Dodaj do ulubionych

Zaręczyny

13.08.23, 16:05
Jak wyglądały wasze zaręczyny? Czy pierścionek był niespodzianką czy też same go wybierałyście?
Obserwuj wątek
    • stasi1 Re: Zaręczyny 05.09.23, 18:09
      Moja przyszła żona wybrała sobie sama. Może dlatego nieszczęśliwie?
    • eagle.eagle Re: Zaręczyny 05.09.23, 22:36
      Wybrałam sobie pierścionek , kupił inny , większy , znaczy cięższy, bo ja wybrałam najtańszy bo jakby mogłoby być inaczej. Ani jeden ani drugi mi się nie podobał.
      O zaręczynach nie wspomnę... Aż wstyd ... Później jeszcze mu oddawałam go, chyba nawet może zerwałam z nim wtedy ... To było 21 lat temu , więc już dobrze nie pamiętam.
      • stasi1 Re: Zaręczyny 06.09.23, 14:51
        To czemuś wybierała który ci się nie podobał? Moja żona została z pierścionkiem i z obiema obrączkami
        • eagle.eagle Re: Zaręczyny 06.09.23, 16:11
          stasi1 napisał:

> To czemuś wybierała który ci się nie podobał? Moja żona została z pierścionkiem
          > i z obiema obrączkami

Bo nie chciałam go narażać na koszta.
          • stasi1 Re: Zaręczyny 07.09.23, 13:00
            To z najtańszych też można coś wybrać. Ale widać on cię bardziej cenił.
            • eagle.eagle Re: Zaręczyny 07.09.23, 14:39
              On był dużo starszy ode mnie, więc inaczej patrzył na pieniądze. Dla mnie każde 100 zł było warte fortunę. No i wiedziałam że to są nasze pieniądze, im więcej wyda na pierścionek tym mniej będzie ich dla nas na życie.
              • stasi1 Re: Zaręczyny 10.09.23, 16:48
                To byłaś kiedyś mądrą dziewczyną
                • eagle.eagle Re: Zaręczyny 10.09.23, 18:31
                  Byłam głupia jak but, i dalej jestem. Zawsze się rozliczałam z pieniędzy co do grosza. Z żadnym nigdy nie miałam spiny o kasę. Ostatni eks miesiąc po poznaniu dał mi wszystkie hasła do konta bankowego. Nigdy tego nie żałował.

Tego akurat nie żałuję. W sumie to niczego nie żałuję bo jak to mówi kochany Leć :
                  Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś, bo nie mogłeś.

Może gdybym była większą materialistką, bardziej bym patrzyła na możliwości zarobkowe panów to pewnie miałabym lepsze życie ...
                  Bo kręcił się koło mnie jeden taki, normalny , widziałam go z 3 lat temu i oczy mu się dalej świeciły jak ze mną rozmawiał ... ale chyba był za normalny wtedy dla mnie ...
                  • taniarada Re: Zaręczyny 10.09.23, 20:32
                    " Bo kręcił się koło mnie jeden taki, normalny , widziałam go z 3 lat temu i oczy mu się dalej świeciły jak ze mną rozmawiał ... ale chyba był za normalny wtedy dla mnie .Kobiety kręcą właśnie tacy łotrowie co kłamią ,oszukują czyli łobuzy .Grzeczni rzadko mają szansę .Kto takich kocha .Takie życie niestety .
                  • stasi1 Re: Zaręczyny 11.09.23, 11:08
                    I po co ci były potrzebne te hasła?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka