Gość: e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:01 nie zdalam teorii na prawko (mialam 3 źle, a mozna miec tylko2 ) rodzice wku..eni co zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysza18 Re: nie zdalam na prawko pomocy IP: *.pl / 83.17.19.* 28.12.04, 14:24 wspolczuje Ci...... a co mozesz zrobic.. NIC... ja mam egzamin 13 stycznia!! teoria i jazda a TY mialas to razem ?? bo jak razem to przerabane, przepadla cala kasa :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: nie zdalam na prawko pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 14:35 no razem mialam....chcialam osobno, ale potem mnie wszyscy przekonywali ze lepiej razem i spokoj wstalam rano i mialam zle przeczucia...szlam obryta..ale spie..lam;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: nie zdalam na prawko pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 20:02 ku.. ter ku.. teraz robie testy i ciagle mam maxa ;(((((((((((((((((( ja juz nic nie wiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: nie zdalam na prawko pomocy 28.12.04, 14:34 Co robić? Uczyć się. Masz teraz wolne, to siadaj i zakuwaj, żeby iść na egzamin przygotowana. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: nie zdalam na prawko pomocy 28.12.04, 20:12 nie przejmuj sie. Kiedys zdasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: nie zdalam na prawko pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:18 ;((((((((((((((( ;((((((((((((((( wszyscy liczyli ze zdam za pierwszym razem....:( teraz sie smieja...sorry....mi tez nie jest wesolo....moze jednak nie nadaje sie na kierowce ? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: nie zdalam na prawko pomocy 29.12.04, 09:44 nic sie nie przejmuj. Niech się śmieją! Zdasz i już Odpowiedz Link Zgłoś