kiciula1 23.09.04, 11:50 Jakie waszym zdaniem są modne tej zimy kozaczki? Czy podobają wam sie kozaczki z czubem na sredniej szpilce z naszywka numwerm-sportowe? Jakie są wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylver55 Re: Buty- kozaczki 23.09.04, 13:07 Myśle że mogą być całkiem niezłe,w tamtym roku takie miałam...czarne z czerwoną naszywką.Cała zimę mi służyły :)Ale czub tej zimy to już troche przeżytek...teraz okrągłe noski królują.Nie mogłam się do nich przekonać,bo jakieś takie okrągłe,nieeleganckie,ale jak zobaczyłam jedne na wystawie takie ze skórki i klamerką po boku,na małym obcasie, to pomyślałam że czemu nie...kupiłam na następny dzień :) Jak ci się podobają to nie patrz na aktualną mode, tylko na to co ty uważasz za modne :) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Buty- kozaczki 23.09.04, 13:57 Wyjątkowo mi się takie nie podobają... Uwielbiam za to klasyczne oficerki, ewentualnie ze sprzączkami albo sznurowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Buty- kozaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 14:03 ja też takich nie lubię podobają mi się za to takie ani nie ma wąskim obcasie, ani nie całkiem płaskie, tylko pośrednie :) to znaczy, takie, zeby były kobiece, ale żeby nie złamać nogi na pierwszym śniegu Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Buty- kozaczki 23.09.04, 14:24 Czy oficerki to taki z prawie prostą cholewką i szerokim okrągłym noskiem?? Bo nie wiem czy mówimy o tym samym. Dla mnie takie przypominają li i jednie gumofilce. :D Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Buty- kozaczki 23.09.04, 14:43 Ja to raczej mysśę nie o takich z zupełnie okrągłym czubkiem, ale czymś pośrednim... I na pewno na grubszej podeszwie a nie takiej platfusiastej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola zle skojarzenia IP: *.proxy.astra-net.com 23.09.04, 14:29 takie na szpilce kozaczki niby sportowe kojarze mi sie bardzo zle. W krakowie widzialam Rumunki w takich ktore "spacerowaly" po dworcu. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Buty- kozaczki IP: 213.199.197.* 24.09.04, 18:04 Rewelacja. Takie kozaczki w stylu sportowym: naszywka z numerem i na szpileczce sa genialne, po prostu bomba....koniecznie kupuje w galerii Odpowiedz Link Zgłoś