ulehome 14.08.04, 16:41 w ręce wpadła mi właśnie VIVA, na jedbej z ostatnich stron zdjęcie Hanny Bakuły... Dżizas... Zajeła pierwsze miejsce w moim prywatnym plebiscycie na najgorzej ubraną Polkę. A może sie nie zgadzacie? Jakieś inne typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Balanga Re: najgorzej ubrana polka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 16:59 Kayah. zdecydowanie. za wystepy w kusej koszulce nocnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: najgorzej ubrana polka!!! IP: *.chello.pl 14.08.04, 17:02 Kasia Dowbor i Jola Fajkowska razem jedna w czerni, druga w bieli, na zmianę w takim jednym programie o kulturze, który juz zdjęli z anteny :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: najgorzej ubrana polka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:54 Kozidrak, Rodowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris87 Re: najgorzej ubrana polka!!! 14.08.04, 20:57 Edyta Górniak i Mandaryna.. Odpowiedz Link Zgłoś
soulbrother Re: najgorzej ubrana polka!!! 14.08.04, 23:30 Beata Kozidrak, Małgorzata Ostrowska, Kinga Dunin (niestety), Jolanta Pieńkowska (tendencyjna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: najgorzej ubrana polka!!! IP: *.chello.pl 14.08.04, 23:47 Mandaryna - całkiem maksymalny błysk paznokci, cekinów, błyszczyków, wstążek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze raz ja Re: najgorzej ubrana polka!!! IP: *.chello.pl 14.08.04, 23:55 no i DODA ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulehome Re: najgorzej ubrana polka!!! 15.08.04, 00:03 mam wyrzuty sumienia, że tak bardzo skrytykowałem swoim postem Hannę Bakułę, za co serdecznie ją przepraszam... :P Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Re: najgorzej ubrana polka!!! 15.08.04, 11:22 Gość portalu: jeszcze raz ja napisał(a): > no i DODA Ale rozebrana jeszcze gorzej wygląda.:( Odpowiedz Link Zgłoś
taquine Re: najgorzej ubrana polka!!! 16.08.04, 21:24 > > no i DODA > > Ale rozebrana jeszcze gorzej wygląda.:( imo lepiej... przeciez figure ma ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
mikhel Re: najgorzej ubrana polka!!! 15.08.04, 01:01 Miło by było stwierdzić: wszystkie Polki są piękne... Ale punk-miniówa Bakuły w Vivie... całkowite zaćmienie gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
martahelena Re: najgorzej ubrana polka!!! 16.08.04, 07:20 Torbicka,Pieńkowska,Kwaśniewska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: najgorzej ubrana polka!!! IP: 213.17.133.* 16.08.04, 08:10 Renata Beger . Tatiana Okupnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: najgorzej ubrana polka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:25 Hej zamiast krytykowac innych moze byscie najpierw spojrzeli w lustro i skomentowały to co tam widzicie...Kazdy ma prawo ubierac sie jak chce i co chce wiec najpierw popatrzcie na siebie, a dopiero wtedy plotkujcie o innych.PS a tak w ogóle to Grażyna Torbicka jest najlepiej ubrana polka...i bardzo elegancka kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: najgorzej ubrana polka!!! 16.08.04, 08:24 KOZIDRAK!!!!!!! a poza tym : tatiana(szczegolnie za kreacje z Eurowizji), Mandaryna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiss Re: najgorzej ubrana polka!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 19:53 joanna horodyńska, jest okropna i bardzo przemądrzała, myśli że jest pępkiem świata Odpowiedz Link Zgłoś
kakaadoo Re: najgorzej ubrana polka!!! 16.08.04, 19:58 Violetta Villas tez nie grzeszy dobrym gustem-totalny kicz, zreszta podobnie do Mandaryny i Okupnik. wrrrrrrrr az sie czasem boje tv wlaczyc czy gazete przyczytac :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: najgorzej ubrana polka!!! IP: 213.25.22.* 16.08.04, 22:39 Chyba coś ze mną nie tak. Wszędzie piszą, że Torbicka jest najlepiej ubraną Polką. Lubie ją, jest skromna i inteligentna ale moim zdaniem wcale nie ma takiego doskonałego gustu. Owszem, jest elegancka ale jakąś taką elegancją wyjętą z Dynasti. Może i nosi sukienki Zienia, który robi furorę w wyższych sferach ale wybiera jego najsłabsze kreacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: najgorzej ubrana polka!!! IP: 213.25.22.* 16.08.04, 22:40 Zapomniałam dodać, że napewno nie jest najgorzej ubraną Polką, bo to miejsce zajmuje K. Skrzynecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja! TORBICKA OCH TA TORBICKA... IP: *.chello.pl 17.08.04, 00:16 Grazyna Torbicka nosi kreacje z serii "niby dobrze, ale..." Niby wszystko, w odpowiednich proporcjach, zgodnie z najnowszymi tredami, świetni projektanci, a jednak coś nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
mikhel Re: TORBICKA OCH TA TORBICKA... 17.08.04, 00:35 Gość portalu: to ja! napisał(a): > > Grazyna Torbicka nosi kreacje z serii "niby dobrze, ale..." > > Niby wszystko, w odpowiednich proporcjach, zgodnie z najnowszymi tredami, > świetni projektanci, a jednak coś nie tak... Fryzura nie tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś