Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jeansowe komplety

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 16:45
    Witam!Spotykam się z opiniami że nie są fajne.Dla mnie są bardzo
    uniwersalne,wygodne,modne.Jestem młoda,ale nawet dojrzałe kobiety wyglądaja w
    nich bardzo dobrze.Ujmują lat!Komplet spodnie+kurka z jeansu jest ok.!
    Obserwuj wątek
      • eirenne Re: jeansowe komplety 11.10.04, 17:02
        dżinsowy komplet, fuuuuj...
      • papryczka_ag Re: jeansowe komplety 11.10.04, 18:32
        Ja z zasady nie noszę kompletów. Nuda.
      • butterfly34 Re: jeansowe komplety 11.10.04, 18:55
        Ja nie lubię jeansowych kompletów. Mnie kojarzą się z mundurkiem i są dla mnie
        dowodem na to, że ktoś, kto się w nie ubiera nie ma pomysłu na nic innego. Taka
        swoista łatwizna.
        • miska_malcova Re: jeansowe komplety 11.10.04, 19:56
          nie lubię dżinsowych kompletów. Wolę je nosić pojedynczo.
      • Gość: hmmmmmmmm Re: jeansowe komplety IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.10.04, 19:58
        lubie od czasu do czasu ... wygodnie i ladnie
      • blinski Re: jeansowe komplety 11.10.04, 21:29
        jeśli ładne, to jasne że ok. ja bym się pieprzeniem o banalności nie
        przejmował:)
        • papryczka_ag Re: jeansowe komplety 11.10.04, 21:35
          Może i masz rację. W końcu tyle tego banału na ulicach, że i tak nikt nie
          zauważy :))
          • blinski Re: jeansowe komplety 11.10.04, 21:42
            hahah, kolczaste pomarańczowo-czarne jeżo-klapki na pewno rzucają się
            bardziej:)) pytanie tylko - czy to na pewno powód do dumy;)?
            • papryczka_ag Re: jeansowe komplety 11.10.04, 21:44
              Nie wiem - nie mam takich :)
              Ale wolałabym chyba w nich niż w sztampowym mundurku biegać. Mdła do bólu... aż
              mi się zimno zrobiło. To pewnie przez te klapki.
              • blinski Re: jeansowe komplety 11.10.04, 21:59
                ho, czyżbyś pozbyła się jeżyków:))? uff..:)
                nie mów że nie wiesz o które chodzi, kiedyś dawałaś linka;) trochę sztampy by
                ci się przydało chyba, coś mi się tak wydaje gdy czytam opisy twoich strojów..
                czasami bardziej mi pasujesz do akademii pana kleksa III niż na miasto;))
                • papryczka_ag Re: jeansowe komplety 11.10.04, 22:04
                  Chyba coś źle mnie czytałeś w takim razie :(
                  Lubie mieć na sobie coś, co mnie w jakiś sposób wyróżnia, ale jest to na ogół
                  jedna, a maksymalnie dwie rzeczy. I jeśli spodnie, to już raczej nie bluzka
                  tylko pasek. Nie oglądają się za mną ze zgrozą na ulicy, ani nie patrzą dziwnie
                  na przystankach.
                  Chyba ciężko coś wywnioskować z samego czytania - Ty pewnie też nie wyglądasz
                  jak klasyczny osobnik metroseksualny, a po lekturze twoich postów tak Cię można
                  odbierać. Chyba nawet ktoś tu kiedyś pytał czy nie jesteś gejem. Pomyśl o tym -
                  łatwo sobie wyobrażać, ale można poczytać lepiej i zweryfikować.
                  • blinski Re: jeansowe komplety 11.10.04, 22:09
                    no tak, ale to inna sprawa - mnie pytali o gejostwo czy metroseksualizm z
                    powodu takiego, że w ogóle siedzę na forum o nazwie 'moda':)
                    a ja pamiętam konkretne opisy twoich strojów, a nie jedynie wnioski i domysły.
                    np. obszerne bojówy i do tego buty od ewy minge (znowu one:) czy jeżyki..
                    taka uroczo śmiechowa oryginalność;)
                    • papryczka_ag Re: jeansowe komplety 11.10.04, 22:12
                      Pisałam o szczegółach a nie o całościach. Tylko trzeba czytać ze zrozumieniem.
                      A co do posądzeń z powodu bytności na forum to ja myślę, że to był grzeczny
                      pretekst... Choć w sumie i to dziwne.
                      • blinski Re: jeansowe komplety 11.10.04, 22:17
                        raz był grzeczny, a innym razem ktoś nie miał pomysłu na dosranie:)
                        o szczegółach, o całościach też parę razy pisałaś chyba.. no ale nie upieram
                        się, taki sobie obraz wytworzyłem:) w końcu to tylko forum, czasami obraz
                        innych jaki sobie wytwarzamy jest kompletnie nieprzystający do rzeczywistości..
                        no ale rzeczy które wymieniłem nosisz nie? nie kłamałaś chyba:)?
                        • papryczka_ag Re: jeansowe komplety 11.10.04, 22:29
                          Noszę. Ale te klapki to Twój wymysł - takich nie miałam :)
        • Gość: hmmmmmmmmm Re: jeansowe komplety IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.10.04, 21:35
          a ponoc nie szata zdobi czlowieka ;-)))
          • blinski Re: jeansowe komplety 11.10.04, 21:41
            za takie banały - pac! gazetą po głowie:))
            • Gość: hmmmmmmmm Re: jeansowe komplety IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.10.04, 21:53
              ale mnie po glowie gazeta? auć ;-)

powaznie to uwazam ze niektorym to tylko juz szata pomoze ;-)
        • anula36 Re: jeansowe komplety 11.10.04, 22:02
          Kupilam ostanio Ulli Popken cienki jeans laczany z kolorowym sztruksem-jest
          super:)Wygodny i ujal mi z 10 kg
      • tralalumpek Re: jeansowe komplety 11.10.04, 23:19
        nie przeszkadzaja mi, nie uwazam ze sa zle, nie mam klasycznego granatowego
        mundurka ale tylko dlatego ze tak sie zlozylo....
      • Gość: lola Re: jeansowe komplety IP: 213.25.22.* 12.10.04, 17:18
        Za dużo jeansowego szczęścia ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka