Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Żakiet idealny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 21:18
    A co dla niewysokiej, z małym biustem, waskimi ramionami, ale z srednia pupą
    i lekko odstajacym brzuszkiem?
    Obserwuj wątek
      • Gość: ewelinus Różowy żakiet ze zdjecia IP: *.telsten.com / *.telsten.com 28.08.04, 16:07
        Jeśli ktoś wie jakiej firmy jest ten różowy żakiecik z różą (pokazany jest na w
        gazecie na str.24) to bardzo prosze o info.
        Pozdrawiam
        • Gość: Szo Re: Ja wiem! IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 31.08.04, 09:18
          To jest zakiet z Cubusa - wczoraj widzialam go w reklamie w TV...kurcze..tez
          mam na niego zajawke :-) Uroczy jest!
          • Gość: kaloo Re: Ja wiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:26
            hej Szo !!!;)
            no nie, ten różowy żakiecik jest świetny!!!Idę dziś do Cubusa. W Galerii
            Mokotów mają je?
            pzdr!
            • Gość: Szo Re: haloo kaloo :-) IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 01.09.04, 10:00
              Nie wiem czy bedzie w Galerii Mokotow - jak sprawdzisz to daj znaka! Ja wczoraj
              nie dotarlam do Wola Parku - za to zawekowalam 12 kg papryki - bedzie na zime :-
              )))
              Potem do kazdej przechodzacej ulica dziewczyny w rozowym zakieciku z roza bede
              szeptala konspiracyjnie: "kaloo?" :-)))))
              • Gość: Szo Re: haloo kaloo :-) IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 01.09.04, 10:28
                A w ogole to kaloo czemu nie jestes w szkole?? :-)))))))))
                Przeciez dzis 1 wrzesnia! Hej ho, hej ho, do szkoly by sie szlo
                :- 0000000000000000000000000))))))))))))))))))))))))))))))
                • Gość: kaloo Re: haloo kaloo :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 10:37
                  hehehe! Tylko nie nie wołaj za głośno!;)
                  a do szkoły-hmm,no tak sobie pozwoliłam zawagarować dzisiaj...;))) Odpokutuję w
                  Galerii i jak znajdę żakiecik to dam znać!Szo,i jak też go zakupisz to dopiero
                  będzie lans na ulicach i będziemy prawdziwe xero-siostry...!!!;)
                  pzdr!
                  • Gość: Szo Re: haloo kaloo :-) IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 01.09.04, 10:40
                    oh yeahhhhhh! a potem zalozymy zespol "Rozowe Zakietki" i ruszymy w trase
                    koncertowa dookola kraju...:-)
                    • Gość: kaloo Re: haloo kaloo :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 14:07
                      hehe,no dokładnie!!!I będziemy ładnie wywijać nóżkami,bioderkami i pięknie piać
                      i wszyscy będą nas kochać!A w Cubusie będzie wisieć plakat:TU UBIERA SIĘ SZO I
                      KALOO!!!;)
                      I nawet Mandaryna nam nie podskoczy,hehe!;)
                      pzdr!
              • papryczka_ag Re: haloo kaloo :-) 01.09.04, 14:11
                Wypraszam sobie :))
      • Gość: leopold fitness... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 08:45
        • Gość: lala Re: fitness... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:29
          A orientujecie się może ile kosztuje ten żakiet w Cubusie?
          • Gość: Szo Re: zakiety IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 31.08.04, 09:34
            nie mam bladego pojecia - wlasnie dzis dalam watek o Cubusie wiec moze ktos kto
            juz byl cos napisze o cenach - reklama o zakietach leci okolo 2 dni wiec jest
            nadzieja, ze jeszcze na cos sie zalapiemy :-) Jezeli dzis podjade to jutro zdam
            relacje co jest i za ile.
            • Gość: ewelinus Re: zakiety IP: *.telsten.com / *.telsten.com 01.09.04, 08:10
              bardzo wam dziękuję za info, też sie wybieram dzis do Cubusa.
              Zdam relację:)
              • Gość: lodzianka Re: zakiety IP: *.astral.lodz.pl 01.09.04, 10:08
                taki zakiet /bez rozy/ w Zarze kosztuje 200 ;(

Kto zna gdzie mozna taniej...hmm.. duzo taniej??
      • Gość: delta20 Re: Żakiet idealny IP: *.protonet.pl 07.09.04, 21:14
        ten różowy żakiet z różą a także czarny, turkusowy i jasnofioletowy są z cubusa
        są po 149 zeta i sa naprawde rewelacja. ja kupiłam ten jasnofiloetowy i jestem
        strasznie zadowolona bo naokoło same czernie i brazy a ja jako ostatni promyk
        lata. naprawde polecam
      • Gość: liidjf j jh ho Re: Żakiet idealny IP: *.devs.futuro.pl 12.09.04, 21:23
        A co dla dość wysokiej, z dużym biustem, średnią i raczej płaską pupą, z
        niedużym wcięciem w talii, z raczej szerokimi ramionami?
        • miska_malcova Re: Żakiet idealny 12.09.04, 21:27
          tak sobie teraz pomyślałam, że muszę sobie kupić żakiet. Najlepiej o sportowym
          kroju... Jutro lecę do sklepów :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka