Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Maxi czarna.........

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 20:48
    Proszę o radę .Mam czarną, długąąąąąąąąąą sukienkę ze stójką pod szyją.
    Chciałabym ją ponownie założyć na zabawę sylwestrową, ale pomyslałam, że mogę
    ją czymś "odświeżyć". Czy mogę przypiąć do niej różę? Podobno są teraz bardzo
    modne> Czy będzie pasowała? Jeżeli tak to w jakim kolorze? Dzięki za
    rady!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: black magic women Re: Maxi czarna......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 14:34
        najlepiej w jakims wyrazistym mocnym rozu,czewieni itp,ale tak zeby pasowalo co
        do makijazu;)mysle ,ze to swietny patent na odnowe wizerunku,sprawdzilam to na
        sobie;)powodzenia
      • aniabe13 Re: Maxi czarna......... 28.11.04, 16:05
        Róza pasuje jak najbardziej, pomyślałam jeszcze o kolorowym koronkowym szalu,
        można coś na dole przyszyć, jakąś taśmę ozdobną, piórkową, futerkową, może
        złotą lub w kolorze róży itp. trzeba wybrać się do pasmanterii i popatrzeć.
        • Gość: black magic women Re: Maxi czarna......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:31
          albo...roza i dlugie rekawiczki pod kolor-co o tym sadzicie drogie panie?
      • Gość: Nietoperz Re: Maxi czarna......... IP: 193.82.16.* 28.11.04, 17:56
        Sexowne szpilki, niebanalna bizuteria (raczej tylko kolczyki przy stojce).
        (Roze sa banalne)
        • krysia_laska Re: Maxi czarna......... 28.11.04, 23:23
          dodatki w kolorze brudnego różu lub w tonacji wrzosowej - szpilki, długie
          rękawiczki, szal (boa)
          • Gość: Nietoperz Re: Maxi czarna......... IP: 193.82.16.* 28.11.04, 23:36
            Szal boa do stojki nie bardzo...
      • Gość: Tania Re: Maxi czarna......... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.11.04, 07:47
        Można zrobić wszystko; coś dodać,szal,długie rękawiczki, odpruć rękawy,odpruć
        stójkę, przerobić na inny dekold...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka