Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Elle - dodatek z modą

10.09.04, 14:17
    Dziś jakaś wątkopłodna jestem :)
    Kupiłam dziś Elle z dodatkiem o modzie na następny ( obecny właściwie ) sezon.
    Ma któraś z was? Wpadło coś w oko? Ja oszalałam na widok spodni wzorowanych
    na narciarskich - niepraktyczne, pewnie straszliwie drogie no i nie na każdą
    figurę - a jednak boskie... Jak przejrzycie to napiszcie coś :))
    Obserwuj wątek
      • papryczka_ag Re: Elle - dodatek z modą 10.09.04, 15:05
        No ja wiem, że to forum AVANTI ale może jednak...
        • lunalovelight Re: Elle - dodatek z modą 10.09.04, 16:26
          jako zywo 2 godziny temu zakupilam elle :).
          1. o dziwo, kozuchowska nie spiewa tak tragicznie, jak myslalam [a propos plytki
          bonusowej].
          2. podobaja mi sie cholernie wszystkie buty, lekko stylizowane na latach 50te i
          60te, na wysokiej i cieniutkiej szpilce + okragly nosek [kupilam takowe 2 dni
          temu w gino rossi ^^, czarne, z mala kokardka z przodu :P].
          3. spodnie narciary - bardzo ok, troche jak taka tank girl [kojarzysz ten film?].
          4. czarna sukienka gaultiera - cudna klasyka, mam identyczna w szafie [o cudzie].
          5. podobaja mi sie te kapelutki wszystkie, jak np. tweedowy mango [chyba sobie
          sprawie taki ^^].
          6. podoba mi sie mnostwo innych rzeczy, cholera, musialabym dlugo wymieniac :D.
          • papryczka_ag Re: Elle - dodatek z modą 10.09.04, 16:29
            Uwielbiam TANK GIRL :))) Płytki nie słuchałam bo w pracy jeszcze... Jak wrócę
            do domu to się wypowiem
            A te spodnie są suuuper! Weszłam na stronę Chanel i obejrzałam całą kolekcję...
            aż chyba napiszę się dowiedzieć ile takie cudo kosztuje.
            • lunalovelight Re: Elle - dodatek z modą 10.09.04, 16:31
              tez b. lubie tank girl - swietny film :). i swietna muzyka, a jaki watek milosny! :)
              • papryczka_ag Re: Elle - dodatek z modą 10.09.04, 16:36
                zawsze mi sie ten koleś podobał :)))
                ide do domku - wracam tu za jakieś 2h.
      • kiciula1 Re: Elle - dodatek z modą 10.09.04, 16:28
        No to musze koniecznie kupić Elle .
      • vendea Re: Elle - dodatek z modą 11.09.04, 08:18
        tez mam! niestety ;-) wiele rzeczy mi sie podoba, w ogole czuje juz jesien i
        mam straszna ochote na jakies nowosci w garderobie... narciarskie spodnie
        swietne, podobaja mi sie tez futrzane dodatki i spodnice bombki - z tym to mam
        niezly ambaras, nigdy nie mialam takiej spodnicy, ale moze? bardzo interesujace
        sa tez te wielobarwne tkaniny od yamamoto - skojarzyly mi sie z kolekcja
        jesienna sportmaxa, widzialyscie - styl "matrioszka" :-D w zasadzie nie lubie
        wzorkow, ale to by bylo fajne urozmaicenie... i te ponczochy cieple od
        calzedoni...

w kazdym razie pobiegne dzis kupic kolnierzyk z szarego futerka juz upatrzony
        na chmielnej :-D

reklama na stronie 29 tez mi sie podobala, taki jesienny klimat, prawda? :-D
        • b_bb Re: Elle - dodatek z modą 11.09.04, 08:30
          No, ładnie. Postanowiłam jakiś czas temu nie kupować babskich pism, ale przez
          Was mam ochotę obejrzeć Elle i pewnie dziś sobie jednak kupię. ;)Jeśli się
          skuszę, to opiszę wrażenia. ;P
          • lunalovelight Re: Elle - dodatek z modą 11.09.04, 11:28
            ja przyznam sie, ze czytuje elle i czasem twoj styl. w stylu jest wiecej do
            poczytania, choc juz dawno zszedl na psy. natomiast elle - to taka gazetka do
            ogladania glownie, bo artykuly ma moze nie tak zle jak cosmopolitan, ale i nie
            jakichs wysokich znowu lotow ;).

gwoli scislosci w kwestii prasy, czytuje ponadto: polityke [+ czasem newsweek],
            wiedze i zycie, archeologie zywa, focus i national geographic ;). no i swoje
            czasopisma naukowe, czy chce, czy nie chce, ale nie ma po co wymieniac...:D.
            • papryczka_ag Re: Elle - dodatek z modą 11.09.04, 12:38
              Elle prawie każde kupuję, bo jest to jedna z nielicznych gazet, gdzie często
              pokazują naprawdę fajne ciuchy. Twój Styl zdarza mi sie kupować, ale nie tak
              często. Spodnie narciarskie cały czas mnie gnębią :))
              • b_bb Re: Elle - dodatek z modą 11.09.04, 13:12
                Zakupiłam Elle, oglądam dodatek i cieszę się, że jesienią będzie modne to, co
                lubię. Nakupowałam dziś sobie tweedów i kratek, jest mnóstwo pięknych tkanin w
                sklepach, będę tworzyć.;)
                Jedyne, co mi się nie podoba, a co przewija się w modzie od kilku lat i nadal
                dobrze trzyma, to wzory zwierzęce. Wszystko pozostałe akceptuję w całości. :)
                • lunalovelight Re: Elle - dodatek z modą 11.09.04, 13:25
                  a ja jestem zadowolona, ze dlugasne szpice wychodza z mody... co prawda mam w
                  cholere butow ze szpicami, ale takimi, hm, normalnymi, a nie wynaturzonymi [co
                  mozna zauwazyc u niektorych dziewczat, o ktorych juz wiele dyskusji tu
                  prowadzono :D]. buty na szpili z okraglym noskiem - sliczne, to lubie. no i
                  takie tweedowe kapelutki [widzialas ten mango?] - ladnie sie w tym wyglada [bo w
                  kaszkiecie to juz zalezy, choc mam brazowy, sztruksowy kaszkiet, nosilam czasem
                  do zimowego sztruksowego plaszcza]. i tweedy w ogole...mmmmrrrr :).
                  • b_bb Re: Elle - dodatek z modą 11.09.04, 13:38
                    W sklepach, niestety, przeważają jeszcze te długaśne szpice (przynajmniej u mnie
                    na prowincji). Z zaokrąglonymi czubkami widziałam trochę, ale tylko kolorowe
                    (np. różowe, seledynowe, błękitne). Te z reklamy ButS są fajne, ale ja wolałabym
                    na niższym obcasie. Nawet by mi pasowały do płaszcza, który zamierzam uszyć z
                    materiału niemal identycznego, jak kostium pani ze strony 29.
                    Kapelusiki są bardzo twarzowe, ale chyba się nie odważę w takim chodzić.
                  • vendea okragle noski :-D 11.09.04, 20:07
                    zgadzam sie w calej rozciaglosci, bardzo sie ciesze, ze jest tyle butow na
                    jesien z okraglymi czubkami! jestem wysoka i mam dlugasne stopy 39 i w szpicach
                    wygladalabym jak czarownica :-D !!! a te nowe butki sa urocze i jaki wybor. na
                    razie nabylam czarne czolenka z RÓŻA :-)i jestem bardzo dumna z tego zakupu.
              • lunalovelight Re: Elle - dodatek z modą 11.09.04, 13:27
                papri, a kiedy spodziewasz sie przesylki z torebka z allegro? i jaka wybralas
                forme platnosci - przelew czy za pobraniem? jak dostaniesz, to koniecznie zaloz
                watek [co by mi aby nie umknal ^^], bo choruje przynajmniej na 2 torby, te
                nie-jelly, a ceny b. przystepne, wiec... ;)
                • Gość: papryczka Re: Elle - dodatek z modą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 14:03
                  Przelew - ma tyle pozytywów, że zaryzykuję :) Powinnam dostać w środę. Na pewno
                  napiszę.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka