Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Doda jest super!

14.08.04, 13:34
    Naprawdę nie rozumiem tej całej nagonki na Sonię a tym bardziej na Dodę
    Elektrode. Doda przecierz jest jedną z najleprzych piosenkarek w Polsce, jest
    piękna, a na dodatek wyznacza prawdziwa trendy w modzie. Takiej osoby nie
    było jeszcze w naszym polskim show biznesie dlatego pewnie spotyka się z taką
    dezaprobatą. A wszysdkie dziewczyny wyraszające się na tym forum napewno po
    prostu jej zazdroszczą przede wszystkim tego, że jest doskonałym połonczeniem
    super wyglądu z talentem i klasą. Sonia natomiast jest osobą, która szczeże
    podziwia Dodę i zamiast zwykłego zazdroszczenia woli w jakiś sposób jej
    doruwnać i wieże, że ma ona na to szanse. Sama uwielbiam Dodę, ubieram się
    podobnie do niej, mam mnustwo trampkuw na obsasie, które przywoże specjalnie
    z Berlina, kaszkietów, skórzanych mini w rużnych kolorach, generalnie
    uwielbiam jej styl i staram się go naśladować.
    Obserwuj wątek
      • fritzek Re: Doda jest super! 14.08.04, 13:45
        rokmanko!!!
        jago wicepszewodniczonca fanklóbó soni&dody zapraszam ciem serdecznie na
        foróm 'kozmo-gerls'.ó nas znajdziesz zrozómjenie i fsparcie.
        pszyjmóje cie do fanklóbó bez rzadnyh formalnoźci.tfoja szczeroźć i podzif dla
        naszyh idolek jezd fspaniała.
        cmoxy i papatki!!!
        • Gość: o. Re: Doda jest super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 13:48
          ej doda daj sobie juz spokoj. przestan pisac posty na swoj temat bo to nudne.
          nie kupimy tego twojego chlamu. nie wyplakatujemy sobie pokoju
          twoim "wizerunkiem" (watpliwej jakosci), nie zgodzimy sie ngdy z tym ze to co
          robisz ma prawo zwac sie muzyka. idz stad i pogodz sie z tym ze jestes taki
          msamym dnem jak pani Wisniewska i jej nieslychana angielszczyzna :]

a tak btw: doda masz jakis utworek po angielsku? moze nagracie jakis razem z
          mandaryna ? :DD hahah ubaw po pachy by byl.
          • rockmanka Re: Doda jest super! 14.08.04, 13:56
            Nie jestem Doda choć bardzo bym chciała zapewne jak każda z was (choć się do
            tego nie pszyznaje). Nie wiem, czy wiesz, ale Doda ma jeden z najleprzych, jak
            nie najleprzy wokal w Polsce. Jak nie znasz się na prawdziwym rocku to się nie
            wypowiadaj.
            A Ty fritzek daj sobie spokój mało śmieszne jest to Twoje forum kozmo gerls w
            ogule nie da się go czytać, a do fanklubu już dawno nalerzę, ale nie do
            twojego. Papatki.
            • Gość: g TAAA,jest super;-/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 14:59
              www.panmaciek1.friko.pl/DorotaRabczewskaBAR4/DorotaRabczewska21.JPG
        • e_katt odemnje pare suuf.. 16.08.04, 23:07
          dzienki, dzienki nie zastompiona wice!!
          uwarzam rze to nasz śfienty obowionzek wyszókiwadź takje osoby jaq rockamanka
          i werbowanje ih na potszeby na narzego sóper-kól-extra kóbó

to muwiłam ja
          pszewodniczonca
          cmoxy
          :-**

-------------------------------------------------------------------------
          Jezu, rockmanka,
          ty tak na poważnie?
          czy to kolejne wcielenie niezwykłej Soni?
          • dzika_mumia_z_bagien I ode mje tesz suowo 16.08.04, 23:23
            Zkoro caly zazond fankluba D&S siem odmeldował, to ja, menago i specjalista d/s
            tfurczosci mózycznej tegosz fankluba pragnem cie zwerbowac we nasze szeregi.

Pees: Tak Ekatku, niektorzy sa uposledzeni w stoniu znacznym...(patrz Sonia)
            • e_katt Re: I ode mje tesz suowo 18.08.04, 06:15
              > Pees: Tak Ekatku, niektorzy sa uposledzeni w stoniu znacznym...(patrz Sonia)
              łel..
              kohana mumio, i jag ci tóracji niepszyznać!!
              pozdr.
              psze
      • conena kórna!kolejny raz to powiem bo nie zniese wiencej! 14.08.04, 13:51
        kóp se słofnik ojczysny polrzczysny bo tera tak pirzerz rze cienrzko cie
        pszeczytać :[

rokmenka od siedmiu boleździ.
      • grail Re: Doda jest super! 14.08.04, 13:51
        Kalectwo językowe i niesznajomośc ortografii na równi z idolką... A ten styl
        Rock Barbie jakoś do mnie nie przemawia... ale Może to dla tego, że zamiast
        supr rockowych kapel jak O Zone i Virgin słucham takich nietryndnych nudziarstw
        jak Dimmu Borgir, Czy inne Behemoty albo Nightwish czy Lacuna Coil...
        • lunalovelight Re: Doda jest super! 14.08.04, 13:56
          mialam zignorowac ten zakichany watek, ale musze dorzucic swoje 3 grosze, ze
          dimmu borgir to cos, czym upajam sie do dzisiaj [ a nie wygladam wcale...],
          szczegolnie 'spiritual black dimensions', mmm...
          • Gość: o. Re: Doda jest super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 14:04
            hahahaha. nazawnie tej szmiry rockiem (mam na mysli dodiszona a nie dimmu), to
            jakis kiepski kawal. chlam i badziewie a nie rock. to nawet nie jest cienki
            pop, to zwykle tandeciarstwo i boli mnie ze ktos to wydal a inni utalentowani
            ludzie pozostaja w ukryciu. no chyba ze to mial byc kawal - w takim razie
            zwracam honor bo byl swietny :] (tak jak pani mandaryna - zona kretyna)

pozdrawiam fanow dody :P
            • b_bb Re: Doda jest super! 14.08.04, 14:39
              No tak, Doda to jedyna i niepowtarzalna rockmenka.:D:D:D Mi jako żywo przypomina
              równie hardrockową Beatę Kozidrak: podobny styl muzyki, podobny styl ubierania
              się. Przecież Doda to młodsza kopia pani Kozidrak. Ona też ma mocny głos, niezłą
              figurę (jak na swój wiek), podobnie "hardrockowy" repertuar. No i ten styl!!
              Kozidrak dotychczas była chyba najgorzej ubraną piosenkarką, ale teraz zdaje
              się, że projektuje szatki dla Dody i ta druga przejęła prowadzenie.
              Pozdrawiam fanów Dody. ;)))))
              • kakaadoo Re: Doda jest super! 14.08.04, 15:19
                non i znowu ktos wpadl na pomysl na smieszna prowokacje :/, a tak bardziej do
                b_bb: chyba juz nikt nie chce zostac fanem kelly Osbourne :(

Kelly zyj wiecznie :P
        • Gość: siss Re: Doda jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 16:35
          rock ma wiele odmian - ale niestety w zadnej z nich nie potrafie umiejscowicc
          paniw rozowych kozaczkach spiewajacycch ten sam text przez cala piosneke, bo w
          koncu kiedy noc nadchodzi... podziwiam jej tfforczoscc i szczerze ubolewam, ze
          rockmanka pewnie nie zna zadnych innych rockowych zespolow - przypuszczam, ze o
          analogsach albo seetherze nigdy w zciu nie slyszala i nie uslyszy...

michal wisniewski tez zaczynal z ich troje jako rock, ale po chwili zjadla go
          komercha. doda tez z virgin tak zaczynala. jednego porwal tvn, a druga
          polsat... i taki jest koniec polskiego 'rocka" rockmanko.. mam nadzieje, ze nie
          zobacze nalogsow w "spiewajacych fortepianach".. ;p

pozdr
      • destiny01 Re: Doda jest super! 14.08.04, 17:42
        Ch*jowa prowokacja.
        Autorko wątku - jedź na działkę.
      • kobieta.nad.wodospadem Czy to jest DODA? 14.08.04, 17:47
        www.mmj.pl/~d.zuzga/kolejnyraz/dkawka/kolejnyraz8.jpg
        • Gość: o. Re: Czy to jest DODA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 18:08
          bleeeh :/

na pawia sie zbiera. tak. to to.
          • Gość: majka Re: Czy to jest DODA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 18:27
            doda- ohydztwo!!!!!
            • Gość: Gosia Re: Czy to jest DODA? IP: *.dami.pl 15.08.04, 09:37
              wyglad dziwki,kilo tapety na pysku, zachowanie prostaczki - nie wiem komu może
              to imopnować, chyba jakimś małolatom albo ludziom o podobnym IQ co niejaka Doda.
              • kasiakaren Re: Czy to jest DODA? 15.08.04, 11:50
                Doda?? szczerze bez udawanych zazdrości z czystym sumieniem mówię, że doda była
                by i może ładna bez całego kilowego make-up'u. Czy ma klasę- zdecydowanie nie.
                Czy kreuje jakokolwiek trend w modzie- nie , bo to strój ponoć najstarszego
                zawodu na świecie, wiec nic nowego nie odkrywa. Głosu również nie posiada, a
                teksty ma banalne. Nie piszę tego z przekąsem ponieważ zazdroszcze ww dodzie jej
                talentu, urody i szyku.Takie jest poprostu moje obiektywne, niczym nie
                ukierunkowane zdanie, na co daje mi prawo konstytucja i chwała jej za to
                • Gość: o. Re: Czy to jest DODA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 11:59
                  ja w ogole nie zrozumiem zarzutow typu: "bo wy jej zazdroscicie". kto moglby
                  wymyslec taka bzdure? czego tu zazdroscic? to taki stereotyp, ze jak ktos jest
                  (powiedzmy) slawny, to reszta zazdrosci i obgaduje. moze. ale tu sprawa jest
                  chyba jasna nie? rozumiem jakby ktos dajmy na to obgadywal Angeline Jolie, to
                  tak to wtedy jest chyba tylko zawisc. ale tu chodzi o... Dode!! ludzie!
                  barachlo. to samo co do Mandaryny. smieciowe byle co. skandal ze to w ogole
                  ktos promuje, reklamuje, wydaje. skandal i obraza dla uczuc estetycznych i
                  wrazliwosci kulturalnej. troche szacunku ludzie do samych siebie. moze jeszcze
                  wyslemy dodiszona-japiszona na Eurowizje zeby nas "godnie" reprezentowala??!!?
                  zebysmy byli posmiewiskiem swiata? tego chcecie panowie producenci? jakim
                  prawem Mandaryna zostala dopuszczona do publicznej tv? ludzie. nasza vive
                  ogladaja ludzie w polowie Europy. mnie osobiscie jest wstyd. i nie ma tu co
                  powolywac sie na to ze niemiecki dance tez leci na ogolnoeuropejskiej stacji.
                  to mnie nie obchodzi - niemiecki gust muzyczny znaja wszedzie, wiec niemcy sami
                  tego chcieli, ale dlaczego Polska ma byc kojarzona z takim shitem? wstyd i
                  zenada.
                  • chilum Re: Czy to jest DODA? 08.09.04, 20:00
                    Gość portalu: o. napisał(a):
                    ale tu chodzi o... Dode!! ludzie!
                    > barachlo. to samo co do Mandaryny. smieciowe byle co. skandal ze to w ogole
                    > ktos promuje, reklamuje, wydaje. skandal i obraza dla uczuc estetycznych i
                    > wrazliwosci kulturalnej. troche szacunku ludzie do samych siebie.

Dobrze napisane:-).
                    Ja chyba byłem ostani na świecie,który dowiedzxiał sie,ze jakaś mandaryna istnieje.
                    Dlaczego mandaryna,a nie cebula,np?
                    Albo rzodkiewka,no mogłaby mieć wersję eksportową "radiska"

> jakim prawem Mandaryna zostala dopuszczona do publicznej tv?
                    >ludzie.

Kasa,nowy napęd dla padającego na pysk programu.

>nasza vive
                    > ogladaja ludzie w polowie Europy.
                    (...)
                    > ale dlaczego Polska ma byc kojarzona z takim shitem? wstyd i
                    > zenada.

Dobrze ,że ja na to nie patrzę i nie słucham polskich "artystów".
                    Oprócz kilku muzyków ,ale oni nie są "trendy",tak,że nie będę o nich pisał,bo nie zmieściłbym sie w konwencji;-).

greetz

--

"Talk is cheap"
      • Gość: Ally Re: Doda jest super! IP: 80.51.237.* 15.08.04, 12:58
        Tak, doda jest "super" ;]
        Po tym jak opusciła BAR spotkalam ja na dworcu gdanskim, bo jechala podmiejskim
        pociągiem do Ciechocina czy gdzies tam, do swoich rodzicow. Ze nie mialam co
        robic, to postanowilam z nią troche pogadac, aby przekonac sie, co tak na
        prawdę ta dziewucha sobą reprezentuje. Powiedziala z taka pogardą
        prowincjonuszki "wiesz, jade do starych tym smierdzącym pociągiem, ale lepsze
        to niz mieliby przyjechac do Warszawy Sejczento (nie wiem jak to sie
        pisze) ;]]" Reszte jej tekstów bylo na podobnym poziomie...

pozdrawiam i zycze powodzenia w braniu przykładu z super Dody;)

A widzieliscie ja bez tapety? <lol>
        • Gość: o. Re: Doda jest super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 13:01
          blagam, nie przy obiedzie...
          • Gość: majka Re: Doda jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 13:05
            doda bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! prosze tylko nie ta ohydna wyzywajaca
            baba!!!!
      • Gość: Hela Re: Doda jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 14:43
        Po pierwsze drogie dziecko to slowo "trampkuw" nie istnieje. Jak coś
        to "trampków". Tak, tak, "ó" istnieje w polskim języku chociaż jesteś pewnie
        zbyt zajęta ujeżdżaniem do Berlina po swoje trampki żeby to zauważyć.
        • miska_malcova Re: Doda jest super! 15.08.04, 15:02
          hehe przecież to podpucha... Nie warto sie ekscytować jakąś małolatą i
          jej "idolką"
          • Gość: siss Re: Doda jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 15:04
            usmialam sie wlasnie ciekawym artykulem,a szczegolnie okresleniem bechamowie
            znad wisly ;p doda rocks ;p

polityka.onet.pl/162,1179329,1,0,2464-2004-32,artykul.html ow artykul
            • miska_malcova Re: Doda jest super! 15.08.04, 15:05
              też to dzis czytałam :-)))
              • Gość: Gosia Re: Doda jest super! IP: *.dami.pl 15.08.04, 16:05
                Hehe też czytałam.Oni to by mogli u Beckhamów co najwyżej kible czyścić.
                • miska_malcova Re: Doda jest super! 15.08.04, 18:13
                  myślisz, że daliby radę? :-)
      • Gość: M konstruktywna krytyka IP: *.net.autocom.pl 15.08.04, 18:39
        nie podoba mi sie to ze wystapila w reality schow,po drugie glos moze ma ale
        stara sie na siebie zwrocic uwage pokazujac cialo zamiast skoncentrowac sie na
        muzyce,jest wulgarna i nosi bardzo krzykliwy makijaz,strasznie obnosi sie ze
        swoim zwiaziem z Majdanem publicznie i do tego wypowiada sie w infantylny
        sposob w czasopismach,w wywiadach zajrzyjcie na onet pl "przewodnik po
        bohaterach czasopism"-to tytul artykulu
        • Gość: Sonia 18 do rockmanki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 16:11
          fajnie że pojawiła sie tu taka laska jak ty która nie ocenia ludzi po
          okładce,czuje dobrego polskiego rocka i nie boi sie mówic to co mysli,to
          zajebista odmiana w tym zalewie debilizmu ,kretynizmu i snobizmu(na czele z
          koleżanką "o.").Stara,robisz dużo ortów ale sie nie przejmuj nieważne jak kto
          pisze tylko co ma w duszy.Jestes bardziej zajebista niż ta banda wielbicielek O-
          ZONE,discopolówek i technomułek.LET's Get Rocked.Papatki
          • Gość: Disco polo Re: do rockmanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 16:29
            hihi, widze ze dalismy sie nabrac na prowokacje - Soniu, chyba nie myslisz ze
            ta disco - polowa (w wydaniu klasyczno - bazarowym) "muzyke" ktos moglby nazwac
            rockiem???
            • Gość: rockmanka Re: do rockmanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 18:45
              no niestety mam dyslekcję stąd moje błędy
              • grail Re: do rockmanki 16.08.04, 19:08
                > no niestety mam dyslekcję stąd moje błędy

pier...lisz?!?!?!?
                ja też, ale nad tym pracuję... poza tym można napisać posta w wordzie,
                sprawdzić i potem ctrl+c, ctrl+v
                • b_bb Re: do rockmanki 16.08.04, 19:30
                  Co to jest dyslekCja? Chodzi o to, że się na lekcjach nie uważało?
                  • Gość: o. Re: do rockmanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 20:01
                    "Jestes bardziej zajebista niż ta banda wielbicielek O-
                    ZONE,discopolówek i technomułek.LET's Get Rocked.Papatki

na razie to Ty dodiszonie- soniu wychodzisz na fanke wyzej wymienionych gowien.
                    przeciez poziom tego co wyczyniasz, to cos bimbo-srimbo (na vive widzialam
                    teledysk - pozal sie boze), to sie kwalifikuje do tej samej kategorii co o-
                    zone :DD tej samej. rock... dla ciebie to chyba abstrakcja, albo po prostu
                    wmowili ci ze to rock, bo przykro im bylo owiedziec ze nadajesz sie tylko na
                    wiejskie potancowy w remizie. nie daj sie nabrac - nie popelnisz wiecej tego
                    bledu :]

rock hahaha dobry kawal.

• Gość: rocmanka Re: do rockmanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 20:09
                      b_bb tym co mówisz sie kompromitujesz...dyslekcja jest chorobą a Ty z tego
                      żartujesz...
                      • grail Re: do rockmanki 16.08.04, 20:17
                        ty nie możesz być prawdziwa... niemożliwe, żeby ktoś był aż tak ograniczony
                        umysłowo...
                      • Gość: Mumia z Bagien Re: do rockmanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 20:21
                        Chorobe to ty owszem, masz, ale umyslowa z stopniu ciezkim, "rockmanko" i fanko
                        pszenno-buraczanych klimatow Dody. I tutaj mozna sie juz niestety tylko smiac...
                        • Gość: rockamanka Re: do rockmanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 20:27
                          fakt dyslekcja to po częsci choroba umysłowa
                          • dzika_mumia_z_bagien Re: do rockmanki 16.08.04, 20:29
                            Ale chyba nie prowadzaca do az tak znacznego uposledzenia
                          • grail Re: do rockmanki 16.08.04, 20:29
                            no to zapraszamy po leczeniu...
                      • b_bb Re: do rockmanki 16.08.04, 20:29
                        Gość portalu: rocmanka napisał(a):

> b_bb tym co mówisz sie kompromitujesz...dyslekcja jest chorobą a Ty z tego
                        > żartujesz...

Nie ma czegoś takiego, jak dyslekCja, szanowna rockmanko. Gdybym na coś
                        chorowała, starałabym się wiedzieć, jak się to nazywa.

Tak się składa, że zawodowo zajmuję się m.in. czymś takim, co się nazywa
                        dyslekSja. Jest to ( w dużym skrócie)zaburzenie polegające na niemożności
                        opanowania przez dziecko umiejętności czytania ( wierzę, że to masz), często
                        towarzyszy temu dysgrafia, czyli trudności w pisaniu. Dziecko takie wymaga
                        fachowej terapii psychologiczno-pedagogicznej. Jeśli nie wiesz, gdzie się
                        zgłosić, służę pomocą.
                        • b_bb Re: do rockmanki 16.08.04, 20:35
                          www.dysleksja.waw.pl/indeks.html
                          Może Ci się przyda.
      • margritb Re: Doda jest super! 17.08.04, 11:28
        NIECH KTOS MI NAPISZE,ZE TO CO WIDZIALAM TO NIEPRAWDA!!NA DZIEN DOBRY TAKIE
        WYZNANIA. NO COZ, P.MAJDAN POWINNA BYC DUMNA Z TAKICH FANEK. DEKLARACJE SA
        POWALAJACE. STYL RZECZYWISCIE GODNY NASLADOWANIA. MOZE JESTESMY SWIADKAMI
        POWSTANIA NOWEGO STYLU. ALBO ROCKMANKA JEST PO PROSTU NEO DADAISTKA.POZDRAWIAM.
        PS. A CO DO STYLU DODY, TO CODZIENNIE NA ULICY MIJAM JEJ 16 KLONY,SADZAC PO
        TWARZACH TO UCZENNICE ZASADNICZYCH SZKÓL ZAWODOWYCH.JEST CZEGO ZAZDROSCIC!
        • pink_hamster Re: Doda jest super! 18.08.04, 17:33
          ROCKMANKA JEST PO PROSTU NEO DADAISTKA

DODOistką chyba...;P
      • andzia13 Re: Doda jest super! 17.08.04, 18:42
        Nie będę oceniać urody Dody. Mam takie zasady i dotyczy to każdej osoby. Każdy
        jest taki, jaki się urodził. Zarówno bardzo piękny, jak i mniej piękny.
        Nie podoba mi się jej styl, bo jest wyzywający. I kojarzy mi się z... Wiadomo o
        co chodzi.
        Nie podoba mi się makijaż. Za ostry.
        Nie podoba mi się muzyka, bo lubię prawdziwego rocka a nie disco-polo.
        Ogólnie beznadzieja, ale...
        Brak poparcia, brak uwielbienia, brak zachwytu nie oznacza automatycznie braku
        tolerancji z mojej strony. Żyjemy w wolnym kraju i każdy ma prawo ubierać się
        tak jak chce, malować się tak jak chce, myśleć tak jak chce, śpiewać tak jak
        chce. Nikt nie zmusza mnie do kupna płyty lub oglądania teledysków.
        • Gość: Sonia 18 Do walniętej "o."-nie jestem Dodą IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 12:43
          "o."-laska czy ty coś ćpasz czy masz schize że wydaje ci sie że rozmawiasz z
          Dodą na forum??!!Mówiłam ci już, że nie jestem nią choć Dodę lubie i szanuje za
          to co robi dla polskiego rocka,za to że ma fajny styl nieco podobny do mojego i
          wali szczerze prawde prosto z mostu wszystkim debilkom i frajerom co udowodniła
          w "Barze"!!Zresztą pomyśl logicznie stara- czy taka gwiazda polskiego rocka
          miałaby czas siedziec i gadać z jakimis zwykłymi ludzikami i szarymi myszkami
          jak ty i reszta na tym forum przecież ona jest zajęta promowaniem
          płyty,koncertami,planowaniem ślubu ze swoim Radziem i nie ma czasu użerać sie z
          jakimis zazdrosnymi laskami w internecie.Papatki

• Gość: Sonia 18 Re: Do walniętej "o."-nie jestem Dodą IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 12:48
            "o."-generalnie jak chcesz zobaczyć czym zajmuje sie Doda to luknij w link
            poniżej i zobacz jak wymiata ostro na koncertach rockowych:

www.moja-ostroleka.pl/coppermine/thumbnails.php?album=90
            • b_bb Re: Do walniętej "o."-nie jestem Dodą 18.08.04, 12:53
              Oj, chyba się ostro przytyło Twojej idolce.
              www.moja-ostroleka.pl/coppermine/albums/userpics/virgin_ostoja_sierpien_2004/virgin_015.jpg
              Czy hardrockmenka może prezentować takie sadełko na brzuchu?
              • sigrun Ach, ta Doda, co rocka ci doda! 18.08.04, 13:21
                No tak, Doro Pesch i Lita Ford szlochają po kątach, bo nie są nawet w połowie
                tak hardrockowe jak Doda. Natomiast boscy Tom Araya, Dave Mustaine i James
                Hatfield ostatnio łysieją na potęgę, ponieważ wyrywają sobie włosy z głowy, bo
                przez dwadzieścia lat metalowej kariery nie byli w stanie osiągnąć tak
                ciężkiego brzmienia jak Virgin;-PPP Nic Doda-ć, nic ująć. Nie mam więcej do
                Doda-nia.
              • blinski Re: Do walniętej "o."-nie jestem Dodą 18.08.04, 13:30
                to nie tłuszcz, b_bb, ona zawsze miała tak dziwnie wystające mięśnie brzucha..
                nogi to też czyste mięśnie.
                • sigrun Re: Do walniętej "o."-nie jestem Dodą 18.08.04, 13:48
                  blinski napisał:

> to nie tłuszcz, b_bb, ona zawsze miała tak dziwnie wystające mięśnie brzucha..
                  > nogi to też czyste mięśnie.
                  >
                  >
                  >
                  >
                  Ergo kafar w spódnicy. Zdecydowanie wolę zawodowe fitnesski. Wyglądają nieco
                  subtelniej pomimo pokaźnej muskulatury. Wyjątek stanowi przeceniona Aleksandra
                  Kobielak, która niestety poszerza grono kafarów płci pięknej.
                  • blinski Re: Do walniętej "o."-nie jestem Dodą 18.08.04, 14:08
                    kafarem bym dody nie nazwał, mimo umięśnienia ma kobiecą sylwetkę, cokolwiek by
                    o niej nie mówić.
                    a fitnesski - a fuj, aseksowne okropieństwo, podobnie jak kafary:)
                • Gość: o. Re: Do walniętej "o."-nie jestem Dodą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 13:53
                  a ty cos cpasz padalcu, ze wydaje ci sie ze doda to rockmenka? :DDDDDD

doda - bylam na stronie tego czegos i czytalam wywiady z nia. niezly polew.
                  wiecie ze tego swojego pilkarza to poznala tak: zobaczyl ja w barze, zdobyl
                  numer telefonu, zadzwonil i zaprosil na "wspolne wakacje", a ona spytala
                  starych i starzy powiedzieli ze to swietny pomysl (zaznaczam - nikt sie tutaj z
                  nikim wczesniej nie znal) i niech jedzie :DDD niezly burdel jak juz tata
                  streczy core byle komu. i generalnie styl i wypowiedzi jak z najgorszego
                  koszmaru wiejskiego a'la dyskoteka dla ubogich. rock, hahaha. zenada. ale co
                  tam... wychodzi na to ze duza czesc naszego spoleczenstwa (co widac po sukcesie
                  Ich Troje), lubi taki styl "rustykalno-jarczmarczny". na festynach pewnie
                  niezle wymiata co nie soniu?
                  • blinski Re: Do walniętej "o."-nie jestem Dodą 18.08.04, 14:10
                    znaczy to było chyba do soni, nie do mnie..?
                    :)
                • b_bb Re: Do walniętej "o."-nie jestem Dodą 18.08.04, 14:04
                  blinski napisał:

> to nie tłuszcz, b_bb, ona zawsze miała tak dziwnie wystające mięśnie brzucha..
                  > nogi to też czyste mięśnie.

Nie, blinski, napatrzyłam się na Dodę w reality show i stwierdzam z całym przekonaniem, że wówczas miała fajną figurę, płaski i ładnie umięśniony brzuch. Na tych zdjęciach z linku Soni wygląda potężnie, nie podoba mi się. Jeśli to, co widać, to muskulatura, powinna zmienić zestaw ćwiczeń, bo zaczyna przypominać dresa na sterydach.
                  Wcześniej porównałam Dodę do Beaty Kozidrak, jednak zmieniam zdanie: Kozidrak ma lepszą figurę i lepszy styl ubierania, obie panie są jedynie tak samo hardrockowe. :P:P
                  • blinski Re: Do walniętej "o."-nie jestem Dodą 18.08.04, 14:12
                    bo ja wiem.. już w barze zwróciłem uwagę na ten dziwnie umięśniony, wystający
                    brzuch.. a ponieważ kariera dody nie za bardzo mnie obchodzi, więc nie wiem jak
                    wygląda teraz - na jednym zdjęciu mogła akurat wyjść nie najszczęśliwiej.
                    • b_bb Re: Do walniętej "o."-nie jestem Dodą 18.08.04, 14:19
                      Jak to "kariera dody nie za bardzo mnie obchodzi"?? Ty wiesz, co piszesz?? Toż to czołowa hardrockmenka polska, nasza duma narodowa! Jako patriota powinieneś nie tylko zainteresować się karierą niniejszej, ale wspierać krajowy rynek muzyczny nabywając (drogą kupna, rzecz jasna) jej fantastyczne płyty.
                      Pewnie jesteś diskopolowcem i masz kompleksy, zazdrościsz jej fanom. O! ;)
                      • Gość: walnieta o. Re: Do walniętej "o."-nie jestem Dodą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 17:09
                        Blinski - wystajace miesnie? przeciez to oksymoron :] (tlumaczenie dla Sonie:
                        zderzenie przeciwienstw). nie ma czegos takiego. albo ma tluszcz, nadmiar
                        skory, albo miesnie. jesli miesnie to plaskie, jesli ktores z tych dwoch
                        pierwszych opcji to wystajace. proste nie? poza tym wydawalo mi sie ze czytalam
                        gdzies o Twoim uwielbieniu dla kobiet z klasa, naturalnych najchetniej
                        brunetek, niewysokich, z ponetnymi ustami. skad wiec nagle upodobanie do
                        tandetnej szmatki z miesniem piwnym? przepraszam za mocne slowa, ale to
                        niestety prawda :/

co do jej np. twarzy to nie jest jakas okropna. zwykla, normalna panna. ale to
                        co ze soba robi to koszmar. zwykle oszpecenie sie. co nie soniu?
                        • blinski Re: Do walniętej "o."-nie jestem Dodą 18.08.04, 17:38
                          mięśnie jak najbardziej mogą być wystające - oczywiście nie można tego brać
                          dosłownie, bo wtedy byłoby to dziwnego sortu schorzenie:) mięśnie brzuszne dody
                          po prostu nienaturalnie odstają - też powiedziałbym, że to tłuszcz; ale na
                          tłuszczu nie robi się kaloryferek, nie:)?
                          wiesz, ja przez klasę i naturalność rozumiem coś zupełnie innego niż większość
                          z forumowiczek (z tego co zaobserwowałem) - dla mnie ostry makijaż czy 'ostre'
                          ciuszki w ogóle nie ocierają się o problem naturalności czy też jej braku.
                          doda podoba mi się z wyglądu - gdyby nie silikony, po raz enty:), i tyle - dla
                          mnie wygląd i osobowość (o której w przypadku osób publicznych też mamy raczej
                          mgliste pojęcie) da się całkowicie rozdzielić i jedno raczej nie rzutuje na
                          drugie w moich ocenach (przynajmniej tak mi się wydaje:).
                          zachowanie dody nie podoba mi się tak samo jak ugrzecznienie i skromność innych
                          gwiazdeczek (skromność dla mnie nie ma nic wspólnego z klasą - raczej z nudą),
                          natomiast z wyglądu podoba mi się znacznie bardziej niż inne - często w jakichś
                          dziwnych, zwiewnych, za dużych, 'modnych' kreacjach (nie znoszę 'eteryczności',
                          wolę już wulgarność).
                          a skąd wiesz, że wolę brunetki? to nieprawda - kolor włosów nie jest dla mnie
                          istotny, musi tylko ogólnie pasować do urody i stylu.
          • grail Re: Do walniętej "o."-nie jestem Dodą 18.08.04, 17:41
            >Dodę lubie i szanuje za to co robi dla polskiego rocka...

zakładając, że wzmiankowana Doda jest umieszczona w na póce z napisem rock, to
            droga Soniu stwierdzam, że musisz być zajadłą przeciwniczką tejże muzyki. Nikt
            przy zdrowych zmysłach słuchając tych wyczynów wokalno tekściarskich nie skłoni
            się do słuchania rocka... Już prędzej Decapitated ruszy we wspólną trasę
            koncertową z Arką Noego.
          • szafa.bojowa Re: Do walniętej "o."-nie jestem Dodą 24.08.04, 15:46
            Gość portalu: Sonia 18 napisał(a):

> "o."-laska czy ty coś ćpasz czy masz schize że wydaje ci sie że rozmawiasz z
            > Dodą na forum??!!Mówiłam ci już, że nie jestem nią choć Dodę lubie i szanuje za
            >
            > to co robi dla polskiego rocka,za to że ma fajny styl nieco podobny do mojego i
            >
            > wali szczerze prawde prosto z mostu wszystkim debilkom i frajerom co udowodniła
            >
            > w "Barze"!!Zresztą pomyśl logicznie stara- czy taka gwiazda polskiego rocka
            > miałaby czas siedziec i gadać z jakimis zwykłymi ludzikami i szarymi myszkami
            > jak ty i reszta na tym forum przecież ona jest zajęta promowaniem
            > płyty,koncertami,planowaniem ślubu ze swoim Radziem i nie ma czasu użerać sie z
            >
            > jakimis zazdrosnymi laskami w internecie.Papatki
            >

to mnie calkowicie rozwalilo... do tej pory nie moge sie otrzasnac... "za to, ze ma fajny styl nieco podobny do mojego", z twoich opisow wynika, ze jestes calkowita kopia dody, a tu takie deklaracje. Poza tym co ona udowodnila w Barze?? To ze jest wulgarna?? I bodajze ty droga kolezanko wspominalas o tym, ze Doda poszla do Baru, zeby zdobydz popularnosc... a nie, zeby komus cos udowadniac. Czyz nie ?? Jezeli sie myle to mnie wyprowadz prosze z bledu... Dziekuje z gory i "papatki" :/
            • szafa.bojowa Re: Do walniętej "o."-nie jestem Dodą 24.08.04, 15:49
              zdobyc popularnosc oczywiscie, sorry za blad
      • Gość: rockamanka Re: Do wstrętnych zazdrośnic! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:46
        b_bb nie ukrywajmy, choć w jednej tysięcznej chciałabyś mieć urodę i figurę
        Dody. Rozumiem jej muzyka może Ci się nie podobać, jej zachowanie również, ale,
        że jest piękną kobietą chyba nie zaprzeczysz? Nie rozumiem, zazdrość poprostu
        Cię zżera pewnie, jak na nią patrzysz...ale jak sama jesteś brzydka i
        zakompleksiona nic innego nie możesz robić tylko najeżdżać i w kącie zazdrościc
        ładniejszyhm od siebie. Pozdro dla Soni, nie ma co przejmować się głupimi
        idiotkami, które potrafią tylko zazdrościć...nic pozatym.
        • b_bb Re: Do wstrętnych zazdrośnic! 18.08.04, 23:56
          Gość portalu: rockamanka napisał(a):

> b_bb nie ukrywajmy, choć w jednej tysięcznej chciałabyś mieć urodę i figurę
          > Dody.

Nie ukrywajcie. Wolę swoją urodę i figurę.

> Rozumiem jej muzyka może Ci się nie podobać, jej zachowanie również, ale,
          > że jest piękną kobietą chyba nie zaprzeczysz?

Cóż, mam nieco inną definicję pięknej kobiety.
          Uważam, że jest ładna, do piękności jej daleko, ale jednocześnie zauważyłam niekorzystne zmiany w jej wyglądzie, co opisałam wyżej.

> Nie rozumiem, zazdrość poprostu
          > Cię zżera pewnie, jak na nią patrzysz...

Cóż, przejrzałaś mnie, zazdróść zżarła mnie już do połowy.

> ale jak sama jesteś brzydka i
          > zakompleksiona

Nie przypominam sobie, bym pokazywała Ci swoje zdjęcie, więc skąd wiesz, czy jestem brzydka?

> nic innego nie możesz robić tylko najeżdżać i w kącie zazdrościc

Tu się mylisz. Robię mnóstwo innych rzeczy, a najeżdżam nie w kącie, tylko na forum.

> ładniejszyhm od siebie. Pozdro dla Soni, nie ma co przejmować się głupimi
          > idiotkami, które potrafią tylko zazdrościć...nic pozatym.

Oczywiście i nautralnie też dołączam się do pozdro dla Soni. I pozdro dla wszystkich hardrockówek!
      • Gość: tzw Re: Doda jest super! IP: *.acn.pl 19.08.04, 00:25
        Dlaczego nie lubicie polish (ew. poliż) porn rocka?!
        • Gość: o. Re: Doda jest super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 08:17
          tak btw. soinaczku - ja mam o niebo lepsza figure niz ten japiszon z
          silikonem :) ale to nie o tym chcialam.

Blinski, ja nigdzie nie napisalam ze miec klase to znaczy unikac mocnej tapety.
          miec klase to znaczy wzbudzac wego rodzaju zachwyt umiejetnoscia podkreslenia
          swych zalet o! a panna doda preferuje oszpecanie sie. jest szpetna w tych
          bazarowych szmatach i kiepskim makijazu :/ no i ta muza pozal sie boze.. to
          jest wedlug ciebie klasa? klasa to trzymanie jakiegos poziomu a nie robienie
          wszystkiego na odpierdol sie (z braku rzecz jasna talentu). daj spokoj
          czlowieku... jesli to ma byc twoja przekora to jeszcze moge zrozumiec, ale
          jesli to naprawde twoje zdanie to nie ma o czym gadac.
          • blinski Re: Doda jest super! 19.08.04, 09:37
            nigdy nie zastanawiałęm się nad tym, czy doda ma klasę czy jej nie ma - mam do
            niej stosunek ambiwalentny; bym miał negatywny trzeba się dużo bardziej
            zasłużyć:)
            kobiety inaczej ją odbierają, na ogół gdy ktoś powie o niej coś dobrego to od
            razu 'myślałam że jesteś inny' albo 'myślałam że masz jakiś gust' czy coś
            podobnego. nie rozumieją, że facet to facet i najczęściej w pupie ma całą
            otoczkę emocjonalną, jak się podoba to się podoba i nawet jej największe
            chamstwo czy najgorsza na świecie muzyka tego nie zmieni. co najwyżej mogę
            przez to nabrać bardziej negatywnego stosunku, co nie znaczy że przestanie mi
            się podobać:)
            • Gość: o. Re: Doda jest super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 09:50
              jo rozumim. wiesz, generalnie to mi wisi czy ona ci sie podoba czy nie, ale
              dziwi mnie to ze jednak widzisz w niej kobiete :] ja widze stwora z kiepskiej
              kreskowki, ale wcale nie wymagam tego od ciebie. siedzialam ostatnio w milej
              atmosferze z paroma znajomymi w domciu przed tv. byla muzyczka, winko itp.
              znajomi mlodzi, w klimacie, inteligentni, lubiacy dobra muze. w tle zmieniajace
              sie muzyczne kanaly... viva. teledysk dodziaka. wykorzystalam okazje by
              sprawdzic czy to ja mam paranoje czy raczej moje odczucia sa sluszne. nie wiem
              czy moi kumple to reprezentatywna grupa mezczyzn, ale wiesz, oni raczej byli
              zgodni co do tego ze metrowym kijem tego szturchnac sie raczej nie da z
              obrzydzenia. dlatego sie zdziwilam twoja reakcja i odebralam ja jako swoisty
              bunt. ale masz naturalnie prawo do wlasnych ocen i juz w nie nie wnikam :] po
              prostu myslalam ze faceci tez raczej nie moga na nia patrzyc. ale to nie
              kwestia plci jak ty to stwierdziles. daleka jestem od myslenia stereotypowego
              ze jak z wygladu kurwiszon to trzeba negowac, ale tej pannicy nie potrafie
              zaakceptowac. przeraz mnie to ze ktos ja dopuscil do publicznej tv...
              • blinski Re: Doda jest super! 19.08.04, 10:29
                heheh, zauważyłem że jak panienki chcą sprawić, by ich pogląd wydał się
                powszechniejszy, zawsze podają przykład męża/chłopaka/kolegów (czyli element
                męski w grze:). nie wiem, może rzeczywiście tak sądzą (baardzo wątpliwe,
                uwierz) a może raczej nie chcą przy damskiej części znajomych wyjść na głupków.
                i w odbiorze to jest kwestia płci, jak najbardziej:) nie mówię tego bo sam tak
                sądzę, tylko bo to wiem - zajęcia z psychologii i takie pierdoły. ludzie
                zupełnie inaczej odbierają osobnika swojej płci, a inaczej przeciwnej -
                szczególnie to widać u kobiet, gdzie między nimi jest dużó silniejszy element
                rywalizacji niż wśród mężczyzn. nie chcę ci tu sugerować że rywalizujesz z
                dodą, to trochę bardziej skomplikowane:))
                polega tyo z grubsza na tym, że gdy np. kobieta ocenia mężczyznę, odnosi swoje
                oceny i wrażenia do swoich upodobań, do wytworzonego nawet podświadomie ideału -
                emocje co do nieznanego faceta ograniczają się więc często do podoba mi się-
                nie podoba mi się. natomiast gdy kobieta ocenia kobietę, odnosi jej oceny do
                siebie - czyli 'ja jestem mądrzejsza/głupsza od niej', ładniejsza/brzydsza,
                fajniejsza/mniej fajna, itp. to jest głównie podświadome, nie myślisz
                najczęściej świadomie o tym wszystkim, to poprostu objawia się w twoim stosunku
                do tej osoby. wiąże się to z wkładem w ocenę dużo większej dawki emocji niż
                jeśli chodzi faceta, sama sobie teraz wyobraź siebie - być może masz jakiegoś
                aktora, piosenkarza itp. którego bardzo nie lubisz. i na pewno masz także
                aktorkę, piosenkarkę itp., której również nie lubisz. kogo nie lubisz
                bardziej:)? kto wywouje w tobie większy odruch obrzydzenia i zaciskanie się
                pięści?:)
                wystarczy też spojrzeć chociażby na to forum. czy mężczyzn, których się lubi
                albo nienawidzi jest mniej niż kobiet? chyba nie, a czy kobiety tutaj zawracają
                sobie głowę facetami? czy faceci wywołują tak silne emocje wśród kobiet?
                :)
                • Gość: o. Re: Doda jest super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 10:52
                  jesli chodzi o mnie to nie generalizuj z tym "podpinaniem opinii znajomych
                  mezczyzn", nie ucz mnie tez psychologii (jestem studentka tejze), raczej
                  wyobraz sobie ze ja naprawde zastanowilam sie nad roznymi za i przeciw i razi
                  mnie ta dziewczyna. mam do tego pelne prawo i wiesz... to nie jest kwestia
                  plci. spojrz na wisniewskiego. uwazasz ze ten pajac wzbudza we mnie pozytywne
                  emocje? nie. tak samo mnie mierzi jak panna doda. zreszta zbaczamy z tematu. na
                  poczatku smieszylo mnie to ze ktos o niej napisal w gazecie, czy tam w tv cos o
                  niej chlapnal. ale wiesz... jakby sie nad tym glebiej zastanowic to zaczyna byc
                  irytujace. lwia czesc spoleczenstwa ja akceptuje - ja wiem maja prawo, ale z
                  czego to wynika? z wychowania? z miernoty? braku kulturalnych wzorcow? powiedz
                  mi Blinski, bo sam deklarujesz ze ona ci nie przeszkadza, a wrecz pociaga?
                  • blinski Re: Doda jest super! 19.08.04, 11:02
                    nie wiem czy lwia część ją akceptuje, nie czytałem żadnych badań na ten temat;)
                    ja cię nie chcę uczyć, myślałem że zadajesz sobie z tego sprawę i uczyli cię o
                    tym. mówię ci, to jest podświadome i wiadomo że prawie wszyscy będą się
                    zapierać rękami i nogami że 'nie, nie, nie inni tak robią, ja nie!':).
                    a wiśniewski to zupełnie inny rozdział:)
                    a cóż ja mam ci powiedzieć? mi się jej muzyka nie podoba, w przeciwieństwie do
                    wyglądu, i tyle. a czemu mam jej nie akceptować? bo się ubiera jak się ubiera?
                    mówiłem ci, że wolę to niż reszta ugrzecznionych a do tego niepociągających
                    gwiazdeczek. nie próbuj zrozumieć mojego podejścia - jest zbyt różne od
                    twojego:)
                    • Gość: o. Re: Doda jest super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:16
                      jezeli nie bede staral sie zrozumiec Twojego podejscia to niestety ale ciezko
                      bedzie rozmawiac :) ok. z ta podswiadomoscia to sie jednak mylisz - na tym
                      polega nasze czlowieczenstwo ze mozemy w duzym stopniu swiadomie wybrac to co
                      akceptujemy, lub nie. pytanie tylko co kieruje nami w tym wyborze? pytania jw.
                      • blinski Re: Doda jest super! 19.08.04, 14:22
                        no pewnie, przecież nie odbieram ludziom świadomości:) ale jakby każde nasze
                        zachowanie, emocje, stosunki do czegoś były świadome to mózg przegrzałby się od
                        nadmiaru przetwarzanych operacji:) z wielu rzeczy i mechanizmów zachodzących w
                        mózgu nie zdajemy sobie sprawy - wystarczy mieć tylko tego świadomość; ale to
                        są już banały.
                        chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie siedzi i nie roztrząsa tego, co akceptuje
                        a co nie - po prostu na wieść lub widok czegoś wzbierają w nas emocje (lub i
                        nie), pozytywne bądź negatywne. gdy widzisz pierwszy raz dodę w swoim kusym,
                        lateksowym wdzianku od razu wzbudza w tobie jakieś uczucia; wiesz już czy ją
                        akceptujesz czy nie bez zastanawiania się, czyż nie? póżniejsze informacje o
                        niej które do ciebie docierają tylko potwierdzają twoje pierwsze wrażenie jeśli
                        się z nim zgadzają, lub zostają na ogół wyparte jeśli się nie zgadzają (ale to
                        na pewno wiesz, bo w końcu jesteś na psychologii:). po prostu zastanawianie się
                        i analizowanie tysiąca takich pierdółek dziennie byłoby kompletnie
                        nieefektywne, więc umysł robi to prawie całkowicie automatycznie.
                        pozostaje jeszcze pytanie, DLACZEGO jednych od razu odbieramy pozytywnie,
                        innych negatywnie, a innych w ogóle nie zauważamy, ale to chyba byłaby zbyt
                        długa i skomplikowana gadka jak na forum o modzie:)
                        • Gość: o. Re: Doda jest super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:31
                          Blinski - czy Ty nie zdazylo Ci sie nigdy nowopoznanej osoby odebrac calkowicie
                          mylnie w stosunku do tego jaka ona sie pozniej okazala? tym samym upada to co
                          napisales wyzej :)

a tak a'propos tych miesni. obejrzalam zdjecia monstera i wiesz... miesnie
                          brzucha to nie jedne wielki kawal miesnia, tylko zespol wielu roznie polozonych
                          miesni. no i jezeli nawet ona u gory ma kaloryfer, to nie znaczy ze na dole nie
                          ma tluszczu :)
                          same brzuszki nie zalatwiaja sprawy - sonia przekaz dodzie ze ta dolna czesc
                          rewelacyjnie ksztaltuja wymachy nogami. brzuszki nie dadza rady.
                          • blinski Re: Doda jest super! 19.08.04, 18:44
                            ale te mięśnie są i u góry, i u dołu! to akurat mi się nie podoba, już wolałbym
                            żeby to był tłuszcz:)
                            zdarzała mi się czasami taka sytuacja, choć ja akurat staram się byc przyjaźnie
                            nastawiony na początku do wszystkich, i to nie jest wymuszone:) a to że innym
                            często zdarza się taka sytuacja to wiem - często, ale w porównaniu do sytuacji
                            gdy podtrzymujemy naszą ocenę i tak rzadko. zauważ, przecież jakikolwiek
                            stosunek mamy do prawie wszystkiego co nas otacza, to dotyczy nie tylko ludzi -
                            zupełnie banalne sytuacje, typu gdy zepsuje nam się coś danej firmy to
                            wiadomośc o tym, że komuś innemu coś tej samej firmy działa parę lat najpewniej
                            potraktujemy jako przypadek.
                            zdanie o kimś zmieniamy kiedy z kontaktu powierzchownego przechodzimy do
                            bardziej bezpośredniego, wtedy kształtowanie się stosunku do tego kogoś
                            przebiega już na innych zasadach o czym pewnie wiesz:)
      • Gość: hemoglobine Re: Doda jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 10:06
        hej rockmanko po pierwsze twoj login jest nieadekwatny do tego co piszesz a po
        drugie naucz sie pisac :p
      • evilia Re: Doda jest super! 24.08.04, 14:06
        czytajac ten post... myslalam ze mnie krew zaleje... ona ma wokal? slowo wokal
        w jej przypadku jest hm.. delikatnie mowiac na wyrost. klasa? ona sie ubiera
        jak te panie stojace na poboczu drogi (nie obrazajac tych pan). ta kobieta jest
        poprostu eh... kiepska. robi z siebie posmiewisko ale najwyrazniej nie zdaje
        sobie z tego sprawy. i jeszcze jedno... kobieta z klasa nie uywa raczej slow:
        k... dupa i podobne.

pozdrawiam wszystkich
        • blinski Re: Doda jest super! 24.08.04, 14:08
          jeśli kobieta z klasą miałaby w ogóle nie używać takich słów to ja już wolę
          takie bez klasy:)
          • Gość: papryczka Re: Doda jest super! IP: 212.160.106.* 24.08.04, 14:12
            Podejrzewam, ze evilii chodziło o to, żeby nie używać tych słów naraz i po
            dziesięć na jedno zdanie. A tak Doda ma w zwyczaju.
            Ja używam tego typu słów - ostatnio coraz częściej ( praca, praca ), ale nie
            wyobrażam sobie takiego rzucania mięchem jak szanowna Doda. Bo to nie oznacza
            tyle braku klasy, co brak jakiegokolwiek obycia wśród ludzi. Nie jest to
            luzactwo, ale zwykłe chamstwo.
      • Gość: stokrota Re: Doda jest super! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 24.08.04, 15:06
        Kochanie Ty lepiej naucz sie ortografi (tramków i różnych!!!) pisze sie
        przez "ó" inaczej o z kreską !!! Później pomyśl o ciuchach, bo chyba to ci
        szkodzi na ortografię :) buźka
      • Gość: Ty stokrota... Re: Doda jest super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 15:47
        Ty też nie należysz widocznie do orłów w tej dziedzinie, wymienione przez
        ciebie błędy są jedynie jedną setną popełnionych przez Rockmankę...
      • Gość: żabka Re: Doda jest super! IP: *.nitronet.pl / *.nitronet.pl 25.08.04, 15:09
        naśladujesz nie tylko jej wygląd, ale również jesteś tak samo "inteligentna"
        jak ona.
        Wytłumaczenie (gdybyś nie zrozumiała o co mi chodzi...):
        -połonczenie
        -szczeże
        -doruwnać
        -mnustwo
        -trampkuw
        -rużnych TE SŁOWA PISZE SIĘ "TROSZECZKĘ" INACZEJ...
        ZAPRASZAM DO KSIĘGARNI PO SŁOWNIK...
        • Gość: Patrycja Re: do Żabki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 16:18
          buahaha a Ty jesteś święcie przekonaną o swojej błyskotliwości i intelekcie
          osobą...heheh niezła z Ciebie "tępota"! Nie widzisz, że to prowokacja? Mądra
          się znalazła heheh nieżle się skompromitowałaś...
      • Gość: Karkuska Re: Doda jest super! IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 28.08.04, 11:28
        Doda jest ok. Ale tak jak kazdy albo kto ja za cos lubi, albo za to samo jej
        nie lubi. Jakby sie wszystkim to samo podobalo to byloby nudno. Wybobrazacie
        sobie, ze wszystkim podoba sie np. Manson albo Wisniewski? :)
        • Gość: ola Doda-elektroda??? Boze! jak to w ogole brzmi... IP: *.proxy.astra-net.com 28.08.04, 12:06
          Doda----JEDNA WIELKA PUSTA LALA
        • Gość: truskawkowe-studio Re: Doda jest super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 17:39
          nie porownuj takiego smiecia do mansona... bez przesady
          • Gość: Patrycja Re: do truskawkowego studia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 19:44
            >nie porownuj takiego smiecia do mansona... bez przesady
            no nieźle...widzę, że posiadasz wiele szacunku i tolerancji w stosunku do
            innych...nie lubie Dody, ale w życiu nie nazwałabym jej śmieciem...Dlaczego
            niby tak ją nazywasz? Co Ci złego zrobiła? Nieważne jest kto kim jest, ale
            każdemu należy się akceptacja. I co dowartościowałaś się tym wątkiem? Dał Ci
            coś, bo mnie zniesmaczył w stosunku do Twojej osoby.
            • Gość: Patrycja Re: do truskawkowego studia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 19:49
              postem sorx
              • Gość: truskawkowe-studio Re: do truskawkowego studia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 20:36
                mea culpa, mea maxima culpa... to byl glupi skrot myslowy. chodzilo mi nie o
                samego czlowieka, ale o tworczosc i wklad powiedzmy artystyczny, a nie wlasnie
                smieciowy w to co robi. "smiec" mialo wyrazic moj stosunek nie do niej samej,
                ale do jej wizerunku. "smiec" nie obrazliwie nawet, ale raczej jako odpad. byle
                co tak zwane. no. za obraze uczuc przepraszam :P
                • Gość: Patrycja Re: do truskawkowego studia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 21:41
                  Bla bla bla tłumaczenie...niewiem, czy wiesz, ale Twoje zachowanie było
                  straasznie chamskie... śmieć to wg Ciebie nieobrażliwe? Hmm niewiem, czy byłoby
                  Ci miło gdyby ktoś Cię tak nazwał. Skoro dla Ciebie nie jest to obrażliwe...a
                  więc żegnam Cię śmieciu.
                  • Gość: truskawkowe-studio Re: do truskawkowego studia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 09:11
                    hahaha :D nie unos sie tak. tworczosc dody to smiec i shit. tego nie
                    zmienisz :D
                    • gomory Re: do truskawkowego studia 30.08.04, 07:24
                      > tworczosc dody to smiec i shit.

Ale to chyba wieksze osiagniecia niz Twoje? Myle sie?
                      • Gość: truskawkowe.. Re: do truskawkowego studia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 10:55
                        w dziedzinie "ostrego rocka" wieksze fakt :] ale moje zycie jest naprawde udane
                        i swoje osiagniecia w swoich dziedzinach mam. nie musze leczyc kompleksow
                        skandalami i gownianym wygladem :] na szczescie. mam tez prawo do swojego
                        zdania i nadal twierdze ze to co prezentuje doda to shit ;] rani moje poczucie
                        estetyki. wstyd mi i jesytem zazenowana, gdy widze takie byle co w telewizji...
                        mam prawo? oczywiscie ze tak.
                  • Gość: Bunia do Patrycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 20:11
                    Dziewczyno najpierw wyeliminuj obraźliwe słowa ze swoich wypowiedzi a dopiero potem wypominaj innym. Słowo "tępota" Twoim szanownym zdanie nie jest obraźliwe?
                    • Gość: Patrycja Re: do Buni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:15
                      Przepraszam jakie obrażliwe słowa "droga" Buniu (buahahah)
            • extravirgin Re: do truskawkowego studia 07.09.04, 12:11
              Traktuje ludzi jak śmieci, bezpodstawnie ich atakuje, jest agresywna wzbudza
              wiele emocji. Skoro jest tak kontrowersyjna to dlaczego nie chce się przyznać
              że zrobiła operację biustu??? Przecież gołym okiem widać że cycki ma większe
              niż za czasów BAR-u a nie jest w ciąży i nie utyła więc same z siebie tak nie
              urosły - nie w wieku 20 lat! Niedługo będzie opowiadać, że nie ma sztucznych
              rzęs, że takie jej podarowała matka-natura.
      • Gość: XXX Re: Doda jest super! IP: *.trzebiez.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 12:48
        ,, mnustwo trampkuw ''?! - żałosna jesteś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka