Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jesien stringow

13.10.04, 23:19
    kobieta.interia.pl/news?inf=551789
    Obserwuj wątek
      • blinski Re: jesien stringow 13.10.04, 23:27
        będę musiał kumpelom powiedzieć by zrobiły zapas na parę lat, bo jak stringi
        zaczną serio znikać ze sklepów to się wk..ą:)
        choć z drugiej strony popyt wpływa na podaż.. rodzaj majtek to nie tylko moda,
        dla wielu to naprawdę najwygodniejszy rodzaj bielizny. ciekawe czy sklepy tak
        dobrowolnie z nich zrezygnują..
      • b_bb Re: jesien stringow 13.10.04, 23:29
        Ojejku, co Ty czytujesz?? :))))))))))
        Powalił mnie ten fragment:
        "Sznureczek między pośladkami uwierał i wcale nie sprawdzał się w każdej
        sytuacji. Ale nosiłyśmy te skąpe majteczki, choć niejedna z nas tęskniła za
        wygodnymi bawełnianymi figami. "
        Biedactwo z tej pani redaktorki. Cierpiętnica, która dla mody pozbawi się
        komfortu, a nawet narazi na dużą niewygodę.
        • tralalumpek Re: jesien stringow 13.10.04, 23:32
          co ja czytuję?
          weszłam na interię żeby "teatr polski w skócie" podpatrzeć
          o zobacz:
          www.interia.pl/
          a tam goła d.... na mnie łypie więc podpatrzyłam
          • b_bb Re: jesien stringow 13.10.04, 23:36
            Hehe, przy okazji na tej samej stronie podpatrzyłam, że w modzie będą nagie
            piersi. Ale będzie ubaw na ulicach. :D:D Już widzę te naleśniki i obwisłości
            modnych_za_wszelką_cenę damulek raczących wszystkich dookoła swoimi nie
            koniecznie krągłościami.
            • miska_malcova Re: jesien stringow 14.10.04, 10:32
              Oj już widzę moja koleżankę stringówę w pełnych majteczkach... Ona uważa, że ją
              pogrubiają :-D
              • Gość: aggus79 Re: jesien stringow IP: *.bmj.net.pl 14.10.04, 11:18
                Co za bzdura! Nigdy bym nie przypuszczała, że noszenie takich czy innych majtek
                jest kwestią mody. Poza tym stringi są wygodne - jak dla mnie.
      • Gość: hmmmmmmmmmmm Re: jesien stringow IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.10.04, 11:36
        nie no ten artykul mnie rozsmieszyl... ja nosze stringi wlasnie dlatego ze SA
        wygodne. lubie tez bokserki damskie biodrowki.
        ta pani redektor pewnie inaczej wypowiadala sie na temat stringow, kiedy one
        zyskiwaly przychylnosc projektantow mody.
        • miska_malcova Re: jesien stringow 14.10.04, 17:13
          mnie tez rozśmieszył ten artykuł. Noszę majtki o różnych krojach w zależności
          od tego co na dupsko wciągam lub w zależności od temperatury czy nastroju
          • inezja21 Re: jesien stringow 14.10.04, 17:23
            dziwne,dziwne,ja się do stringów nigdy nie zmusiłam,mnie nie odpowiadają i
            już.Ale żeby się tak przed całą Polską przyznać,że się nosiło...kobiety
            niektóre wiele wyrzeczeń są gotowe ponieśc dla tych durnych,zboczonych chłopów:)
            Swoją drogą figi nie pogrubiają,a śliczne figi tez mogą być sexy,jeśli komuś w
            bieliźnie o to chodzi,żeby koniecznie sexy było...
            • miska_malcova Re: jesien stringow 14.10.04, 17:32
              zgadza się! Kiedyś kawałek koronkowych fig wylazł mnie zza spodni i kolega sie
              spocił :-D
              • inezja21 Re: jesien stringow 14.10.04, 17:33
                to trza mu było antyperspirant wręczyć:)
            • tralalumpek Re: jesien stringow 14.10.04, 17:34
              sexy nie sexy...
              nic przeciw stringom, sama mam do wyboru do koloru, podobnie jak innych
              rodzajow majtek
              ale wracajac do tego o co chce zapytac:
              zakladajac ze ktos ma tylko stringi i to te ekstremalne czyli sznureczek...i
              zakladajac ze chodzi w spodniach....czyli wychodzac z zalozenia ze majtki
              zmieniam przynajmniej raz dziennie, skarpetki tez, ze nie wspomne o innej
              bieliznie czy bluzkach to wychodzilo by z wyliczenia ze jeansy po jednorazowym
              ubraniu pierzecie a tu glowe daje ze statystyka nie bedzie pasowac ;)
              • Gość: kk Re: jesien stringow IP: *.jci.com 14.10.04, 18:13
                oczywiscie ze piore jeasny jesli mialam pod nimi stringi lub calkowity brak
                majtek ;)
                co to za problem uprac sobie spodnie????
                • tralalumpek Re: jesien stringow 14.10.04, 18:19
                  a kto tu mowi o problemie, ja tez nie mam problemu z praniem jeansow, pralka
                  pierze ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka