Gość: zuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 22:18 nie mam ochoty wydawać 80 zł za pare rajstop (wolford Ha!Ha!) gatta tania ale jakość.Coś o przyzwoitej jakości i cenie. Ciekawa jestem w czym chodzicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Levee-Fan Re: Rajstopy IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.05, 05:42 Czesc wam !!! Ja chodze w rajstopach meskich firmy LEVEE SA niezle w noszeniu i kosztuja 35 zl www.ewetel.net/~jochen.brandt/MeDimension.jpg www.rajstopy.6x.to/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braun Re: Rajstopy IP: 212.160.138.* 10.01.05, 06:12 ...oj, to ty kruszynka-kobitka jestes... wspolczuje chlopakowi/mezowi/koledze pewnie podkradasz mu skarpetki i slipki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do brauna Re: Rajstopy IP: 216.127.68.* 10.01.05, 17:10 Gość portalu: braun napisał(a): > ...oj, to ty kruszynka-kobitka jestes... wspolczuje chlopakowi/mezowi/koledze > pewnie podkradasz mu skarpetki i slipki? ;) Dlaczego chlopakowi/mezowi/koledze ????Mozesz mi to powiedziec Ja mam kobiete www.jobra58.com/beide10.jpg a ty masz pewnie duze problemy ze skarpetkami i slipkami nie na darmo nazywasz sie braun bo napewno sa one tego koloru u Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licealistka Re: Rajstopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 14:30 ja nie chodze w rajtkach, ale se na stodniowe kupilam z firmy maarilyn z mikrofibry za 6 zl, wytrzymały i nic im sie nie stało. wrocily nienaruszone po paru godzinach zabawy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: Rajstopy 10.01.05, 17:16 W grubych rajtuzach nie chodze. Tu gdzie miesdzkam na szczescie nie ma takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś