pointu 17.09.04, 21:40 Proszę o radę, szukam dobrego fryzjera we Wrocławiu.byłam już w kilku renomowanych salonach,lecz niestety niebardzo jestem zadowolona.zależy mi na modnej fryzurze, lecz nie ekstrawaganckiej.dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ojoanna Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 29.09.04, 12:26 Fryzjerow dobrych jest od licha i troche. Sa tez tacy, ktorzy potrafia odradzic zla fryzure. Przed pojsciem do salonu musisz sie zastanowic sama, jaki masz typ wlosow, jakie ciecie im sluzy, jaki jest twoj styl, jaki ksztalt twarzy, najlepiej omow to w salonie i przejrzyj pare katalogow. Jesli fryzjer jest dobry, to odpowiednio skomentuje dobry lub zly wybor. Najlepiej pojsc do salonu, gdzie fryzjer poswieci Ci troche czasu, co oznacza niestety wyzsza stawke. Nie bede polecac zadnego konkretnego salonu - jest ich naprawde duzo u nas. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wersowa Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 01.10.04, 23:49 Ja jestem bardzo zadowolona z fryzjera na ul. Ofiar Oswiecimskich(boczna Swidnickiej) naprawde niezle obcinaja!dobieraja fryzurki itp..koszt 40-50zl za ciecie..salonik jest malutki nad klubem Clinic nazywa sie chyba Ambiente. Odpowiedz Link Zgłoś
magdele Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 22.10.04, 16:36 Kilka moich koleżanek chodziło do fryzjera w/obok (?) Art Hotelu i były bardzo zadowolone. Niestety nie orientuję sie jakie są ceny.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelita Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 30.10.04, 20:37 Carlo Biani na Pizza Hut w Rynku, rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
flamboyant Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 12.12.04, 21:21 Podpisuję się pod Carlo Biani w rynku, a szczególnie polecam Alicje. Naprawdę świetnie strzyże, super cieniuje włosy i zawsze wychodzę od niej bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
parki84 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 20.12.04, 21:11 a ile takie super cieniowanie kosztuje? tak orientacyjnie :D Odpowiedz Link Zgłoś