Gość: ada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:50 jakkie są te ubrania, każdy widzi, a jaka jest ich jakośc, jak sie noszą i piorą? przeceny są tam największe jakie widziałam tej zimy ................ale czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: jakość Top Secret 28.01.05, 21:01 rozczarowałam się. Kupiłam chłopu koszulke i się rozciągnęła i w ogóle rozlazła :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hke Re: jakość Top Secret IP: *.net.autocom.pl 28.01.05, 21:07 ja mam parę koszul, dość ciekawe fasony (jak na koszulę, rzecz jasna), zwłaszcza zważywszy, że średnio kosztowały ok. 40 zł za sztukę. Jakość nie rewelacyjna, nie liczę, że będe je nosic przez lata, ale po 2-3 praniach wyglądają mniej więcej tak samo. Jedna kiepsko sie prasuę, ale to w ogóle jest czynność, która wykonuję z duzym obrzydzeniem, więc moze to moja wina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kadlubek07 Re: jakość Top Secret 28.01.05, 21:30 Przeceny sa faktycznie bardzo duze, wiec mysle, ze i tak warto A z jakoscia nie jest najgorzej, zalezy co sie kupi, ja mam płaszcz, kurtki przejsciowe i na razie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: jakość Top Secret 28.01.05, 21:52 Po prostu obejrzyj ubranie, zobacz z czego jest uszyte i jak uszyte. Może zaryzykuj na razie jedną niedużą sztukę i zobaczysz jak będzie się sprawować. Koleżanka ma od nich kutkę wiosenną i nic się z nią na razie nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: jakość Top Secret 29.01.05, 15:12 nie dziwię się, że przeceny duże. Jakość marna (przynajmniej na pierwszy rzut oka), design też mało ciekawy. Raz bardzo chciałam kupić coś na próbę korzystając z 20% rabatu na nową kolekcję. Nie znalazłam niczego dla siebie, teraz już tam nawet nie wchodzę, a mój mężczyzna się cieszy, że kolejny sklep na dobre wypadł z zakupowych maratonów :) Odpowiedz Link Zgłoś