Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ludzie padłam w Orsey

IP: *.noname.net.icm.edu.pl 06.10.04, 15:27
    Idę Nowym Światem a tam z witryn Orsey Mandaryna do mnie z plakatu macha,
    szok, koniec nie wejde tam , bo podobno ona się tam ubiera, więc nie chcę od
    tej pory miec takie same ciuchy
    Obserwuj wątek
      • Gość: ola737 Re: Ludzie padłam w Orsey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 16:26
        to sie pisze orsay
        • sigrun Re: Ludzie padłam w Orsey 06.10.04, 17:23
          Zwykle to firmy odzieżowe zabiegają aby VIPy i pochodne ubierały się w ich
          ciuchy i tym samym je reklamowały. Pani Wiśniewska pewnie dostała w prezencie
          cały asortyment. Więc to nie Madaryna ubiera się w Orsayu, raczej to Orsay
          ubiera Mandarynę:-D
          • dafni Re: Ludzie padłam w Orsey 06.10.04, 17:32
            Tak czy siak lepiej omijać to miejsce, żeby nie mieć takiego samego sweterka
            jak Mandaryna:)
      • keepersmaid Re: Ludzie padłam w Orsey 06.10.04, 18:40
        Kto to jest Mandaryna?
        Serio pytam, bo nie mam pojecia.
        • Gość: Karina Re: Ludzie padłam w Orsey IP: *.pcplus.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:26
          hej dziewczyny ile Wy macie lat??? To że Mandaryna się tam ubiera czy też na
          odwrót o niczym chyba nie świadczy ??? Ona używa do mycia mydła i wody a Wy
          pewnie od dzis ZERO mycia! Ludzie czas dorosnąć i kupowac to co Wam się podoba
          a jeśli chcecie być orginalne to do Lumpeksów !
          • Gość: tulenka Re: Ludzie padłam w Orsey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:36
            Zgadzam się z Tobą całkowicie
          • miska_malcova Re: Ludzie padłam w Orsey 06.10.04, 22:37
            a i owszem! Wolę do lumpeksu wejść niż do sklepu oplakatowanego paskudna
            Mandaryną
            • Gość: Karina Re: Ludzie padłam w Orsey IP: *.pcplus.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:42
              To idz i od dzisiaj nie używaj wody ani mydła a na pewno zwrócisz na siebie
              uwagę, kto wie może nawet większa niż mandaryna.
              • miska_malcova Re: Ludzie padłam w Orsey 06.10.04, 22:44
                co ty z tym mydłem, co???? Gadasz bez sensu
                • malinkach Re: Ludzie padłam w Orsey 06.10.04, 22:50
                  Bo jak można nie kupować czegoś bo ktoś inny w tym chodzi ??? Ona czyli
                  Mandaryna kupuje również mydło , toniki, kremy itp czy to powód aby tego nie
                  używać??? Ja uważam ,że śpiewa fatalnie ale jest zadbaną kobietą .Ja kupuję
                  ubrania które mi się podobają a nie te które nie są reklamowane przez kogoś
                  znanego. Mandaryna ma tyle kasy,ze na pewno w tych łaszkach z Orsay'a nie
                  chodzi. A jeśli w ten sposób zarabia kasę to jej sprawa, i chwała jej za to ,ze
                  na przykład nie kradnie itp.
                  • miska_malcova Re: Ludzie padłam w Orsey 06.10.04, 22:53
                    to chodzi o szmaty, a nie o mydło! Poza tym o konkretną firmę!
                    • Gość: tulenka Re: Ludzie padłam w Orsey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 23:49
                      miska_malcova napisała:

> to chodzi o szmaty, a nie o mydło! Poza tym o konkretną firmę!

Nie o szmaty tylko o ubrania.
                      • papryczka_ag Re: Ludzie padłam w Orsey 07.10.04, 10:25
                        Ja tam się zgadzam z miską - szmaty. Ewentualnie szmatki.
                        • Gość: viki Re: Ludzie padłam w Orsey IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:43
                          Moim zdaniem kazdy sie ubiera jak chce i w co chce. Ja tez nie przepadam za
                          siecią Orsay, ale wczoraj weszłam do tego na Nowym Swiecie i kupilam super
                          spodnie i bluzeczke...i ciuchy te nie maja nic wspolnego ze stylem Mandaryny.
                          Ja sie nie zarzekam, ze nie wejde do jakiegos sklepu, bo wszedzie mozna
                          wygrzebac cos fajnego( lumpeksy tez czesto odwiedzam).A wchodząc do Orsay nie
                          musze wygladac od razu jak druga Mandaryna. Poza tym, co Wy do niej macie -
                          ubiera sie jak chce, zyje jak chce - wiec chyba tak jak my, wiec...?
                          • papryczka_ag Re: Ludzie padłam w Orsey 07.10.04, 11:56
                            nas, dla odmiany nie pokazują w mediach jako ikonek kultury masowej...
                            • Gość: viki Re: Ludzie padłam w Orsey IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 12:39
                              Ja nie odbieram jej jako ikony kultury masowej...a że środowisko na taka ją
                              promuje, no coz? Wystarczy miec swoje zdanie, swoj gust i życ z uśmiechem...
                              • papryczka_ag Re: Ludzie padłam w Orsey 07.10.04, 12:46
                                Toteż mówiłam, że jest tak pokazywana w mediach. A ja potępiam jej wygląd,
                                ponieważ przez jego promocję jestem zmuszona oglądać te jej wypacykowane i
                                plastikowe klony na każdym rogu ulicy. I to jest straszne, że zamiast promować
                                w mediach dobry gust, promuje się plastikową tandetę.
                            • miska_malcova Re: Ludzie padłam w Orsey 07.10.04, 17:58
                              papryczka_ag napisała:

> nas, dla odmiany nie pokazują w mediach jako ikonek kultury masowej...

na całe szczęście papryczko...
        • keepersmaid Re: Ludzie padłam w Orsey 07.10.04, 17:56
          keepersmaid napisała:

> Kto to jest Mandaryna?
          > Serio pytam, bo nie mam pojecia.

No i nikt mnie nie chce oswiecic...
          • Gość: Sineira Re: Ludzie padłam w Orsey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:23
            Może myślą, że żartujesz. Ja wiem tylko dlatego, że w pocekalni u dentysty leżą
            różne Vivy i inne takie, to z nudów przeglądam. Mandarynka to żona tego...
            pożal się Boże... artysty Michała Wiśniewskiego. To ten co miał czerwone włosy
            i śpiewał jakieś łzawe kawałki z wiekopomnym zespołem Ich Troje. Błeeee...
            • miska_malcova Re: Ludzie padłam w Orsey 07.10.04, 20:09
              nie Mandarynka, tylko Mandaryna
            • keepersmaid Re: Ludzie padłam w Orsey 08.10.04, 12:45
              Nie zartuje. Artyste Wisniewskiego i czerwone wlosy widzialam na zdjeciach w
              polskich czasopismach, ale nigdy go nie slyszalam. O zonie wogole nie mam
              pojecia. Dziekuje za oswiecenie.
              • blinski Re: Ludzie padłam w Orsey 08.10.04, 13:34
                mieszkasz za granicą? nie masz telewizora w domu?
                :)
      • Gość: Dedora Re: Ludzie padłam w Orsey IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 00:48
        chciałam ci powiedzieć że gdzies wyczytałam że bedzie linia
        ciuchów 'mandaryny' - z jej logo .nie wiem tylko czy to jej projekty-
        hihi.Wiśniewski suknie slubne projektuje -trzeba zarabiac na życie
        • Gość: krysia_laska Re: Ludzie padłam w Orsey IP: 82.160.57.* 08.10.04, 09:31
          mnie się nie podoba styl ciuchów w Orsay, nic tam sobie nigdy nie kupiłam, ale
          uważam, że Mandaryna jest dla nich dobrą reklamą, bo nosi się w ich stylu. Z
          punktu widzenia reklamy i marketingu Orsay dobrze wybrał.
          • papryczka_ag Re: Ludzie padłam w Orsey 08.10.04, 09:32
            Z tym twierdzeniem się absolutnie zgadzam.
            • Gość: hmmmmmmmm Re: Ludzie padłam w Orsey IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.10.04, 13:16
              ja sie tak do konca nie zgadzam...teraz orsay poluje na klientki od 12 do 15
              lat? bo wydaje mi sie ze mardaryna trafia do gustow myzycznych mlodych
              dziewczynek, mniej wiecej w tym przedziale wiekowym, a ceny sa w tym sklepie
              dosyc wysokie, wiec to juz razem nie wspolgra. ja na miejscu ludzi z marketingu
              na ten plakat wzielabym jednak kogos innego. od tego jaka masz reklame zalezy
              jakich masz klientow.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka