agarhcp 05.11.04, 20:04 Mam małe oczy i nie wiem jak je malować tzn. jaki kolor cieni jest najpeszy i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hana0 Re: !!!? 09.11.04, 18:32 tez mam takie!! proponuje jasne pastelowe kolory oraz tusz (2 albo nawet 3 razy nalozony!!) a jesli nie lubisz takich kolorow (tak jak ja :) ) to proponuje cos takiego ...: na ruchomej czesci powieki tzn zaraz nad rzesami nalozyc jasny cien ( kolor nie gra roli byle by byl jasny: beż, braz, zielen fiolet czy jaki tam jeszcze inny) w miejscu zalamania powieki i nieco powyzej nakladasz ciemny cien (najlepiej wyglada ten sam kolor co wczesniej ale o wiele ciemniejszy ...na dolna powieke naloz ciemny cien (ale dalikatnie ) i wytuszuj rzesy!! fajny trik powiekszajacy oczy to pomalowanie biala kredka wewnetrzna czesc dolnej powieki ( miejsce miedzy galka oczna a rzesami ...z czarnych kresek raczej zrezygnuj ...chyba ze narysujez ja tylko na dolnej powiece !! powodzenie mam nadzieje ze pomoglam!! pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś