Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

STUDNIÓWKOWA KIECKA DLA PUSZYSTEJ

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:39
    w styczniu wybieram sie na studniowke, ale nie mam pojecia jakki fason
    sukienki jest dla mnie odpowiedni? moja bolączka są szcegolnie szerokie
    biodra... prosze o rade!!
    Obserwuj wątek
      • b_bb Re: STUDNIÓWKOWA KIECKA DLA PUSZYSTEJ 13.11.04, 19:53
        Aga, trudno doradzać fason przy tak małej liczbie danych. Jeśli Twoją bolączką
        są tylko szerokie biodra, polecam sukienkę z szerokim dołem, może być na
        sztywnej halce, co zamaskuje biodra. Długość za kolana, buty na obcasie. Do tego
        fasonu dobrze jednak wygląda dopasowana góra. Jeśli masz dość szczupłą talię,
        możesz podkreślić ją paskiem. Jeśli ramiona masz szczupłe, odkryj je, bluzka
        może być wiązana na szyi, ukazywać nieco pleców. Jeśli jednak Twoje ręce są zbyt
        pulchne, lepiej je zasłonić (rękaw do łokci).
      • Gość: Jasna Re: STUDNIÓWKOWA KIECKA DLA PUSZYSTEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 13:25
        Widziałam dziewczynę przepięknie ubraną na studniówkę, a najszczuplejsza nie
        była. Miała długą czarną spódnicę z haftem pionowym na jednym boku, a do tego
        biała bluzka z dużym kołnierzem, nieskromnie zapięta prawie pod biustem (duży
        dekolt) i rękawy troszkę przydługie, rozszerzane ku dołowi. Wyglądała
        elegancko, schludnie i nie tak skromnie, jak ktoś po spódnicy mógłby sądzić.
      • Gość: mala_biala Re: STUDNIÓWKOWA KIECKA DLA PUSZYSTEJ IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.04, 14:30
        Jeśli masz szerokie biodra to eksponuj biust! duzy dekolt, ładnie wykończony,
        trochę przepuchu nie zaszkodzi a za to dół stonowany, dzięki temu uwaga twoich
        współtowarzyszy zabawy nie będzie skupiona na miejscu, z tórego nie jesteś do
        końca dumna. Co do koloru sukni to podałaś za mało danych alby coś poradzić, np
        kolor włosów karnacja itp...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka