Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    08.12.04, 21:15
    shania twain ma fajną bluzkę, zauważyłam że kolejną "z tej serii" w ostatnim
    czasie, nosi je do ciemnych "jeansowych" jeansów
    niestety nie znalazłam lepszego zdjęcia

img.interia.pl/rozrywka/nimg/Shania_Twain_shaniatwain2_600280.jpg
    Obserwuj wątek
      • lunalovelight Re: bluzka 08.12.04, 21:19
        tez mi sie podobaja tego typu falujace na wietrze ustrojstwa :), szczegolnie do
        jeansow.
        • miska_malcova Re: bluzka 08.12.04, 21:21
          fajna jest.
      • lucy215 Re: bluzka 09.12.04, 09:28
        może ale nie w takim papuzim wydaniu.
        • miska_malcova Re: bluzka 09.12.04, 09:35
          właśnie w tym wydaniu mi sie podoba
          • Gość: Regata7 Re: bluzka IP: 212.160.172.* 09.12.04, 09:40
            na scenę i do czarnych włosów w sam raz.
            Też takie lubię, ale dla siebie musiałabym użyć spokojniejszych kolorów.
            • tralalumpek Re: bluzka 09.12.04, 09:53
              druga, o tym samym kroju, w ktorej ja widzialam byla zielona , jednokolorowa
              przyznam ze obie byly fajne ale ta jest z jajem
              szkoda ze zdjecie jest fatalne
      • magdalla Re: bluzka 09.12.04, 11:00
        obrzydliwa
        kolorowe jarmarki
        • tralalumpek Re: bluzka 09.12.04, 11:05
          magdalla napisała:

> obrzydliwa
          > kolorowe jarmarki

w sumie masz racje bo przeciez mogla ubrac biala sukienke i czarne rajtuzy a do
          tego biale szpilki, nie bylo by kolorowych jarmarkow
          • magdalla Re: bluzka 09.12.04, 11:11
            myślalam, że rozmowa ma być o bluzce
            bluzkę skomentowałam, twojego wpisu nie, bo nie mam takiego zwyczaju
            • tralalumpek Re: bluzka 09.12.04, 11:13
              magdalla napisała:

> myślalam, że rozmowa ma być o bluzce
              > bluzkę skomentowałam, twojego wpisu nie, bo nie mam takiego zwyczaju

no komentarz!
              • magdalla Re: bluzka 09.12.04, 12:27
                tralalumpek napisała:

>
                > no komentarz!
                >

nie wiesz co powiedzieć na to, że nie podoba mi się wrzaskliwa bluzka o
                rękawach dłuższych niż ona sama
                i dobrze, nie jestem ciekawa
          • diab.lica Re: bluzka 09.12.04, 15:44
            > obrzydliwa
            > > kolorowe jarmarki
            >
            >
            >
            > w sumie masz racje bo przeciez mogla ubrac biala sukienke i czarne rajtuzy a
            do
            >
            > tego biale szpilki, nie bylo by kolorowych jarmarkow

a co ma to rzeczy? polaczenie opisane przez ciebie jest ohydne, podobnie
            zreszta jak, moim zdaniem, bluzka.
            tralalumpku, sama czasem krytykujesz ciuchy i bronisz swojego prawa do tej
            krytyki, wiec daj tez to prawo innym. nie musisz od razu insynuowac
            wiesniackiego gustu osobie, ktorej nie podoba sie wybrana przez ciebie bluzka.
            nawiasem mowiac, bluzka ta bylaby przeze mnie jeszcze do zakceptowania na
            nastolatce albo bardzo mlodej kobiecie.
            • tralalumpek Re: bluzka 09.12.04, 15:54
              diab.lica napisała:

....> a co ma to rzeczy? polaczenie opisane przez ciebie jest ohydne, podobnie
              > zreszta jak, moim zdaniem, bluzka.

moim zdaniem ma, tekst kolorowe jarmarki pasuje mnie do mojego opisu
              dwukolorowego stylu

> tralalumpku, sama czasem krytykujesz ciuchy i bronisz swojego prawa do tej
              > krytyki, wiec daj tez to prawo innym. nie musisz od razu insynuowac
              > wiesniackiego gustu osobie, ktorej nie podoba sie wybrana przez ciebie bluzka.
              > nawiasem mowiac, bluzka ta bylaby przeze mnie jeszcze do zakceptowania na
              > nastolatce albo bardzo mlodej kobiecie.

ja widzialam ja w tej bluzce w tv moze dlatego mam troche wiecej pojecia o tym
              jak ona w niej i sama bluzka wyglada
              z cala swiadomoscia swojego niekiczowatego gustu twierdze ze do kicz to jej jak
              stad do marsa a do wiesniactwa jeszcze dalej
              co do wieku kiedy wolno taka bluzke nosic nie bede sie wypowiadac bo to ponzej
              sensu
              • diab.lica Re: bluzka 09.12.04, 15:59
                > co do wieku kiedy wolno taka bluzke nosic nie bede sie wypowiadac bo to
                ponzej
                > sensu

nosic ja _wolno_ kazdemu w kazdym wieku (podobnie jak wszystkie inne ubrania)
                inna sprawa jest czy sie z niej bedzie dobrze wygladalo :)
              • titerlitury Re: bluzka 09.12.04, 16:40
                tralalumpek napisała:

> z cala swiadomoscia swojego niekiczowatego gustu twierdze ze do kicz to jej
                jak
                >
                > stad do marsa a do wiesniactwa jeszcze dalej

skonfrontujmy to więc z rzeczywistością:

www.csr-berlinweb.de/Shania%20Twain%20press%203.jpg

www.hinorthvancouver.com/shania_twain.jpg
                fanclubshania.free.fr/Shania_Twain/photos_divers/twain.jpg
                www.planet.nl/upload_mm/3/4/8/1989136776_1999995909_Shania-Twain15.jpg
                www.shaniasplace.com/Shania%20News/Pictures/Shania_2004_Calendar.jpg
                www.fantom-xp.com/wallpapers_music1/shania_twain_5.jpg
                sciamachy.net/shania/bmac/bmac99_121_shania_twain.jpg

oraz 'the last but not the least':
                www.orlandofloridaguide.com/entertainment/music/bands/shaniatwain/Shania3.jpg

tralalumpku: muzyka country - mówi Ci to coś??? bo mnie wiele:)

• tralalumpek wojna o bluzke 09.12.04, 16:52
                  titerlitury napisała:

> tralalumpek napisała:
                  >
                  > > z cala swiadomoscia swojego niekiczowatego gustu twierdze ze do kicz to j
                  > ej
                  > jak
                  > >
                  > > stad do marsa a do wiesniactwa jeszcze dalej
                  >
                  >
                  > skonfrontujmy to więc z rzeczywistością:
                  .....>

ja napisalam wyraznie o swoim guscie a nie o guscie shani
                  nie zachwycam sie jej gustem calosciowo tylko jedna bluzka
                  i nie potrzebujesz mi pokazywac w czym chodzi
                  zeby bylo smieszniej na domino day przed otwarciem programu wedrowala w
                  fatalnych dresach ale jedno z drugim nic wspolnego nie ma
                  twoj atak na calokszalt pani twain moze mnie tylko o lepszy humor przyprawic

> tralalumpku: muzyka country - mówi Ci to coś??? bo mnie wiele:)
                  >
                  >
                  tak, mowi mi , jest to rodzaj muzyki ktorej niestety nie slucham a zatem nic
                  wiecej oprocze tego ze cos takiego jest ci nie powiem
                  i znowu to co powyzej napisalam to co ona spiewa, jak spiewa w czym spi z kim
                  spi ....ma sie nijak do tematu watku
                  • titerlitury Re: wojna o bluzke 10.12.04, 10:32
                    tralalumpek napisała:
                    > ja napisalam wyraznie o swoim guscie a nie o guscie shani
                    > nie zachwycam sie jej gustem calosciowo tylko jedna bluzka
                    > i nie potrzebujesz mi pokazywac w czym chodzi
                    > zeby bylo smieszniej na domino day przed otwarciem programu wedrowala w
                    > fatalnych dresach ale jedno z drugim nic wspolnego nie ma
                    > twoj atak na calokszalt pani twain moze mnie tylko o lepszy humor przyprawic
                    >

Wybacz, chyba nie zrozumiałam Cie - to pewnie dlatego, że nie zbyt precyzyjnie
                    formułujesz mysli i nie uzywasz interpunkcji;)

tralalumpek napisała:

> tak, mowi mi , jest to rodzaj muzyki ktorej niestety nie slucham a zatem nic
                    > wiecej oprocze tego ze cos takiego jest ci nie powiem
                    > i znowu to co powyzej napisalam to co ona spiewa, jak spiewa w czym spi z kim
                    > spi ....ma sie nijak do tematu watku

Fakt, że ty nie rozumiesz związku mojej wypowiedzi z tematem wątku nie oznacza
                    wcale, że go nie ma :)
                    poza tym ignorancja w każdej dziedzinie nie jest niczym wartym chwalenia się -
                    [poza tym trudno mi jakos sobie wyobrazic, że nie masz pojęcia o muzyce
                    country - cyba, że wychowywałas się na mongolskich stepach bez radia,
                    telewizji, gazet i kontaktu ze światem...

Sądzę, ze nie jestes w stanie znieść tego, że ktos może sie z Toba nie zgadzać -
                    oto wielka kontestatorka sama została skontestowana i nie potrafi sobie z tym
                    poradzić.
                    Więcej dystansu, mniej jadu i wszytkim będzie przyjemnie:)
                    • tralalumpek Re: wojna o bluzke 10.12.04, 10:41
                      titerlitury napisała:

> Fakt, że ty nie rozumiesz związku mojej wypowiedzi z tematem wątku nie
                      oznacza
                      > wcale, że go nie ma :)
                      > poza tym ignorancja w każdej dziedzinie nie jest niczym wartym chwalenia się -

> [poza tym trudno mi jakos sobie wyobrazic, że nie masz pojęcia o muzyce
                      > country - cyba, że wychowywałas się na mongolskich stepach bez radia,
                      > telewizji, gazet i kontaktu ze światem...
                      >

************Ja napisalam o muzyce country: > > tak, mowi mi , jest to rodzaj
                      muzyki ktorej niestety nie slucham a zatem
                      > nic
                      > > wiecej oprocze tego ze cos takiego jest ci nie powiem
                      Jezeli wiesz co oznacza slowo ignorancja to uzywaj go wlasciwie
                      A co do muzyki to twain nie spiewa ty<lko tego rodzaju muzyki ale sprzeczac sie
                      o to nie bede
                      Twoj wpis powyzej jest po prostu bez sensu

> Sądzę, ze nie jestes w stanie znieść tego, że ktos może sie z Toba nie
                      zgadzać
                      > -
                      > oto wielka kontestatorka sama została skontestowana i nie potrafi sobie z
                      tym
                      > poradzić.
                      > Więcej dystansu, mniej jadu i wszytkim będzie przyjemnie:)

********Tak, jeszcze powinnas nawiazac do mojego wieku, dziecinstwa, itd itp...
                      Zycze przyrostu szarych komorek bo na wrodzona inteligencje juz liczyc nie mozna
                      • titerlitury Re: wojna o bluzke 10.12.04, 11:53
                        tralalumpek napisała:
                        > Twoj wpis powyzej jest po prostu bez sensu

a ja powtórzę: fakt, że czegos nie rozumiesz nie oznacza wcale, że jest to bez
                        sensu:)

znaczenie słowa "ignorancja" jest mi doskonale znane:) Jetsm filologiem, więc
                        slowa i ich wartośc semantyczna to niejako mój chleb powszedni:)

tralalumpek napisała:
                        > ********Tak, jeszcze powinnas nawiazac do mojego wieku, dziecinstwa, itd
                        itp...
                        > Zycze przyrostu szarych komorek bo na wrodzona inteligencje juz liczyc nie
                        mozn
                        > a

Po cóz miałabym to robić? Jaki związek z tym, że zachowujesz się w sposób
                        niekulturlany, że nie potrafisz dyskutować jak cywilizowany człowiek ma to ile
                        masz lat i jak spędzilaś dzieciństwo? Moim zdaniem żadnego.
                        Brakuje Ci argumentów ad rem więc atakujesz personalnie swoich przeciwników -
                        to świadczy o tym, że nie potrafisz dyskutowac w ogóle. To tyle.

PS: z tym "ubieraniem sukienek, rajatop i butów" to naprawdę kompromitujace, że
                        nadal na tym forum to pokutuje...
                        • tralalumpek Re: wojna o bluzke 10.12.04, 13:01
                          titerlitury napisała:

> tralalumpek napisała:
                          > > Twoj wpis powyzej jest po prostu bez sensu
                          >
                          >
                          > a ja powtórzę: fakt, że czegos nie rozumiesz nie oznacza wcale, że jest to
                          bez
                          > sensu:)
                          >
                          > znaczenie słowa "ignorancja" jest mi doskonale znane:) Jetsm filologiem, więc
                          > slowa i ich wartośc semantyczna to niejako mój chleb powszedni:)
                          >
                          > tralalumpek napisała:
                          > > ********Tak, jeszcze powinnas nawiazac do mojego wieku, dziecinstwa, itd
                          > itp...
                          > > Zycze przyrostu szarych komorek bo na wrodzona inteligencje juz liczyc ni
                          > e
                          > mozn
                          > > a
                          >
                          > Po cóz miałabym to robić? Jaki związek z tym, że zachowujesz się w sposób
                          > niekulturlany, że nie potrafisz dyskutować jak cywilizowany człowiek ma to
                          ile
                          > masz lat i jak spędzilaś dzieciństwo? Moim zdaniem żadnego.
                          > Brakuje Ci argumentów ad rem więc atakujesz personalnie swoich przeciwników -
                          > to świadczy o tym, że nie potrafisz dyskutowac w ogóle. To tyle.
                          >
                          > PS: z tym "ubieraniem sukienek, rajatop i butów" to naprawdę kompromitujace,
                          że
                          >
                          > nadal na tym forum to pokutuje...

jak na filologa to gratuluje wpisu!
                          • aghny_b Re: wojna o bluzke - do Tralalumpka 10.12.04, 13:19
                            W tym momencie przestaję czytać Pani posty...
                            Czytanie tekstów na tak żenującym poziomie, to zwykła strata czasu!
                            Bardzo proszę mi nie odpisywać, po co Pani ma się znowu denerwować?

• titerlitury Re: wojna o bluzke 10.12.04, 13:20
                            tralalumpek napisała:
                            >
                            > jak na filologa to gratuluje wpisu!
                            >

no widzisz - tyle masz do powiedzenia na ten temat. To sa własnie Twoje
                            argumenty: "nie zgadzasz się? aaa, bo jestes głupia/brak szarych komórek/
                            niedorozwój umysłowy" itp. Nawet repertuar tych "argumentów" nie jest zbyt
                            szeroki...
                            Tak naprawde, to sądzę, że jestes biedną zakompleksiona szara myszką, która
                            podbudowuje swoje chore ego na forum. I to jest bardzo smutne...
                            • tralalumpek Re: wojna o bluzke 10.12.04, 13:41
                              titerlitury napisała:

> tralalumpek napisała:
                              > >
                              > > jak na filologa to gratuluje wpisu!
                              > >
                              >
                              > no widzisz - tyle masz do powiedzenia na ten temat.

****a co ci mam powiedziec, ze byk bykiem pogania w twoim wpisie?
                              ze nie wypada sie wymadrzac kim to sie jest a jednoczesnie pisac w taki sposob?
                              nie zalapalas? trudno , moze nie jestes blyskotliwie inteligentna a moze jestes
                              inteligentna inaczej
                              skomentowalam krotko to co kazdy narmalnie myslacy widzi a ty prowokujesz dalej
                              przepychanki slowen, po co?

To sa własnie Twoje
                              > argumenty: "nie zgadzasz się? aaa, bo jestes głupia/brak szarych komórek/
                              > niedorozwój umysłowy" itp. Nawet repertuar tych "argumentów" nie jest zbyt
                              > szeroki...

****dlugosc wypowiedzi nie swiadczy o tym ze jest madra
                              brakuje mi rzeczowosci i krotkiej riposty u ciebie, jest natomiast przerost
                              formy nad trescia

> Tak naprawde, to sądzę, że jestes biedną zakompleksiona szara myszką, która
                              > podbudowuje swoje chore ego na forum. I to jest bardzo smutne...

**** jestem kim jestem, zajmij sie popracowaniem nad soba a nie baw w
                              psychologa
                              • titerlitury Re: wojna o bluzke 10.12.04, 14:28
                                tralalumpek napisała:

> ****a co ci mam powiedziec, ze byk bykiem pogania w twoim wpisie?
                                > ze nie wypada sie wymadrzac kim to sie jest a jednoczesnie pisac w taki
                                sposob?
                                > nie zalapalas? trudno , moze nie jestes blyskotliwie inteligentna a moze
                                jestes
                                >
                                > inteligentna inaczej
                                > skomentowalam krotko to co kazdy narmalnie myslacy widzi a ty prowokujesz
                                dalej
                                >
                                > przepychanki slowen, po co?

Tak - robię błędy ortograficzne i literówki - jestem dyslektykiem:)
                                Nie prowokuje przepychanek, jedynie staram się z Tobą kulturalnie dyskutować -
                                choć wyznam, że to bardzo trudne. Zobacz - w całym Twoim poście nie ma nic poza
                                inwektywami.
                                Szczerze mówiąc Twoje wypowiedzi naprawdę nie sa jakieś szczególnie nacechowane
                                inteligencja, nie zachwycaja też ciętym dowcipem. Raczej razi w nich chamstwo,
                                nieustanne wycieczki personalne i brak jakichkolwiek argumentów merytorycznych.

> ****dlugosc wypowiedzi nie swiadczy o tym ze jest madra
                                > brakuje mi rzeczowosci i krotkiej riposty u ciebie, jest natomiast przerost
                                > formy nad trescia
                                brak mi błyskotliwej riposty? szczerze mówiąc Tobie też - obszczekiwanie trudno
                                nazwać błyskotliwym, ja powiedziałabym raczej, że twoje riposty sa chamskie i w
                                fatalnym stylu. Pogrążasz sie z kadą wypowiedzia co raz bardziej udowadniając
                                braki w kulturze, edukacji.

> **** jestem kim jestem, zajmij sie popracowaniem nad soba a nie baw w
                                > psychologa
                                >

Ja nie mam problemów z samoakceptacją - wręcz przeciwnie, znam swoje wady i
                                sobie z nimi radzę. Piszę z błędami, ale nieustannie od wielu lat nad tym
                                pracuję. ty zaś chcesz zagłuszyć w sobie ból i niezadowolenie z samej siebie
                                dogryzając innym - nie tędy droga. A ta wypowiedź, a raczej jej lakonicznść i
                                nerwowość zdradzają, ze moja diagnoza była trafna. W psychologa sie nie bawię -
                                psychologie studiuję:)
          • Gość: mała Re: bluzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:56
            w sumie masz racje bo przeciez mogla ubrac biala sukienke i czarne rajtuzy a do
            >
            > tego biale szpilki, nie bylo by kolorowych jarmarkow

A w co miałaby ubrać tę białą sukienkę i czarne rajtuzy?

Poprawna polszczyzna też świadczy o klasie i dobrym smaku :-)

Natomiast bluzka pani piosenkarki jest według mnie wyjątkowo tandentna.
            • tralalumpek Re: bluzka 09.12.04, 16:04
              Gość portalu: mała napisał(a):

> w sumie masz racje bo przeciez mogla ubrac biala sukienke i czarne rajtuzy a
              do
              > >
              > > tego biale szpilki, nie bylo by kolorowych jarmarkow
              >
              > A w co miałaby ubrać tę białą sukienkę i czarne rajtuzy?
              >
              > Poprawna polszczyzna też świadczy o klasie i dobrym smaku :-)
              >
              > Natomiast bluzka pani piosenkarki jest według mnie wyjątkowo tandentna.

jak dla mnie to mogla sobie w .... ubrac i ZALOZYC noge na noge do tego
              poprawna polszczyzna, jak ladnie to brzmi
              na szczescie twoj gust nie jest moim gustem
              • Gość: mała Re: bluzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 16:11
                Z twoich wpisów wynika, że nie tylko gust nas różni, ale kultura osobista
                również.
                Over.
                • tralalumpek Re: bluzka 09.12.04, 16:18
                  Gość portalu: mała napisał(a):

> Z twoich wpisów wynika, że nie tylko gust nas różni, ale kultura osobista
                  > również.
                  > Over.

niestety o twojej kulurze osobistej nawet na podstawie tego wpisu nie grzebiac
                  po interenecie dyskutowac nie bede
      • Gość: milka Re: bluzka IP: *.novartis.com 09.12.04, 11:27
        Kupilam cosik podobnego w Zarze. Troche spokojniejsze jesienne kolory. Takie
        bluzki sa bardzo kobiece :)
      • Gość: dobry humorek Re: bluzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:11
        przypomina mi tą :
        cziken.cepter.net/darkraver/allegro/58e.jpg
        Od razu jak ją zobaczyłam ....wiedziałam że podobną kolorystykę gdzieś
        widziałam:-))
        • Gość: aghny_b Re: bluzka IP: *.238.96.116.adsl.inetia.pl 09.12.04, 15:38

Odpowiadasz na :

Gość portalu: dobry humorek napisał(a):

> przypomina mi tą :
          > cziken.cepter.net/darkraver/allegro/58e.jpg
          > Od razu jak ją zobaczyłam ....wiedziałam że podobną kolorystykę gdzieś
          > widziałam:-))

dobra na jakąś biesiadę , czy co....
      • quenten Re: bluzka 09.12.04, 15:14
        Nie podoba mi sie - tandeta i kicz.
      • inezja21 Re: bluzka 09.12.04, 16:03
        Nie w moim typie...
        • miska_malcova Re: bluzka 09.12.04, 16:29
          a mnie sie podoba. Na impreze w sam raz!
      • Gość: gust tralalumpka wies tanczy i spiewa n/t IP: 199.97.121.* 09.12.04, 19:21
        • tralalumpek Re: wies tanczy i spiewa n/t 09.12.04, 19:33
          O! jakis ratlerek szczeknal!
          daj jeszcze glos ale moze tym razem sproboj z wiatrem ....
          • tralalumpek Re: wies tanczy i spiewa n/t 09.12.04, 19:34
            tralalumpek napisała:

> O! jakis ratlerek szczeknal!
            > daj jeszcze glos ale moze tym razem sprobuj z wiatrem ....
            >
            >
            • elizucha-l maszkaron znów szaleje, w realu pewnie gryzie 10.12.04, 11:00
              Przeciez nie od dzis wiadomo, że sralalumpek to dzidzia piernik, wiec bluzka
              jest stworzona nie tylko dla młodych dziewczyn ale i dla 41-letniego babiszona.
              • tralalumpek Re: maszkaron znów szaleje, w realu pewnie gryzie 10.12.04, 11:03
                elizucha-l napisała:

> Przeciez nie od dzis wiadomo, że sralalumpek to dzidzia piernik, wiec bluzka
                > jest stworzona nie tylko dla młodych dziewczyn ale i dla 41-letniego
                babiszona.

wolę być dzidzią piernik, sralalumpkiem,babiszonem,maszkaronem niż półgłówkiem
                tak jak ty
                • elizucha-l Re: maszkaron znów szaleje, w realu pewnie gryzie 10.12.04, 11:11
                  Zabawna jesteś kiedy tak odpisujesz na te wszystkie słowa krytyki pod twoim
                  adresem i to tak szybko, niemal ekspresowo, juz widze jak siedzisz sfrustrowana
                  i z zacisnietą szczęką odparowujesz na te wszystkie uwagi :)
                  • tralalumpek Re: maszkaron znów szaleje, w realu pewnie gryzie 10.12.04, 11:38
                    elizucha-l napisała:

> Zabawna jesteś kiedy tak odpisujesz na te wszystkie słowa krytyki pod twoim
                    > adresem i to tak szybko, niemal ekspresowo, juz widze jak siedzisz
                    sfrustrowana
                    >
                    > i z zacisnietą szczęką odparowujesz na te wszystkie uwagi :)

wiem że te 4 komórki mózgowe które obijają się po twojej czaszce nie są w
                    stanie ci odpowiedzieć jak się to dzieje że ktos albo odpisuje od razu albo ....
                    postaram się ci to wyjaśnić a ty postaraj się zmobilizować tą swoją czwórkę:
                    ma sie chwilę czasu i czyta się gazetę, po przeczytaniu artykułu zagląda sie na
                    forum i podgląda co słychać na grzędzie, kiedy znajdzie się jakąś perełkę (twój
                    wpis np., 10 słów w tym 5 przezwisk) wtedy się odpowiada, potem znowu się
                    wędruje do innych stron w internecie lub innych zjęć w internecie i znowu się
                    podgląda forum, można w międzyczasie sie przespać, wujechać w kosmos, wrócić i
                    dopiero po paru dniach odpisać a czasem można wpis półgłówka totalnie olać, w
                    zależnośći od humoru
                    przepraszam jeżeli spowodowałam zbyt szybkie obijanie się tych wielkich 4
                    komórek o wielką głowę, sińce po paru dniach znikną, komórki będą tak
                    wyczerpane że na następne ruchy po pustkowiu musisy poczekać a zatem do świąt
                    się wszystko .....
                    • Gość: eliza Re: maszkaron znów szaleje, w realu pewnie gryzie IP: *.rene.com.pl 11.12.04, 18:01
                      Jasne to normalne, że odpisuje się od razu, ale ty nic innego nie robisz.
                      Najprawdopodobniej nie masz nic lepszego do roboty co jest smutne, ale
                      smutniejsze, tak smutne i żałosne, że aż śmieszne jest to jak uprawiasz te
                      pyskówki i widać, że szlag cię trafia kiedy tylko ktoś napisze prawdę o twoim
                      zachowaniu i głupich tekstach. Nie możesz tego znieść i walisz w tą swoją
                      biedną klawiaturę, podejrzewam że już nie raz ją zaplułaś parskając w złości i
                      zapalczywośći, odpisując i odpisując.
              • inezja21 Eliza.Ja ci mówię,zażyj ten tramal:)Popij melisą:) 10.12.04, 14:15
                Nie mogłaś po prostu napisać że ci się bluzka nie podoba? A ty od razu
                naszczekujesz na tralalumpka.Dla zasady,że trzeba na tralalumpka naszczekać?Bez
                sensu.Zastanów się nad twoją zgryźliwością,żal mi cię kobieto,bo nie widziałam
                jeszcze ani jednej twojej życzliwej i optymistycznej wypowiedzi na tym forum...
                plujesz tylko jadem.
        • miska_malcova Re: wies tanczy i spiewa n/t 09.12.04, 19:58
          anonim, ale sie wyrwałeś...
      • Gość: Klara-klara Re: bluzka IP: *.noname.net.icm.edu.pl 13.12.04, 17:44
        traladupku wygladalabys w tej szmacie jak dzidzia-piernik, tzn. chciałam
        powiedzieć że ona bardzo dobrze do ciebie pasuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka