Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

strona firmy SASKA?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 13:55
    Obserwuj wątek
      • Gość: go Re: strona firmy SASKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:01
        jeśli ktoś zna www, proszę o podanie :)
      • Gość: mia Re: strona firmy SASKA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:23
        Czy chodzi ci o to www.saks.com?
        • Gość: go Re: strona firmy SASKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:28
          hehe :)

chodzi mi o firmę SASKA, jak w temacie
      • Gość: hke Re: strona firmy SASKA? IP: *.streamcn.pl / 212.244.190.* 06.10.04, 14:37
        A tak ze dwa słowa, co by ta firma miała robić, to nie łaska? To jednak nie
        jest firma o poziomie rozpoznawalnosci Benettona..
        • lolik2 Re: strona firmy SASKA? 06.10.04, 14:44
          hmmm, nie wiem czy zrozumiałaś temat i pytanie - jeśli ktoś zna stronę www firmy SASKA to prosze o podanie, jak ktoś zna to poda i tyle :)

• Gość: hke Re: strona firmy SASKA? IP: *.streamcn.pl / 212.244.190.* 06.10.04, 14:50
            Obawiam się, że to ty nie rozumiesz, że firm o tak niezwykle osyginalnej nazwie
            może byc setka:
            "Saska Fitness & Wellnes" Fitness Club
            "Saska" Biuro Nieruchomości
            "Saska" Spółdzielnia Mieszkaniowa
            "Saska" Zakład Produkcji Odzieży
            to tylko kilka i tylko z Polski, a skąd ja mam wiedzieć, czy ty nie pytasz
            czasem o firmę z Portoryko. Z wymienionych stronę ma tylko biuro nieruchomosci.
            • Gość: go Re: strona firmy SASKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:51
              przecież to forum o modzie, więc oczywiście SASKA - polska firma odzieżowa
          • vendea Re: strona firmy SASKA? 06.10.04, 14:52
            mysle, ze doskonale zrozumieli cie wszyscy uczestnicy tego forum. nie mamy tu
            problemow z czytaniem.

twoje pytanie jest za malo konkretne, prosze bardzo, dam ci linka:
            www.saska-fitness.pl/
            trafilam? tak sie sklada, ze mieszkam na saskiej kepie i co druga firma, ktora
            ma tu siedzibe ma 'saska' w nazwie.
      • Gość: niunia Re: strona firmy SASKA? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.10.04, 15:34
        popaprana bladź
      • Gość: Kasia Re: strona firmy SASKA? IP: *.wp.shawcable.net 29.10.04, 16:22
        Niestety firma "Saska" nie ma strony WWW.
        Firma jest we Wroclawiu.
        • groszek69 Re: strona firmy SASKA? 04.11.04, 15:47
          nie znam strony, ale ostatnio zakupilam sobie w sklepie firmowym...bodajze na
          robotniczej dwa plaszczyki, jakosc sprawdzono, ceny nie bardzo odpychajace,
          polecam...a w sklepie o ktorym mowie sa czesto wyprzedaze niektorych modeli lub
          tez rozmiarow..np. 50%
          pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka