Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"Fahrenheit 9/11"

01.11.04, 21:11
    ostatnio modny temat ze wzgledu na nadchodzace wybory
    ogladam wlasnie i chyle czola przed mocarstwem, boki zrywajac i ubolewajac
    jednoczesnie
    Obserwuj wątek
      • blinski Re: "Fahrenheit 9/11" 01.11.04, 21:38
        nie ma to jak się ponatrząsać z busza, co?:)
        choć przyznam, że znacznie bardziej napaliłem się na 'team america: world
        police' treya parkera i matta stone'a (ci od south parku:) - tam przynajmniej
        dostaje się wszystkim po równo, łącznie z moorem; bo co to za zabawa gdy
        dostaje sie tylko jednej stronie, przy równoczesnym sianiu propagandy strony
        własnej:)?
        • tralalumpek Re: "Fahrenheit 9/11" 01.11.04, 21:47
          nie wpadl mi w rece ale kiedys penie wpadnie
          busza zapodaja w tv, bo do kina bym nie poszla, szkoda czasu
          • miska_malcova Re: "Fahrenheit 9/11" 02.11.04, 18:23
            oglądałam. Podobało mi się, ale jako ciekawostka gatunku filmowego ;-)
      • Gość: kk Re: "Fahrenheit 9/11" IP: *.jci.com 02.11.04, 17:59
        jak juz jestesmy przy filmach, to polecam 'Supersize Me' nt. fast foods
        • Gość: formerA27 Re: "Fahrenheit 9/11" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 00:56
          Scena, w ktorej Paul Wolfowitz wklada sobie grzebien do ust jest po prostu
          zajebista!

Ja uwielbiam M. Moore'a i bylas strasznie zla na pana Szczerbe, ze tak jego
          film w Wyborczej zjechal. Chyba pan Szczerba zazdrosny, ze Moore ma fajne
          pomysly na filmy i zarabia na nich krocie. O nagrodach nie wspomne.
          Jednak "Bowling for Columbine" bardziej mi sie podobal.
      • xoxo Re: "Fahrenheit 9/11" 03.11.04, 02:16
        tralalumpek napisała:

> ostatnio modny temat ze wzgledu na nadchodzace wybory
        > ogladam wlasnie i chyle czola przed mocarstwem, boki zrywajac i ubolewajac
        > jednoczesnie

szkoda ze nie zmontowali czegos takiego o Polsce. cos w stylu Alternatywy4
        tylko bardziej o polityce. wtedy zamiast zrywania czegokolwiek, to bys sie moze
        i posikala(chociaz nalezy plakac).

american team - szkoda czasu. najsmieszniejsze bylo:"obiecaj ze nigdy nie
        umrzesz" i "czy widziales w zyciu juz wszystko..?" reszta nudna. stare dowcipy,
        jak zwykle o zwracaniu i blow job.
        • blinski Re: "Fahrenheit 9/11" 03.11.04, 09:54
          takie są najlepsze:) najbardziej się przewracałem ze śmiechu na 'jay i cichy
          bob kontratakują' - nie ma to jak obleśne dowcipy o podtekście gastryczno-
          seksualnym:)
          nie lubię za to. gdy atakowana jest tylko jedna ze stron - nie uważamam, by
          poglądy moora wychodziły w bilansie na lepsze od poglądów np. busha. obaj są
          tak samo głupi jak i mądrzy; i podczas takiego fahrenheita miałbym pewnie
          uczucie niespełnienia, że drugiej stronie w ogóle się nie dostaje:)
          • tralalumpek Re: "Fahrenheit 9/11" 03.11.04, 10:19
            przyznam ze film mnie troche rozczarowal
            i potwierdzam, na szczescie opatrznosc nada mna czuwala i nie poszlam na to do
            kina
            dla mnie i tak najlepszym prezydentem jakiego ameryka miala byl clinton
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka