoś urażić to lepiej powstrzymaj się, wyjdż na spacer, pooddychaj
          > świeżym powietrzem, a nie dogryzaj innym swoimi beznadziejnymi złośliwościami w
          >
          > których nie ma kszty inteligencji. Gdybyś była mądrzejsza to może potrafiłabyś
          > powiedzieć coś w sposób zarazem inteligentny jak i złośliwy to być może nawet i
          >
          > śmieszne mogło być, ale nie Ty musisz tak po chamsku, aby koniecznie ktoś
          > poczuł się ukuty.

zgoda!!!
          btw z całym szacunkiem koleżanko - ukłuty
          • Gość: Sara Re: do Tralalumpka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 21:39
            sorx właśnie to zauważyłam jeszcze przed przeczytaniem Twego postu... połknęłam
            literkę:/. Naprawdę zapewniam Cię analfabetką nie jestem, a z udających mądral
            analfabetów także się śmieję...
            • Gość: Sara Re: do Tralalumpka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 21:41
              z udających mądrale znowu sorx
              • kochanica.francuza Re: do Tralalumpka 08.08.04, 15:19

> z udających mądrale znowu sorx

uff kamień spadł mi z serca...po prostu widuję takie rzeczy często w
                necie..."ręce zożone"np. i miałam obawy,że to nowopisownia wynikła z
                niechlujstwa językowego - m.in. niewymawiania "ł",co słyszę często na ulicach:
                duga kolejka itp. - więc skoro ludzie tak mówią,dlaczego mieliby pisać
                inaczej?(wczoraj w "Pozdrawiaczu" "Filipinki" widziałam refleksje "miłosne"
                pełne takich kwiatków)
                pozdrawiam bratnią istotę cywilizowaną:-)

voyage, voyage -
                vole dans les hauteurs...
                Soy la sonadora!
        • tralalumpek Re: do Tralalumpka 07.08.04, 22:21

> Małpią uciechę ty masz mogąc napisać coś obrażliwego na forum, a póżniej
          > czekając na reakcję osoby, którą obdarzasz swoimi złośliwościami... co chyba
          > nie jestem pierwszą osobą, która zauważa twoją wredność, a i nie pisz głupot,
          > że nie mam własnego zdania, to pisząc idę za głosem tłumu itd poprostu widzę
          > jaka jesteś nerwowa. Widzę, że masz potrzęba wyżycia się, wyładowania
          własnych
          > nerwów na osobach, które tobie niczym nie zawiniły. Jeżeli masz coś pisać co
          > może kogoś urażić to lepiej powstrzymaj się, wyjdż na spacer, pooddychaj
          > świeżym powietrzem, a nie dogryzaj innym swoimi beznadziejnymi złośliwościami
          w
          >
          > których nie ma kszty inteligencji. Gdybyś była mądrzejsza to może
          potrafiłabyś
          > powiedzieć coś w sposób zarazem inteligentny jak i złośliwy to być może nawet
          i
          >
          > śmieszne mogło być, ale nie Ty musisz tak po chamsku, aby koniecznie ktoś
          > poczuł się ukuty.
          ________________________________________________________________________

dzidzia, wiesz co ....idz sobie pouzywaj na kims innym
          nie rozumiem h&m-manii w polsce i nijak sie to ma do mojej inteligencji ajk
          rowniez wrdnosci
          jedna z forumowiczek napisala rowniez ze nie rozumie skad w polsce taki szal na
          h&m:

"
          tralalumpek napisała:

> widzac kolejny, tysieczny watek na temat h&m odnosze wrazenie ze w polsce
          ludzi
          > pokopalo z tym sklepem
          > mozna az tak zglupiec?

Nie rozumiem zachwytu tym H&M. Dla mnie nie ma tam nic ciekawego, oryginalnego,
          nowatorskiego. Ceny wyższe niż na stadionie, a jakość i stylistyka podobne.
          ..."

dlaczego sie nie doczepilas do b_bb? balas sie? chcialas tylko mnie wyroznic?
          nie mialas odwagi? nie mialas nic do powiedzenia bo jak widac nie ja jedna
          krytykuje ten malpi zachwyt? .....
          • tralalumpek sorry b_bb ... 07.08.04, 22:25
            ... ze akurat ciebie zacytowalam
            wzielam pierwszy lepszy wpis po moim
            wiem ze jest wiecej osob majacych podobne zdanie do mojego
            • Gość: Sara Re: sorry b_bb ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 22:36
              Dlaczego się nie przyczepiłam (jednak, czy ja się czepiam?)? Bo b_bb
              przynajmniej wyraża swoje zdanie nie obrażając nikogo przy tym...nie chodzi mi
              to już o h&m, bo każdy ma swoje zdanie i powinno się to szanować, a nie tak jak
              Ty wręcz naskakiwać na osobę mającą odmienne zdanie od twego.
              hahaha Bałam się? A czego mam się bać? Buahaha dzięki, że mi humor jeszcze
              bardziej polepszyłaś, ostatnio w ogóle jesteś miła buahaha "dzidzia"? Fajnie!
              Któż nie chce być młodszy...
      • Gość: ala Re: H& M IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.04, 08:59
        uważam, że znaleźc cos tam mozna, np. ostatnio nabylam garnitur czarny w
        delikatne paseczki, ale naprawde trzeba sie nachodzic i naszperac, bo wiekszość
        ubrań jest w zlym stylu lub okropnej jakości, lub jedno i drugie razem. Ale
        znaleźć sie da, jak sie wie, co sie chce kupic, a nie wszystko jedno, byle bylo
        takie samo jak cala ulica nosi.
      • Gość: papryczka Re: H& M IP: 212.160.106.* 09.08.04, 09:27
        Jak się nie chce takich rzeczy czytać, to się nie wchodzi na forum - proste.
        A co do pewnego zarzutu - nie jestem snobką chodzącą z logo na wierzchu. Jestem
        natomiast snobką jeśli chodzi o jakość rzeczy. Naprawdę wolę kupić coś dobrej
        marki za 500 złotych i mieć to przez lata, niż kupować tanie szmaty, które
        można wyrzucić po trzecim praniu. I jeśli przez to jestem snobką, to wcale mi
        to nie przeszkadza. A jak to co noszę przeszkadza innym, to już nie mój problem.
      • destiny01 Re: H& M 09.08.04, 10:13
        ciuchy z H&M wyglądają ładnie w gazetach. I mam wrażenie, że na tym się kończy.
        Ja byłam w H&M kilka razy przy okazji wizyt w stolicy i mam jak najgorsze
        zdanie. Dodam, że był to sklep w centrum. W tym sklepie panuje istny BURDEL,
        wszystko rzucone jak w taniej odzieży, pełno ludzi, zero obsługi, która i tak
        stoi tylko przy kasach, ogromne kolejki, nie mówiąc już o tym, że ciuchy są
        brudne i zniszczone, a i jakość pozostawia wiele do życzenia.
        Poczekam na H&M w Krakowie, może to będzie trochę inaczej wyglądać, bo w
        sklepie w W-wie czułam się jak pośród dziczy.
      • Gość: ewelak H& m jest cool IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 11:25
        uwielbiam ten sklep jest zajebisty jeden z moich ulubionych :]
        w tym sklepie moze znalesc kazdy cos dla siebie :]
        uwielbiam go :)
        jest super :]
        w dodtaku duze przeceny :)
        np daszek kosztował 4.99 :)
        to bardzo tanio :)
      • diab.lica Re: H& M 09.08.04, 11:31

> co sądzicie o H&M? Bo ja ten sklep uwielbiam...ubrania fajne, stylowe, w
        > ciekawych kolorach, dobrej jakości a przede wszystkim w przystępnych cenach.
        > H&M jak dla mnie jest super, a jak jest według was?

w zachwyt nie wpadam, ale mozna tam od czasu do czasu cos wygrzebac
        i maja fajne ubranka dla dzieci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka