pout 15.12.04, 22:10 Pamietam,ze byl w Warszawie sklep,chyba second hand, z ubraniami retro i tak tez sie nazywal-moze ktoras z Was wie,gdzie on jest i moze podac mi adres? A moze znacie inne tego typu sklepy?Dzieki! pout Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dobry hunorek Re: RETRO-sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 22:12 Jest coś w Arkadii ale to z pewnością nie sh...też czegoś takiego szukam ,ale jakoś bez skutku :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: RETRO-sklep IP: *.acn.waw.pl 15.12.04, 22:20 jakis retro jest na chmielnej, trzeba wejsc a boczna uliczke ta obok mercers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry humorek Re: RETRO-sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 22:27 madzi1 ...to jest s/h? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: RETRO-sklep IP: *.acn.waw.pl 15.12.04, 22:29 s/h =secondhand? tak, ten sklep to secondhand, ale od razu mowie, ze nie bylam tam wiec nie wiem jakie tam sa ciuchy, reklamuja sie jako sklep z moda retro w kazdym badz razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry humorek Re: RETRO-sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 22:32 dzięki wielkie madzi1....zajrzę tam przy okazji ...aby tylko trafić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pout Re: RETRO-sklep 16.12.04, 00:26 cos mi chodzi po glowie,ze ten sklep mial jeszcze jakias liczbe w nazwie...retro70?60? pout Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sangwinik Re: RETRO-sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 19:22 byl/jest taki na jana pawła przy skrzyzowaniu z al.solidarnosci (w bramie na tym narozniku na ktorym kiedys burger king) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: RETRO-sklep 16.12.04, 19:35 Gość portalu: sangwinik napisał(a): > byl/jest taki na jana pawła przy skrzyzowaniu z al.solidarnosci (w bramie na > tym narozniku na ktorym kiedys burger king) Jest.W podwórzu za KFC.W nic się nie mieszczę,więc odpalam adres;-) (ciuchy tylko dla trendnie chudych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry humorek Re: RETRO-sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:44 a może to sklep dla liliputów...albo grubszych inaczej ?:-) skoro tak to ja ze swoim 36/38 pewnie nie mam po co tam zaglądać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katia Re: RETRO-sklep IP: *.crowley.pl 20.12.04, 16:00 Ten sklep, o którym tu mowa ( niegdyś przy Chmielnej) mieści się teraz na ulicy Zgoda. Od Chmielnej idziemy w stronę Świętokrzyskiej, po lewej mijamy bar Krokiecik i idziemy dalej. Sklep jest w bramie obok kolektury Lotto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pout Re: RETRO-sklep IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.04, 18:29 dzieki!! pout Odpowiedz Link Zgłoś