Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer we Wrocławiu

17.09.04, 21:40
    Proszę o radę, szukam dobrego fryzjera we Wrocławiu.byłam już w kilku
    renomowanych salonach,lecz niestety niebardzo jestem zadowolona.zależy mi na
    modnej fryzurze, lecz nie ekstrawaganckiej.dziękuję za odpowiedzi.
    Obserwuj wątek
      • ojoanna Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 29.09.04, 12:26
        Fryzjerow dobrych jest od licha i troche. Sa tez tacy, ktorzy potrafia odradzic
        zla fryzure. Przed pojsciem do salonu musisz sie zastanowic sama, jaki masz typ
        wlosow, jakie ciecie im sluzy, jaki jest twoj styl, jaki ksztalt twarzy,
        najlepiej omow to w salonie i przejrzyj pare katalogow. Jesli fryzjer jest
        dobry, to odpowiednio skomentuje dobry lub zly wybor. Najlepiej pojsc do
        salonu, gdzie fryzjer poswieci Ci troche czasu, co oznacza niestety wyzsza
        stawke. Nie bede polecac zadnego konkretnego salonu - jest ich naprawde duzo u
        nas. Pozdrawiam
      • wersowa Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 01.10.04, 23:49
        Ja jestem bardzo zadowolona z fryzjera na ul. Ofiar Oswiecimskich(boczna
        Swidnickiej) naprawde niezle obcinaja!dobieraja fryzurki itp..koszt 40-50zl za
        ciecie..salonik jest malutki nad klubem Clinic nazywa sie chyba Ambiente.
        • magdele Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 22.10.04, 16:36
          Kilka moich koleżanek chodziło do fryzjera w/obok (?) Art Hotelu i były bardzo
          zadowolone. Niestety nie orientuję sie jakie są ceny..
      • ewelita Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 30.10.04, 20:37
        Carlo Biani na Pizza Hut w Rynku, rewelacja!
        • flamboyant Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 12.12.04, 21:21
          Podpisuję się pod Carlo Biani w rynku, a szczególnie polecam Alicje. Naprawdę
          świetnie strzyże, super cieniuje włosy i zawsze wychodzę od niej bardzo
          zadowolona.
          • parki84 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 20.12.04, 21:11
            a ile takie super cieniowanie kosztuje? tak orientacyjnie :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka