Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jakość Top Secret

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:50
    jakkie są te ubrania, każdy widzi, a jaka jest ich jakośc, jak sie noszą i
    piorą? przeceny są tam największe jakie widziałam tej zimy ................ale
    czy warto?
    Obserwuj wątek
      • miska_malcova Re: jakość Top Secret 28.01.05, 21:01
        rozczarowałam się. Kupiłam chłopu koszulke i się rozciągnęła i w ogóle
        rozlazła :-(
        • Gość: hke Re: jakość Top Secret IP: *.net.autocom.pl 28.01.05, 21:07
          ja mam parę koszul, dość ciekawe fasony (jak na koszulę, rzecz jasna), zwłaszcza
          zważywszy, że średnio kosztowały ok. 40 zł za sztukę. Jakość nie rewelacyjna,
          nie liczę, że będe je nosic przez lata, ale po 2-3 praniach wyglądają mniej
          więcej tak samo. Jedna kiepsko sie prasuę, ale to w ogóle jest czynność, która
          wykonuję z duzym obrzydzeniem, więc moze to moja wina ;)
      • kadlubek07 Re: jakość Top Secret 28.01.05, 21:30
        Przeceny sa faktycznie bardzo duze, wiec mysle, ze i tak warto
        A z jakoscia nie jest najgorzej, zalezy co sie kupi, ja mam płaszcz, kurtki przejsciowe i na razie jestem zadowolona.
      • aniabe13 Re: jakość Top Secret 28.01.05, 21:52
        Po prostu obejrzyj ubranie, zobacz z czego jest uszyte i jak uszyte. Może
        zaryzykuj na razie jedną niedużą sztukę i zobaczysz jak będzie się sprawować.
        Koleżanka ma od nich kutkę wiosenną i nic się z nią na razie nie dzieje.
      • vic_vic Re: jakość Top Secret 29.01.05, 15:12
        nie dziwię się, że przeceny duże. Jakość marna (przynajmniej na pierwszy rzut
        oka), design też mało ciekawy. Raz bardzo chciałam kupić coś na próbę
        korzystając z 20% rabatu na nową kolekcję. Nie znalazłam niczego dla siebie,
        teraz już tam nawet nie wchodzę, a mój mężczyzna się cieszy, że kolejny sklep
        na dobre wypadł z zakupowych maratonów :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka