Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

minimizer w wawie-GDZIE???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 11:36
    Gdzie można w warszawie kupic minimizer i ile kosztuje-duzo ponad 100zl?
    pzdr!
    Obserwuj wątek
      • Gość: amelka Re: minimizer w wawie-GDZIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 12:00
        duży wybór rozmiarów + zasadnicze trzy kolory (czarny, biały cielisty) są w
        marks&spencer. wspaniale sie nosi, polecam. niestety nie pamietam ceny, bo
        kupowałam jakiś czas temu. ale uprzedzam że te staniki należ raczej do
        wygodnych niż do tych pięknych :)
        • Gość: kaloo Re: minimizer w wawie-GDZIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 12:13
          dzięki wielkie,moze nawet dzis jeszcze tam zajrzę,a gdzie ewentualnie jeszcze
          można go kupić?Bo jak juz w m&S nie ma to kiepsko...
          • Gość: amelka Re: minimizer w wawie-GDZIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:19
            znajdziesz z pewnością, wiem bo byłam niedawno szukać jakiegość staniczka do
            sukienki na cieniutkich ramiączkach... widziałam, że był duży wybór
            • Gość: kaloo Re: minimizer w wawie-GDZIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:31
              dzieęki wielkie jeszcze raz...
              pzdr!
              • kochanica.francuza Re: minimizer w wawie-GDZIE??? 10.08.04, 15:58
                Gość portalu: kaloo napisał(a):

> dzieęki wielkie jeszcze raz...
                > pzdr!

c h wileńska, 106 zł
                • Gość: kaloo Re: minimizer w wawie-GDZIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 09:07
                  Tralalalalalalala!!!!!!!!!!MAM MAM MAM !!!!!!!!! Kupiłam i to jeszcze na
                  wyprzedaży!!!!!!!!haha!!!Za 69zl w M&S w galerii mokotow!!!!!!!O kurde
                  dziewczyny,nawet nie wyobrazacie sobie jaka jestem szczesliwa!!!Ten stanik jest
                  super i jego pomyslodawca powinien dostac nobla!!!To jest to na co czekalam!!!
                  Dzieki wielkie za podpowiedzi,jade jeszcze w tym tygodniu kupic 2 nastepne i na
                  pewno zajrze do wilenskiej!!! Thx jeszcze raz i pozdro!!!
                  • kobieta.nad.wodospadem :-))) 12.08.04, 10:29
                    tez tak spiewałam, jak kupiłam sobie taki stanik pierwszy raz
                    od lat nie noszę innych
                    ...polubłam własny biust ;-)
      • Gość: NinA Re: minimizer w wawie-GDZIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 09:44
        a co to jest ten minimizer i do czego służy?
        • redaa Re: minimizer w wawie-GDZIE??? 13.08.04, 16:32
          Minimizer zmniejsza optycznie biust o jeden rozmiar. Tajemnica leży w
          specjalnym kroju. Biust zmniejszany jest w delikatny sposób bez niekorzystnego
          uciskania.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka