Gość: go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 13:55 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: go Re: strona firmy SASKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:01 jeśli ktoś zna www, proszę o podanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: strona firmy SASKA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:23 Czy chodzi ci o to www.saks.com? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: strona firmy SASKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:28 hehe :) chodzi mi o firmę SASKA, jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hke Re: strona firmy SASKA? IP: *.streamcn.pl / 212.244.190.* 06.10.04, 14:37 A tak ze dwa słowa, co by ta firma miała robić, to nie łaska? To jednak nie jest firma o poziomie rozpoznawalnosci Benettona.. Odpowiedz Link Zgłoś
lolik2 Re: strona firmy SASKA? 06.10.04, 14:44 hmmm, nie wiem czy zrozumiałaś temat i pytanie - jeśli ktoś zna stronę www firmy SASKA to prosze o podanie, jak ktoś zna to poda i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hke Re: strona firmy SASKA? IP: *.streamcn.pl / 212.244.190.* 06.10.04, 14:50 Obawiam się, że to ty nie rozumiesz, że firm o tak niezwykle osyginalnej nazwie może byc setka: "Saska Fitness & Wellnes" Fitness Club "Saska" Biuro Nieruchomości "Saska" Spółdzielnia Mieszkaniowa "Saska" Zakład Produkcji Odzieży to tylko kilka i tylko z Polski, a skąd ja mam wiedzieć, czy ty nie pytasz czasem o firmę z Portoryko. Z wymienionych stronę ma tylko biuro nieruchomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: strona firmy SASKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:51 przecież to forum o modzie, więc oczywiście SASKA - polska firma odzieżowa Odpowiedz Link Zgłoś
vendea Re: strona firmy SASKA? 06.10.04, 14:52 mysle, ze doskonale zrozumieli cie wszyscy uczestnicy tego forum. nie mamy tu problemow z czytaniem. twoje pytanie jest za malo konkretne, prosze bardzo, dam ci linka: www.saska-fitness.pl/ trafilam? tak sie sklada, ze mieszkam na saskiej kepie i co druga firma, ktora ma tu siedzibe ma 'saska' w nazwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: strona firmy SASKA? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.10.04, 15:34 popaprana bladź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: strona firmy SASKA? IP: *.wp.shawcable.net 29.10.04, 16:22 Niestety firma "Saska" nie ma strony WWW. Firma jest we Wroclawiu. Odpowiedz Link Zgłoś
groszek69 Re: strona firmy SASKA? 04.11.04, 15:47 nie znam strony, ale ostatnio zakupilam sobie w sklepie firmowym...bodajze na robotniczej dwa plaszczyki, jakosc sprawdzono, ceny nie bardzo odpychajace, polecam...a w sklepie o ktorym mowie sa czesto wyprzedaze niektorych modeli lub tez rozmiarow..np. 50% pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś