Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Doda w "Angorze"

26.08.04, 14:12
    Czytałam niedawno wywiad w "Angorze" z Dodą i jej Radkiem.O ile ten piłkarz
    jeszcze ma coś w głowie, to ona...na pytanie czy podoba się sobie
    odpowiada "wręcz jestem sobą zachwycona", na pytanie czy sądzi że zrobi
    karierę "jestem genialna i obojętnie w jakiej sytuacji sie znajdę(...)zawsze
    będę oszałamiająca, niezwykła i oryginalna", a na koniec wywiadu to już w
    ogóle "kocham Radzia i generalnie wszystko inne lata mi koło d..."
    Np cóż.Tak podczas lektury mi się nasunęło, że niektórzy to mająchyba za dużo
    pewnych hormonów.A od tego sie można wykończyć.I jeszcze -styl tej pani
    przypomina mi styl konwersacyjny jednej z uczestniczek tego forum...nie muszę
    już chyba nic dodawac.
    Obserwuj wątek
      • b_bb Re: Doda w "Angorze" 26.08.04, 14:18
        Hehe, ma dziewczyna dużo do powiedzenia. ;) Grunt, że sama jest sobą zachwycona.
        Tzw. bogate życie wewnętrzne często utrudnia uzyskanie szczęścia. Na co komu
        jakieś problemy egzystencjalne, rozmyślania i filozofowanie? Doda
        rulezzzzzzzzzzzz!! ;))
        • inezja21 Re: Doda w "Angorze" 26.08.04, 14:20
          Ale ona twierdzi ponad to że ma bardzo wysokie IQ...
          • b_bb Re: Doda w "Angorze" 26.08.04, 14:24
            inezja21 napisała:

> Ale ona twierdzi ponad to że ma bardzo wysokie IQ...

...tylko oszczędza je na lepsze okazje, żeby się nie zużyło. ;)
            • inezja21 Re: Doda w "Angorze" 26.08.04, 14:26
              hehe:)
              • Gość: migotka Re: Doda w "Angorze" IP: 217.17.35.* 26.08.04, 14:46
                to ze w wywiadzie nie cytuje mickiewicza wcale nie wyklucza jej wysokiego iq.
                przeciez ona jest piosenkarka, tez bym sie pewnie tak zachowywala.
                uwazam, ze ona jednak cos w sobie ma, trudno mo uwierzyc, ze te przyglupiaste
                jej wypowiedzi sa wszystkim co moze pokazac
                • inezja21 Re: Doda w "Angorze" 26.08.04, 14:50
                  Oczywiście, ja jej do głowy nie zaglądam. W wywiadzie jest "inna niż inni".
                  Chce być oryginalna. Ale sa pewne granice dobrego smaku.
                  • lunalovelight Re: Doda w "Angorze" 26.08.04, 16:20
                    bycie inna jej nie wychodzi zatem ;). bo jest zwykla, chamska dziewczyna, nic
                    nadto. a jesli ma cos do powiedzenia madrego, to chyba tez nie powinna tego
                    ukrywac - w koncu to nie jest cos, czego taka 'rockmanka' powinna sie wstydzic :D.
                    • inezja21 Re: Doda w "Angorze" 27.08.04, 11:06
                      Ta "rockmanka" powiedział że ubiera się teraz cała na różowo. I znowu kogoś mi
                      tym bardzo przypomina....:)
                      • lunalovelight Re: Doda w "Angorze" 27.08.04, 11:39
                        nie tylko Tobie przypomina :D.
      • Gość: papryczka Re: Doda w "Angorze" IP: 212.160.106.* 26.08.04, 14:51
        Mam wrażenie, że ta biedna dziewczyna będzie miała życie wewnętrzne tylko jak
        tasiemca złapie...
        • szafa.bojowa Re: Doda w "Angorze" 26.08.04, 14:57
          Gość portalu: papryczka napisał(a):

> Mam wrażenie, że ta biedna dziewczyna będzie miała życie wewnętrzne tylko jak
          > tasiemca złapie...

hehe zgadzam sie. chyba, ze to jakas metoda marketingu i "lansu", podobna do tej jaka stosowal p. wisniewski. jak na tym wyszedl-mozna sie przekonac :)...
      • conena Re: Doda w "Angorze" 27.08.04, 12:54
        używając stajlu Dody-Lody: choćby zrobiła kupę na czubku PKiN-u to mi i tak jej
        osoba będzie latać koło dupy:)
        • miska_malcova Re: Doda w "Angorze" 14.10.04, 21:44
          ostatnio Doda była u mnie w pracy :-))))
          • Gość: Sonia 18 Re: Doda w "Angorze" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.04, 12:39
            miska-serio??! bez kitu??no to uchyl rąbka tajemnicy co tam robiła? No ale jak
            ją widziałas na serio to musisz chyba przyznac że zajebista megatrendy
            hardrockowa laska z Dody jest no nie??Papatki
            • laurka-1 Re: Doda w "Angorze" 15.10.04, 13:06
              wie że jest ładna fajna laska i ma fajarskie ciuchy , wie że podoba się facetom
              i jej wizerunek nasuwa tylko jedno do myslenia ona to wie i umie to
              wykozystać
              • ruda_80 Re: Doda w "Angorze" 15.10.04, 13:17
                laurka-1 napisała:

> wie że jest ładna fajna laska i ma fajarskie ciuchy

Taaaa najfaniejsze to te buty dżinsowe za kolana, którymi katuje nas ostatnio w
                TV, wystąpiła w nich chyba u Wojewódzkiegi, gdy był wywiad z Majdanem i na
                jedynce w jakimś programie. Zajebiste były, wogóle cała ona jest zajebista.
                Taka hardrockowa, super, hiper trendylaska :-))))

> i jej wizerunek nasuwa tylko jedno do myślenia
                Mi nasunął do myślenia tylko to czy jest przed nocną zmianą na Poznańskiej czy
                pod Mariottem czy już po, i czy jej nie będzie tam z gołą dupą.

• ruda_80 Re: Doda w "Angorze" 15.10.04, 13:19
                  i czy jej nie będzie tam z gołą dupą zimno?
                • papryczka_ag Re: Doda w "Angorze" 15.10.04, 13:21
                  Dokładnie nad tym samym się zastanawiałam. Może myślę w prosty sposób, ale jak
                  coś wygląda jak koń, pachnie jak koń i zachowuje się jak koń, to znaczy że jest
                  to KOŃ. A Doda, no cóż... wygląda jak...
                  • Gość: Sonia 18 Re: Doda w "Angorze" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.04, 13:52
                    papryczka-to nie jest proste myslenie to jest prostackie myslenie dla mnie,wiem
                    co chciałas dokonczyc i powiem ci że to jest charakterystyczne dla naszego
                    ciemnego kraju, jak jakas laska ma fajną figurke i sie tego nie wstydzi
                    ubierając odważne,prowokujące ciuchy jak Doda to dla połowy zacofanych tępaków
                    i wieśniar w naszym kraju jest automatycznie "dziwką" nawet jak ma narzeczonego
                    i nie puszcza sie po krzakach na lewo i prawo jak to robią niektóre skromne
                    szare myszki.,to własnie swiadczy o prymitywizmie myslenia wielu ludzi.Przecież
                    skoro Doda ma oryginalny styl,podoba jej sie i czuje sie w nim dobrze to nie
                    robi tym nikomu krzywdy i nie rozumiem skąd ta nagonka robiona przez niektórych
                    ludzi na nią a talentu i dobrego głosu nikt o zdrowych zmysłach jej chyba nie
                    odmówi??.Papatki

PS A jesli chodzi o te dzinsowe kozaki to są to najfajniejsze buty jakie
                    ostatnio widzialam i każdy chyba przyzna że swietnie do Dody pasują??
                    • ruda_80 Re: Doda w "Angorze" 15.10.04, 14:06
                      Gość portalu: Sonia 18 napisał(a):
                      >jak jakas laska ma fajną figurke i sie tego nie wstydzi ubierając
                      odważne,prowokujące ciuchy
                      jak jakaś laska ma figurkę to może to tak podkreślić będąc ubraną od stóp do
                      głowy, a faceci i tak będą się ślinić na jej widok, nie koniecznie musi swoje
                      (jedyne?) atuty wywalać na wierzch i drażnić tym mój zmysł estetyczny,
                      powodując jednocześnie odruch wymiotny.

> ubierając odważne,prowokujące ciuchy jak Doda to dla połowy zacofanych
                      tępaków i wieśniar w naszym kraju jest automatycznie "dziwką" nawet jak ma
                      narzeczonego i nie puszcza sie po krzakach na lewo i prawo

ona nie puszcza sie na prawo i lewo po krzakach (chociaż któż to wie) za to
                      robi to w kiblu w programie telewizyjnym z jednym narzeczonym, którego kochała
                      do szaleństwa a dla innego którego też kocha do szaleństwa wystawia cycki i
                      maże sie bitą śmietaną - dla mnie kojarzy się to jednoznacznie... A do panie
                      lekkich obyczajów, jak to zwiesz dziwki - i to te najgorszej kategorii (bo te
                      luksusowe mają klase i coś takiego by na siebie nie założyły) mają taki sam
                      styl ubierania co niejaka doda (albo ma ten styl co one), stąd dla większości
                      wieśniar i zacofanych wieśniaków w tym kraju jest automatycznie dziwką -
                      proste??
                    • papryczka_ag Re: Doda w "Angorze" 15.10.04, 14:32
                      Ja jej talentu i dobrego głosu zdecydowanie odmawiam!!!
                      I nie chodzi tylko o jej wygląd - chodzi o jej zachowanie. Jeśli ktoś w taki
                      sposób sprzedaje swoje życie, to jest dla mnie dziwką i nic tego nie zmieni.
                      jej dziwkarski język tym bardzoej świadczy o jej inteligencji i kulturze. To
                      jest dla mnie dno na samym dnie.
                    • pink_hamster Re: Doda w "Angorze" 15.10.04, 22:00

soniu!!!
                      wrocilas!!!:*
                      :D
            • miska_malcova Re: Doda w "Angorze" 15.10.04, 13:51
              nie mogę powiedzieć co robiła, bo bedziecie wiedzieć gdzie pracuję, a
              niespecjalnie chcę sie "otwierać" :-)
              w każdym razie moi koledzy z działu zastanawiali się czy miała majtki :-D
              tak Soniu, to mega-rockowa-zarabista-wyrażysta laska jeZd :-)
              dobrze mieć idolkę? :-D
              • Gość: Sonia 18 Re: Doda w "Angorze" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.04, 14:02
                miska-wiesz ja nie mam idolek,Dode lubie bo mam podobny charakter do niej i
                wiem ze z takim charakterem musi byc jej cięzko w takim kraju jak nasz,lubie i
                szanuje ją za to że jest jakas, a nie jak 99% plastikowych polskich gwiazdek
                bezpłciowa i nudna,za to jak spiewa i co robi dla polskiego rocka i za to że
                woli nieraz cos szczerze powiedziec choc wie że nie przysparza jej to
                zwolenników.No i oczywiscie za fajny hardrockowy styl który prezentuje na
                codzien.Papatki
                • ruda_80 Re: Doda w "Angorze" 15.10.04, 14:10
                  hahaaa ale fajnie sie Ciebie czyta, mam ubaw po pachy, a tak mi się dziś
                  nudziło w pracy :-)))))
                  Słuchaj a może Ty jesteś Doda???? Nawet masz podobny styl wypowiadania się ...
                  Tylko czekam aż napiszesz, że "generalnie masz to wszystko w dupie" heheeeee
                  • miska_malcova Re: Doda w "Angorze" 15.10.04, 14:12
                    :-D
                • b_bb Re: Doda w "Angorze" 15.10.04, 14:14
                  Soniu, za dużo energii wkładasz w wypisywanie peanów na temat Dody, by Ci
                  uwierzyć, że nie jesteś jej oddaną fanką. Poza tym przynudzasz, bo wypisujesz
                  wciąż to samo. Zmień płytę na bardziej hardrockową. <cmoooooooooooooooooook>
                  • miska_malcova Re: Doda w "Angorze" 15.10.04, 14:16
                    ona po prostu od jakiegos czasu robi <<copy>> <<paste>> :-)))

papatki ;-)))
                • papryczka_ag Re: Doda w "Angorze" 15.10.04, 14:35
                  Może byśmy poza tym przestały używać sowa HARDROCKOWY. Bo Doda najwyraźniej nie
                  ma pojęcia co to słowo oznacza. Ma z nim tyle wspólnego, co te prostackie
                  błyszczące ciuchy z ćwiekami mają wspólnego z prawdziwym Punkrockiem... Skoro
                  jesteś tak inteligentna za jaką chcesz uchodzić, nie ośmieszaj się używaniem
                  tak nieadekwatnych do rzeczywistości słów. Proszę...
                  • b_bb Re: Doda w "Angorze" 15.10.04, 14:43
                    Papryczka, ja już kiedyś próbowałam Soni wytłumaczyć, ile ma wspólnego Doda z
                    hardrockiem, ale dziewczę ma swoje prywatne definicje. ;)
                  • Gość: Sonia 18 Re: Doda w "Angorze" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.04, 15:59
                    papryczka-twierdzenie ze Doda która od kilku lat obraca sie w towarzystwie
                    hardrockowców nie rozumie słowa HARDROCKOWY jest równie prawdziwe jak
                    twierdzenie że najlepszy strzelec Wisełki Kraków i reprezentacji polski Franek-
                    łowca bramek nie rozumie jak strzelać bramki a Adam Małyzs skakać hihi. Więc
                    prosze cie stara oszczedz nam tu rżnięcia głupa w swoim wykonaniu chyba że na
                    tym forum zapanowała jakas dziwna moda na robienie z siebie debilki
                    opowiadającej farmazony nie mające zadnego pokrycia w rzeczywistosci.Papatki
                    • papryczka_ag Re: Doda w "Angorze" 16.10.04, 16:22
                      Zapewne się przejęzyczyłaś - "obraca ją grono hardrockowców ", może i prawda.
                      Nie wnikam w jej życie seksualne ( choć to trudne bo wszedzie jest ).
                      Prawdziwi hardrockowcy, słysząc Twoje słowa kretynko, w grobie się przewracają.
                      Myśl zanim powiesz, albo niech Twój "misiaczek" Ci czymś usta zatka... Powiedz
                      prawdziwemu hardrockowcowi to, co wypisujesz tutaj - już nie byłabyś chyba taka
                      piękna i seksowna. Jak widać kompletnie nie odróżniasz tandety od rzeczy
                      prawdziwych. Szkoda na Ciebie słów - zostaje tylko lobotomia.
                      • Gość: Sonia 18 Re: Doda w "Angorze" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.04, 16:36
                        papryczka-tak sie składa że ona ma narzeczonego-piłkarza i on jako jedyny ją
                        moze obracać czego pewnie nie zauważyłas z wrodzonego braku spostrzegawczosci u
                        ciebie.Swoją drogą jestem ciekawa kto ciebie obraca że takie straszne
                        spustoszenia w obrębie mózgu to poczyniło,co??.A może nikt cie dotknąc nie chce
                        i z braku odpowiedniej porcji bzykanka sie w łepetynce pierdoli he??.Byłabym
                        wdzieczna za rozjasnienie moich wątpliwosci.Papatki
                        • papryczka_ag Re: Doda w "Angorze" 16.10.04, 16:41
                          Tak dokładnie!!! A poza tym jestem brzydka i zakompleksiona... Ciekawe dlaczego
                          pustaki zawsze zaczynają leciec po najbardziej prymitywnych skojarzeniach -
                          "krytykujesz? Pewnie jesteś niedo..."
                          Zmień płytę panienko.
                          Pomna zsłyszanego niegdyś tekstu "NIGDY NIE DYSKUTUJ Z IDIOTĄ, BO NAJPIERW
                          SPROWADZI CIE DO SWOJEGO POZIOMU, A POTEM POBIJE DOŚWIADCZENIEM" - rezygnuję z
                          dyskusji bo Twój poziom jest tak niski, że roztrzaskam się miazgę jak go
                          osiągnę. Już zaczęłam się zniżać i źle mi z tym.
                          • ludzka_budowla Re: Doda w "Angorze" 16.10.04, 16:43
                            NIGDY NIE DYSKUTUJ Z IDIOTĄ, BO NAJPIERW
                            SPROWADZI CIE DO SWOJEGO POZIOMU, A POTEM POBIJE DOŚWIADCZENIEM"

alez mi sie to podoba ;-)
                          • Gość: Sonia 18 Re: Doda w "Angorze" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.04, 17:06
                            papryczka-kochana no widzisz jak ci szybko kopary opadły z braku
                            argumentów,jakbyś chciała dorównać do mojego poziomu to byś musiała se kupic
                            drabine żeby sie wspiąć na ten poziom ze swojej niziny umysłowej w której
                            wegetujesz nacodzien.Papatki
                            • ludzka_budowla Re: Doda w "Angorze" 16.10.04, 17:09
                              jakbyś chciała dorównać do mojego poziomu to byś musiała se kupic

podkreslam slowo SE buhahaha
                              • Gość: Sonia 18 Re: Doda w "Angorze" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.04, 17:18
                                budowla-cytat"buhahaha" nie wiem czy wiesz ale takie dzwięki wydają maciory w
                                oborze???
                                • ludzka_budowla Re: Doda w "Angorze" 16.10.04, 17:24
                                  ty SE tak nie zartuj.
                    • Gość: trin Re: Doda w "Angorze" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 03:37
                      A czy przez to ze obraca sie wsrod pilkarzy jest pilkarzem? :)
                      Slowa "Doda" i "hardrockowy" zawsze wywoluja na mojej twarzy usmiech
                      politowania. Niech sie panna ubiera bez krzty gustu, niech nie bedzie w stanie
                      sklecic jednego madrego zdania, niech sobie nawet spiewa te swoje glupawe
                      teksty, ale na bogow... niech nie uzywa slowa "hardrock" bo to juz zakrawa o
                      bluznierstwo. Hardrockowa panna w rozowych kozaczkach... LOL
                      A ty Soniu, mlodziutka jeszcze jestes, wiec jest szansa ze pojmiesz kiedys ze
                      orginalnosc nie polega na publicznym przeklinaniu i rozbieraniu sie, ze to co
                      wyczynia panna Doda jest najtanszym i najmniej orginalnym ze sposobow na
                      zwrocenie sie siebie uwagi.
      • ania_wiedzminka Re: Doda w "Angorze" 15.10.04, 14:43
        Nie przypuszczałam, że powróci ten temat. Ale hymny pochwalne na cześć Dody są
        tak samo śmieszne, jak były /chyba faktycznie te same:D /
        Jakby to powiedziała Frytka /wzrorując się na jej rozmowie z Cejrowskim /, Doda
        to prawdziwa kobieta wyzwolona! Podobnie jak panie polujące na TIRy :D
        Ale muszę przyznać, że jest dziewczyna /słowo kobieta jakoś mi się tu gryzie z
        taką osóbką/ jest naprawdę wyzwolona ...z obowiązku używania szarych komórek ;-)
      • inezja21 Re: Doda w "Angorze" 15.10.04, 21:37
        A najlepsze było,jak zmusiła swojego faceta do seksu przed meczem z Realem (i
        złośliwi twierdzą,że dlatego Wisła przerżnęła),chociażtrener
        zabronił "wszelkich wzruszeń",ale ona przeciez wie lepiej:):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka