Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rybaczki na zimę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:05
    Na zdjęciu numer dwa jest świetny sweter, fajna kurtka i równie fajne buty.
    pytanie - gdzie jest napisane, skąd je wziąć. podpis
    "Vertus 99zł. W prążki, z regulowanymi mankietami. Dżins (bawełna). Dostępne
    rozmiary: od 34 do 42
    River Island 319zł. Z dżetami na szlufkach, przetarciami i wywiniętymi
    nogawkami. Dżins (bawełna). Dostępne rozmiary: od 34 do 42.
    Reserved 99zł. Z lampasami na bokach nogawek. Wełna, tweed. Dostępne
    rozmiary: od XS do L"

niewiele mi mówi o pochodzeniu owych strojów, nawet nie wiem, czego dotyczy.
    ktoś się orientuje

ps: spodnie też fajne - które to?
    Obserwuj wątek
      • Gość: oolalala Re: Rybaczki na zimę IP: *.toya.net.pl 28.12.04, 18:34
        albo ładne i drogie, albo tanie i brzydkie. może coś wypośrodkujecie?
      • Gość: ... Re: Rybaczki na zimę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 18:14
        up
      • Gość: ja Re: Rybaczki na zimę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:09
        czego Ty nie rozumiesz?? pod zdj wszystko wyjasnione! Spodnie Vertus 119zł. Z
        regulowaną szerokością nogawek. Sztruks (bawełna, elastyna). Rozmiary: od 34 do
        42
        Do kompletu:
        Kamizelka 69zł. Dekolt w serek. Wełna, akryl. Rozmiary: S-L. Camden Town.
        Żakiet 149zł. Dopasowany, z kieszeniami. Sztruks (bawełna). Rozmiary: od 34 do
        42. Vertus.
        Rękawiczki 189zł. Z polarem w środku, ażurowe na przegubach. Skóra. Wittchen.
        Buty 179zł. Sportowe, na grubej podeszwie, sznurowane. Lakierowana skóra.
        Converse.

• Gość: Monika Re: Rybaczki na zimę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:12
        Moim zdaniem , jeśli kobieta czuję się dobrze, wygląda ok to dlaczego nie.
        Powinniśmy nawet zimą pokazac coś więcej, a w rybaczkach jak najbardziej jest
        to widoczne.
      • Gość: monia Re: Rybaczki na zimę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:26
        mysle,ze sa orginalne -pomysl z rybaczkami jest oki<sa sexi;>
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka