Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TRENCH,TRENCZ,PŁASZCZYK NA WIOSNE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:17
    Widziałyście gdzies cos takiego?Najlpeije w kolorach:brąż,beż,czarny.Może byc
    zapinany w pasie paskiem.Taki do kolan,przylegający do ciała.
    :-)
    Obserwuj wątek
      • insidemyownmind Re: TRENCH,TRENCZ,PŁASZCZYK NA WIOSNE 30.01.05, 22:47
        Zara
        Vero Moda
      • Gość: N'talia Re: TRENCH,TRENCZ,PŁASZCZYK NA WIOSNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:13
        widzialam bardzo fajny, w H&M, jest bezowy i czarny, 199zl
        • Gość: adela Re: TRENCH,TRENCZ,PŁASZCZYK NA WIOSNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 19:01
          W którym, Natalio. I w jakim miescie, poprosze o dokladny adres, bo jak
          ostatnio poszlam sie zapytac, to panie ekspedientki zrobily duze oczeta...
          • Gość: Ania Re: TRENCH,TRENCZ,PŁASZCZYK NA WIOSNE-H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:08
            Tak, poszłam i widziałam-w H&M we wrocławiu na Bielanach, na piętrze!Baaardzo
            fajny!Dziekuje!!!!!!Mama je na oku-teraz poszukuje nadalm, a jak coś to kupie
            ten beżyk:-)
      • czarodziejka1 Re: TRENCH,TRENCZ,PŁASZCZYK NA WIOSNE 01.02.05, 12:23
        W Promod z nowej kolekcji też jest fajny :)
        www.promod.com/odyssee/src/fp-ficheproduit.asp?lg=FR&Saison=6&Modele=240001&Coloris=881&PrOp=1&PgRs=1&UserId=200502011217377898
        69000
        Ale ja już nabyłam zielony w Monton :) Napisałam o tym w wątku o "jaskrawym
        kolorze płaszcza" :)
        Poza tym widziałam wczoraj b. fajne trenche w Reserved. Mieli w kilku kolorach:
        czarny, czerwony, beżowy.
        • czarodziejka1 Re: TRENCH,TRENCZ,PŁASZCZYK NA WIOSNE 01.02.05, 12:32
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=20085381&a=20110240
        • Gość: ada Re: TRENCH,TRENCZ,PŁASZCZYK NA WIOSNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:49
          Czarodziejko, a ile kosztował w reserved ów trenczyk ?
          • czarodziejka1 Re: TRENCH,TRENCZ,PŁASZCZYK NA WIOSNE 02.02.05, 09:56
            Ada, nie sprawdziłam ile kosztował trench w Reserved, gdyż już miałam nabyty
            ten mój z Monton, ale myślę, że do 200 zl. Jeśli dzisiaj będę w GM na przerwie
            lunchowej, to zajrzę i sprawdzę cenę dla Ciebie :)
            • Gość: ada Re: TRENCH,TRENCZ,PŁASZCZYK NA WIOSNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:27
              byłabym wdzięczna Droga Czarodziejko
              • Gość: Ala Re: TRENCH,TRENCZ,PŁASZCZYK NA WIOSNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:01
                Dziekuje wszystkim!czarodziejko-moc uścisków!
                A MONTON we wrocławiu jest?Mają swoją strone internetową?Kurcze, nie znam tej
                frimy, hymmmmmmmmmmmmmm
      • anja.riddle Re: TRENCH,TRENCZ,PŁASZCZYK NA WIOSNE 02.02.05, 19:15
        Ja też się rozglądam za czymś takim, zajrzę do sklepów, które podałyście :).
        • Gość: Ala MONTON :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:11
          Znalzałam strone: buuuu, tylko Wa-wa i kraków.Ale SUPER CIUCHY, jak z mojej
          szafy i szafy moich marzeń;-)
      • czarodziejka1 Re: Do Ady :) 03.02.05, 13:21
        Już sprawdziłam :) Trenche w Reserved nie są z wiosennej kolekcji. Są to
        trenche przecenione z 299 zl na 149 zl. Ale wyglądają odjazdowo: dwurzędówki,
        pagony, patki, paski w talii, długość do kolan itd. Kolory ciemny bordo i b.
        ciemny granat (prawie czarne). Jedyna rzecz to pikowana podszewka. Na wczesną
        wiosnę OK, ale na chłodne lato będą za ciepłe.

Obejrzałam też trenche w Promod. Są już z nowej kolekcji. Kolory jasny beż i
        czarne. Jest również ten, którego link umieściłam w poprzednim wątku. Kosztuje
        289 zl. A te inne po 399!

Bardzo fajne i całkiem niedrogie są trenche w Camaieu. Kosztują 189 zl. Kolory
        seledynowa zieleń, niebieskie, beżowe. Fasony różne, ale najczęściej typowe
        trenche (dwurzędówki, pagony, paski, paski w talii, długość do kolan).

W Mango też są, ale powyżej 400 zl i takie bardzo klasyczne.

Serdecznie pozdrawiam :)
        • Gość: ada Re: Do Ady :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:32
          serdecznie dziękuję, jesteś prawdziwą Czarodziejką; pozdrawiam
          • Gość: Ala Re: Do Ady :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:16
            CZARODZIEJKO-DZIĘKUJE!!!
            ceny OSZAŁAMIAJĄCE!!!Toz płaszcze na zime sa tańsze!Ale cóz, pewno to bedzie
            hicior wiosny!Tylko, że w kwietniu juz 25 stopni ma być!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka