pinkpanther 16.01.05, 20:52 ... na zrywanie ze sobą za pomocą smsa. Ze mną dziś zerwano przez telefon, co zatem trzeba potraktować jako bardzo elegancką formę. Ogłaszam więc konkurs: jak najlepiej ze sobą zerwać mieszcząc się w 160 znakach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
columbia nasze propozycje: 16.01.05, 20:58 1.jesteś naprawdę fajną laskę ale to nie wyjdzie. mam nadzieję, że zostaniemy przyjaciółmi. 89 znaków - starczy jeszcze miejsca na podpis 2. "Jesteś wspaniała, ale ja jeszcze nie jestem gotów. Zasłuzyłaś na kogoś lepszego." 69 znaków 3. Wiem, że nie jestem ciebie wart. Powinnaś być z kimś, kto cię w pełni doceni. Choć muszę przyznać, że seks był świetny! Zawsze będę o tobie pamietał. 149 znaków 4. "nie jestem jeszcze gotów. Nie chce Cie skrzywdzić. zasługujesz na kogoś lepszego." 70 znaków 5. Czuję, że nie dorastam do twoich wymagań. To ja jestem tym, który będzie cierpiał w tej sytuacji. Proszę, nie odpisuj, bo to mnie zbyt zaboli! (142 znaki) 6. uwierz, że ta decyzja kosztuje mnie więcej niz myślisz. Tak będziej lepiej. Zawsze możesz na mnie liczyć. 90 znaków 7. Wiedziałem, że zakocham się w tobie bez pamięci i bez wzajemności. Lepiej tego uniknąć. Nie chciałem cierpieć. Żegnaj na zawsze! 128 znaków Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose Re: ponoć nastała nowa moda... 16.01.05, 20:59 Szaleję za tobą, ale muszę wyruszyć na wyprawę w siną dal. Pewnie nieraz spotkasz mojego bliźniaka, o którym nie miałem ci okazji powiedzieć, więc myśl o mnie! 159 znaków Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: ponoć nastała nowa moda... 16.01.05, 21:00 F... O.. ;D (7 znakow + spacja) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: ponoć nastała nowa moda... 16.01.05, 21:03 nie no, chodzi o pełna kulturę, oczywiście mój poprosiła, żbyśmy byli przyjaciółmi buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: ponoć nastała nowa moda... 16.01.05, 21:06 giona napisała: to nie jest kwestia uczucia, ja po prostu chce byc sam, czas pokaze 55 znaków Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ponoć nastała nowa moda... 16.01.05, 21:09 nie moge się odnaleźć. Musze być sam przez jakiś czas, żeby dowiedzieć się, kim jestem. Nie chce Cie krzywdzić. To nie Twoja wina. 109 Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Re: ponoć nastała nowa moda... 16.01.05, 21:13 dobre, ja dziś nic ciekawego nie wymyślę, ale uśmiałam się nieżle Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: ponoć nastała nowa moda... 16.01.05, 21:16 czekam na inspirację! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: ponoć nastała nowa moda... 16.01.05, 21:18 roses are red, violets are blue, sorrow is black and I'm leaving you! 69 znaków Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Pinky! 16.01.05, 21:26 to jego język, więc mógł był to zrobić tak! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Pinky! 16.01.05, 21:38 • Re: Mężczyźni to świnie giona 16.01.2005 21:33 + odpowiedz jestes wspanialym czlowiekiem ale jestesmy tak rozni • Re: Mężczyźni to świnie giona 16.01.2005 21:31 + odpowiedz to sie nie uda, ale to nie Twoja wina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ponoć nastała nowa moda... IP: 195.117.90.* 16.01.05, 21:55 w wazonie róże pod łóżkiem kurz mój ty robaczku nie kocham cię już --- hej dziewczynooo spójrz na misiaaa już pozbędziesz sięęę swego zbysiaaa --- majteczki w kropeczki łohohoho żegnam cię najmilsza zochohoho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benedick@o2.pl Re: ponoć nastała nowa moda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:08 WItam, hehe ja dostalem cos takiego w tamtym roku krotka pilka: "Jestes plytkim sku..synem, nie pisz do mnie wiecej, nie chce Cie znac". Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: ponoć nastała nowa moda... 16.01.05, 22:14 hmmmmmmmm to z tych mniej łagodnych wersji... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ponoć nastała nowa moda... 16.01.05, 22:25 Gość portalu: benedick@o2.pl napisał(a): > "Jestes plytkim sku..synem, nie pisz do mnie wiecej, nie chce Cie znac". niezłe! ona tez chyba za głęboka nie była ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: ponoć nastała nowa moda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 01:56 nie pasujemy do siebie,nara...lacznie ze spacja wychodzi 28 znakow(jaka oszczednosc;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: ponoć nastała nowa moda... 17.01.05, 14:21 tempe 17.01.2005 10:25 + odpowiedz tnijmy strup nim będzie trup tempe 17.01.2005 10:44 + odpowiedz a mamusie to lepiej gotują ---------------------- jeśliś panna a panny to lepiej dają ---------------------- jeśliś mamusia tempe 17.01.2005 10:31 + odpowiedz moja prostata mnie przerosla nie moge wyjsc z domu nie przychodz! tempe 17.01.2005 10:33 + odpowiedz gdzie indziej zadzwon lez nie ron! tempe 17.01.2005 10:40 + odpowiedz pomylilem sie szukalem kogos o imieniu eulalia wienc pa! Odpowiedz Link Zgłoś
cyber_moose 125 znaków 17.01.05, 22:20 to nie Twoja wina. jestes super, ale ja juz sie tyle razy zawiodłem i nie chcę cierpiec po raz kolejny. zawsze będę Cię kochał, ale nie możemy byc razem. Odpowiedz Link Zgłoś
natim Re: ponoć nastała nowa moda... 17.01.05, 23:05 Według mnie to jest okropne. Tak poważnych spraw nie załatwia się przez telefon czy Internet. Gdzie szacunek do osoby, którą się kochało, coś do niej czuło, a może nadal jest bliska... ?? Co ? Zwykłe tchórzostwo... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: ponoć nastała nowa moda... 17.01.05, 23:10 no pewnie że to chamskie, ale wolę podejść do tego z humorem, a nie załamywać się i płakać, bo co mi to da? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santa esmeralda Re: ponoć nastała nowa moda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 11:07 opadły płatki róż, nie kocham cię już. Mniej niż 40 znaków :), a częstochowskie rymy pasują jak znalazł do zerwania przez sms - taki sam brak klasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: ponoć nastała nowa moda... IP: *.4web.pl 18.01.05, 11:50 Muszę to powiedzieć. Piję, biorę, nigdy cię nie kochałem i mam inna. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther 83 znaki 18.01.05, 12:11 Słyszałem , że ostatnio bardzo dobrze ci szło w kartach. Wziąłem to sobie do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santa esmeralda Re: ponoć nastała nowa moda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 12:21 > Muszę to powiedzieć. Piję, biorę, nigdy cię nie kochałem i mam inna... ...a wszystkie moje orgazmy były udawane :> Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: ponoć nastała nowa moda... 18.01.05, 12:59 to raczej ona powinna odpisać jemu! Odpowiedz Link Zgłoś
winterblue Re: ponoć nastała nowa moda... 18.01.05, 20:16 Ile Ty masz dziecko latek?? 16?? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: ponoć nastała nowa moda... 18.01.05, 21:46 bardzo dziękuję za komplement - wiedziałam, że się w końcu trafi jakaś stara kwoka, która nie ma za grosz poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
winterblue Re: ponoć nastała nowa moda... 18.01.05, 22:24 "Stara kwoka" ma 24 lata...a jezeli Ty masz cos koło tego to świadczy tylko o infantylizmie Twoim i Twojego chłopaka, że tak ze sobą zrywacie! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: ponoć nastała nowa moda... 18.01.05, 22:58 hmmm może cię jakoś życie ostatnio pokrzywdziło i nie potrafisz na to spojrzeć z uśmiechem jestem troszkę od ciebie starsza, pracuję z moim byłym facetem, widuję go po kilka razy dziennie i nie zamierzam z zerwania robić tragedii Odpowiedz Link Zgłoś
winterblue Re: ponoć nastała nowa moda... 19.01.05, 07:16 Wydaje mi się, że to raczej Ciebie pokrzywdziło, skoro w takim wieku nie potrafisz zbudować dojrzałego, konstruktywnego związku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilecka Re: ponoć nastała nowa moda... IP: *.cust.tele2.it 19.01.05, 14:07 wiesz co winterblue jestes po prostu czerstwa. i nie umiesz czytac ze zrozumieniem. w pierwszym poscie autorka wyraznie napisala ze to FACET z nia zerwal smsem a nie ona z nim. a poza tym konstruktywnego zwiazku nie buduje sie samemu, tylko we dwoje, a skoro facet frajer to chyba sama rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwonykubek Winterblue... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:20 ...czyżby dziś wszystkie fora o depresjach Cię wyrzuciły ze zaszczyciłaś nas tą wizytą? Jesteśmy niezmiernie wdzięczni...Polecam paroksetynę... Odpowiedz Link Zgłoś
winterblue Re: Winterblue... 19.01.05, 07:17 Widać odezwał się jakiś stały bywalec tych forów...przyganiał kocioł garnkowi?? ...i skąd założenie, że wcześniej tu nie bywałam? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Winterblue... 19.01.05, 09:23 winter, masz nawet smutek w nicku. Ja się wolę cieszyć życiem. Jeżeli ten wątek cię z jakichś powodów denerwuje, przykro mi, ale nie musisz mnie przy okazji obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
winterblue Re: Winterblue... 19.01.05, 14:42 Najwyraźniej nie znasz piosenki, z której ten nick zaczerpnęłam...nie jest ani trochę pesymistyczna/smutna etc Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Winterblue... 19.01.05, 15:42 nie słucham Heather Nova a ty już nie wiesz, czego się czepiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwonykubek Re: Winterblue... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:03 winterblue napisała: > Widać odezwał się jakiś stały bywalec tych forów...przyganiał kocioł garnkowi?? > > ...i skąd założenie, że wcześniej tu nie bywałam? Fakt, upierdliwych zgorzkniałych bab ci u nas dostatek;D Wrzuciłam Cie do szukaja, od razu wyczułam żeś kto z problemami;D Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther 51 znaków 19.01.05, 22:22 powiało zimowym chłodem, więc rzucam się mimochodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliiiii pa pa IP: 82.146.228.* 20.01.05, 23:25 nie chcę narażać cię na bycie w związku z tak nie odpowiedzialny człowiekiem jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: 51 znaków 21.01.05, 00:27 kurcze, dopiero teraz zauważyłam, że miało być rzucam cię, a nie się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: ponoć nastała nowa moda... IP: *.ey.com.pl 21.01.05, 08:25 taaa, ta nowa moda chyba przyszla z usa... i mozna jeszcze tak nie wprost, tylko pozostawic pole do domyslow :). oto jak 29 grudnia napisal 30-latek co spedzil w hameryce szmat czasu: "nie mozemy sie juz spotkac jutro ani po jutrze. moze jakos kiedy indziej"... (to 'po jutrze' to bylo specjalnie osobno). tchorzostwo pelna geba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: ponoć nastała nowa moda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:32 Polecam ten sposób, przecież jeżeli już go nie kocham to wiadomo,że nie chcę na niego już patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: ponoć nastała nowa moda... 21.01.05, 22:45 daaawno temu zerwalam za pomoca emaila. tylko dlatego ze sms byl zbyt drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: ponoć nastała nowa moda... 22.01.05, 11:32 choć stwierdzam, że w sumie i tak gorsze jest zerwanie przez niepoinformowanie... Odpowiedz Link Zgłoś