Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0

IP: *.devs.futuro.pl 09.11.04, 17:49
    Pisząc " grube " - mówię o takich 80-100 den czyli zimowych. widział może
    ktoś coś intrygującego u jakiejśc firmy? Bo trochę mi sięjuż znudziły matowe
    czarne, może jakiś wzorek fajny? Ale nie wiem, gdzie szukać, bo od urodzenia
    w matowych biegam:)))))))))0
    Obserwuj wątek
      • Gość: zuzaba Re: Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0 IP: 213.199.221.* 09.11.04, 19:28
        W zeszłym roku kupowałam Levante melanżowe grube. Ostatnio kupiłam w romby
        granatowo-czarno-bordowe z Marilyn, tylko, że 60.
        Myslę, ż Marilyn może mieć inne wzory, widziałam tez na Allegro ich 80
        melanżowe.
        Iza
        • Gość: ekler Re: Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0 IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 09.11.04, 19:41
          zobacz w calzedonii,zdarzaja sie nawet welniane:)
      • Gość: Tania Re: Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.11.04, 19:52
        Mnie zaintrygowały takie w małą jodełkę. Wyglądają trochę jak tweed.Do tego
        jednak spódnica musi być gładka
      • Gość: zuzaba Re: Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0 IP: 213.199.221.* 10.11.04, 08:52
        Przypomniało mi się, że ostatnio kupiłam w H&M 80 - tki w paski biało-czarno-
        szare.
        Iza
        • maff1 Re: Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0 10.11.04, 10:22
          zajrzyj do Gatty (na piętrze) w CH Wola na Górczewskiej
          • Gość: ekler Re: Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0 IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 10.11.04, 17:19
            erm,nie wszyscy sa z warszawy...:)
            • Gość: maff1 Re: Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0 IP: *.chello.pl 10.11.04, 17:56
              wiem
              niestety gatta nie otwiera swoich sklepów firmowych. A szkoda - be jest tam
              niezły wybór..choć za rzadko są dostawy.
              • Gość: Klara Re: Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0 IP: *.devs.futuro.pl 10.11.04, 19:00
                No, ale właśnie chyba na Gattę padnie , mają takie dziwne coś -3 wzory rajstop-
                60-tki, nazywają się Thais(o kurde, ale będzie ze mnie wamp:)))))), jak z tego
                filmu, gdzie Kryszak grał pustelnika) Takie dwukolorowe i pomyślałam o czarno-
                białych, znajdę link, będzie widok:))) No, trochę ekstrawaganckie, ale co tam,
                raz można...Aha, Gatta w Łodzi ma sklep firmowy w Galerii łódzkiej oraz w takim
                kiosku koło Centralu I ,naprzeciw budy faceta u którego placi się za parking(
                jeszcze powinnam dodać, że np. pukać w rynnę i prosić Zenka:))))))))))
                • Gość: Klara Re: Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0 IP: *.devs.futuro.pl 10.11.04, 19:15
                  O :www.gatta.pl/wiecejclassic.php?id=72330646
                  Ale za dużo to nie widać...
                  • Gość: maff1 Re: Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0 IP: *.chello.pl 11.11.04, 15:04
                    czego nie widac za duzo? ale fakt - wymagają odwagi i niezłych nóg. Ale
                    efekt... marzenie
                    • Gość: Klara Re: Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0 IP: *.devs.futuro.pl 11.11.04, 15:07
                      O pisałam jednocześnie z Tobą:))))) Nie, myslę, że mogliby zrobić lepszą stronę
                      trochę ...No właśnie, wymagaja niezłych nóg -hmmmm...Oj,trudno, jak będzie żle
                      to bedę po domu chodzić - no nieczęsto się cos człowiekowi spodoba na zabój:))))
                  • Gość: Klara Podciągnę, może ktoś Gattę oceni:)Jak coś dojrzy:) IP: *.devs.futuro.pl 11.11.04, 15:05
                    • Gość: ekler Re: Podciągnę, może ktoś Gattę oceni:)Jak coś doj IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 11.11.04, 15:51
                      bardzo ladne te rajstopy,chociaz dla mnie takie raczej na eleganckie okazje.
                      • Gość: Klara Re: Podciągnę, może ktoś Gattę oceni:)Jak coś doj IP: *.devs.futuro.pl 11.11.04, 16:12
                        Bo mnie nie chodzi o takie "codzienne", tylko trochę
                        ekstrawaganckie...Pożyjemy , zobaczymy, jak ulica na mnie popatrzy:))))))
                        Poinfoirmuję w sobotę:)))))
      • Gość: ekler Re: Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0 IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 11.11.04, 16:17
        piszesz do specjalistki od ekstrawaganckich rajtek;)tyle ze ja ide jeszcze
        bardziej w kolor;)w kazdym razie powodzenia:)
      • ania_wiedzminka Re: Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0 11.11.04, 18:10
        Hm, wydaje mi się, że po sklepach jest dość sporo różnych rajstop na
        chłodniejszy sezon. Ja bardzo lubię Gatta, niestety w Krakowie nie ma ich
        sklepu firmowego:( Ostatnio jak byłam w Łodzi to zrobiłam sobie zapas:) Moje
        ulubione wyglądają tak to Veena 04 - są gładkie, z tyłu cieniutki paseczek
        kończący się tulipankiem w połowie uda mniej więcej, ale to tylko 20 DEN.
        Bardzo podobają mi się rajstopy, które ma na sobie Steczkowska - jeśli ktoś je
        gdzieś widział w Krakwoie to proszę o namiary:)
        www.gatta.pl/ofirmie.php
        • maff1 Re: Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0 12.11.04, 10:41
          Gatta kiedyś miała o niebo lepszą stronę. Były dodatkowe zdjęcia, dość duze by
          przyjrzeć sie z bliska. Niestety gorsze wyparło lepsze. Wg mnie gatta oferuje
          naprawde wysokiej jakości produkt za niezłą cenę. Mam na myśli trwałość,
          wrażenie z dotyku itepe.
          • Gość: Klara Re: Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0 IP: *.devs.futuro.pl 17.11.04, 16:47
            No cóż i tak ranking na najgorszą stronę wygrywa firma Bell :))))

www.bell.com.pl/
            Widok a raczej wyraz twarzy tej kobiety jest zastanawiający...co najmniej
            zastanawiajacy...

A wracając do rajstop, dziś miałam debiut z nowymi, ale kiepski dzień
            wybrałam , bo lała;((((((((( No więc, muszę jeszcze raz "debiutować " jutro:))))
            • sara.1 Re: Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0 17.11.04, 16:55
              Mam identyczne, jak na zdjęciu ze stony (czarno-brazowe). Noszę je w piątki (u
              nas to tzw. "office day")do brązowej spódnicy i takich też butów. Wywołały
              zachwyt wśrod Pań, chociaz mój mąż mówi, że wyglądam w nich "jak cudak".
              • Gość: Klara Re: Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0 IP: *.devs.futuro.pl 17.11.04, 17:00
                Wywołały
                > zachwyt wśrod Pań, chociaz mój mąż mówi, że wyglądam w nich "jak cudak".
                Pewnie zazdrości, że sam takich nie może założyć:)))))))))))))))))))))

• sara.1 Re: Grube , intrygujące rajstopy:))))))))))0 17.11.04, 17:08
                  Może i tak;)))
                  Ale nie przejmuję się tym i noszę... Mam jeszcze czarne z ażurowym wzorem w
                  romby (tylko nie pamietam czy z Gatty). Poblem polega tylko na tym, że do
                  takich wzorzystych pasują tylko jednolite spódnice - a takich w sklepach jak na
                  lekarstwo (nie wspominając już o tym, że w ogóle w sklepach jest b. mały wybór
                  spódnic - tylko spodnie i spodnie, a ja nie znoszę spodni...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka