Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pierścionek

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 19:57
    Witam,
    pytałam na forum kilka dni temu o pierścionek. Miałam obiekcje, że za tani i
    w związku z tym za pospolity może. Spotkałam się oczywiście z ostrą krytyką.
    Dziś pewnie spotkam się z jeszcze większą, bo tatuś kupił mi w kruku obrączkę
    ze złotych włókien tkaną na krosnach z XIX wieku!
    Słuchajcie jest piękna i teraz wiem, że niepotrzebnie Wam głowę zawracałam,
    bo jeśli ma się wątpliwości to znaczy, że to nie To.
    Obrączka jest piękna, super wygląda na moim palcu no i cena zabójcza-1500 zł.
    Pozdrawiam Was ciepło w zimowy wieczór...

Obserwuj wątek
      • Gość: hiii Re: pierścionek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 20:10
        co za wiadomość!!!! od razu świat stał się piękniejszy!!!
        • b_bb Re: pierścionek 19.11.04, 20:14
          Och, też się cieszę! Jesteś super w tej super obrączce, jolu!
      • tralalumpek Re: pierścionek 19.11.04, 20:18
        Gość portalu: jolka napisał(a):

> Witam,
        > pytałam na forum kilka dni temu o pierścionek. Miałam obiekcje, że za tani i
        > w związku z tym za pospolity może. Spotkałam się oczywiście z ostrą krytyką.
        > Dziś pewnie spotkam się z jeszcze większą, bo tatuś kupił mi w kruku obrączkę
        > ze złotych włókien tkaną na krosnach z XIX wieku!
        > Słuchajcie jest piękna i teraz wiem, że niepotrzebnie Wam głowę zawracałam,
        > bo jeśli ma się wątpliwości to znaczy, że to nie To.
        > Obrączka jest piękna, super wygląda na moim palcu no i cena zabójcza-1500 zł.
        > Pozdrawiam Was ciepło w zimowy wieczór...
        >

my tez cie cieplo pozdrawiamy
      • inezja21 Re: pierścionek 19.11.04, 20:39
        bardzo się cieszę twoim szczęściem:)
      • aniabe13 Re: pierścionek 19.11.04, 20:44
        Witamy, cieszymy się, pozdrawiamy.
        • iluzjonistka Re: pierścionek 19.11.04, 21:28
          Oj biedna ty bedziesz jak tatusia kiedys zabraknie (albo jego pieniedzy).....a
          zapomnialam pewnie bedziesz miala bogatego meza czego ci z calego serca
          zycze :)))))
          • miska_malcova Re: pierścionek 19.11.04, 22:33
            Julu, jestem taka szczęśliwa, że tatuś twój tak dobrze ulokował swe 1500zł.

Od dziś me życie się zmieni, jestem taka szczęśliwa, że masz tę cudowną
            obrączkę, która posiada cudowną moc.
            • Gość: jolka Re: pierścionek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:50
              jezu ale w was jadu i cynizmu <sunie>, od tąd możecie sobie pisać ile chcecie
              tyle że w powietrze, bo mi te klimaty nie leżą, pa
              • Gość: hiii Re: pierścionek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:57
                pa <suniu>
              • b_bb Re: pierścionek 20.11.04, 00:50
                Joleczko, nie odchodź z tego miejsca!! Bez Ciebie będzie tu pusto, biednie i
                nijako. Ty i Twoja drogocenna biżuteria ubarwia naszą szarą codzienność.
                • ludzka_budowla Re: pierścionek 20.11.04, 00:51
                  eeeee ja tam sie ciesze. tak jej zazdroscilam tego pierscionka ze az mi para
                  uszami poszla.
              • miska_malcova Re: pierścionek 20.11.04, 10:16
                joleczko, nie odchodź... Błagam... Opowiedz jeszcze o swojej obrączce. Błagam...
      • Gość: Jasna Re: pierścionek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 01:21
        Jolu, nie możesz nas tak traktować. Mam nadzieję, że w przyszłości będziesz nas
        jeszcze informowała o dalszych inwestycjach tatusia w Ciebie.

Hau, hau, hau, hauuu...
        • Gość: Jasna Re: pierścionek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 01:23
          Może tatuś stara Ci się wynagrodzić niedostatki genów odpowiedzialnych za
          inteligencję? Albo banalne imię? Cokolwiek by to nie było, miło że jakiś
          mężczyzna o Ciebie dba, choćby tylko tatuś.
      • Gość: X Re: pierścionek IP: *.kabel.telenet.be 20.11.04, 02:58
        Na zjadliwe posty tyklo cie pociesze , ze pare dni temu zauwazylam brak oczka
        w pierscionku , ktory dostalam posmiertnie od mojej babci (na moj slub)
        przez ojca

Ten pierscinek moja babcia dostala na zareczyny od dziadka i przenaczyla dla
        mnie jako prezent slubny
        Brylant , amsterdamski szlif

Po 18 latach noszenia na palcu oczko zniknelo i co? trudno ale wielka szkoda
        bo to pamiatka rodzinna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka