Gość: magda IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.10.04, 23:31 co sadzicie o kurtkch cubusa - chodzi mi o te z reklamy? zastanawiam sie czy warto kupic za 199zl, widzial je ktos w sklepie sa cieplutkie, jak wykonane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ika Re: kurtki cubus IP: 213.17.171.* 18.10.04, 11:55 są bardzo fajne... ja kupiłam dwie jedna za 199 przepiekna biała a druga czarna za 229 zł ( ta droższa jest puchowa i z odpinanym futerkiem na kapturze. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: kurtki cubus IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 19.10.04, 21:01 fajne te kurteczki...kupilabym sobie, tylko ze w lublinie cubusa nie ma ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulenka Re: kurtki cubus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:14 Ja oglądałam w sklepie tą czerwoną z reklamy. I niestety nie jest ona puchowa. Nie pamiętam dokładnie z czego. Ja jej sobie nie kupiłam. Mam złe doświadczenia ze "sztucznymi" kurtkami zimowymi. Po kilku praniach są strasznie "cienkie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptyś Re: kurtki cubus IP: *.kosson.com 20.10.04, 22:24 Mierzyłam te za 199 zł rozmiar XS i ... jest na mnie niestety o jakieś dwa numery za duża, a normalnie noszę 36. Straszie jakaś duża numeracja, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: kurtki cubus IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 15:28 Mam mieszane uczucia co do tych kurtek. Maz mojej kolezanki kupil sobie z Cubusa puchowke i wylazily mu piora do wewnatrz dosc mocno. Do dzisiaj pamietam narzekania jego zony - ze chcial zaoszczedzic, kupil bubel i kasa poszla w bloto. Jak osobiscie nie kupilabym ich. A plaszcz puchowy kupilam sobie 3 lata temu w jackpocie, fakt, ze kosztowal 600pln ale nosze go juz 4 rok, piore w pralce i nic sie z nim nie dzieje. Kaska Odpowiedz Link Zgłoś