Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Monika Rosati

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 09:46
    Ładna czy nie? Wg mnie bardzo! (ale tylko w kreconych włosach, bo na reklamie
    Pantene nie wyglądała ciekawie)
    Obserwuj wątek
      • Gość: aksiak Re: Monika Rosati IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.05, 10:07
        jesli juz to weronika rosati i mnie sie nie podoba
        ani jej uroda ani jej gra.

• wildorchid Re: Monika Rosati 01.02.05, 10:10
          wlasnie.a w Pantene widac po prostu ze ma nieciekawa twarz.
          • Gość: magda Re: Monika Rosati IP: *.elblag.dialog.net.pl 01.02.05, 10:47
            A czytałyście w Gali o jej rozamsie z podstażałym korespondentem TVP Kolonko?
            • principessa11 Re: Monika Rosati 01.02.05, 11:55
              To WERONIKA Rosati i nie wierzcie w te ploty, bo to tylk9 promocja. Poza tym to bardzo fajna dziewczyna, którą krzywdzą do okoła ci którzy nie mówią jej prawdy o jej grze i jej mamusia popychająca tą biedną, drobną dziewczynkę w paszczę lwa.
              Na prawdę fajna dziewczyna, normalna, na pewno do ideału jej daleko jak każdej z nas.
      • kotka_behemotka Re: Monika Rosati 01.02.05, 12:30
        uważam ją za najpiekniejszą Polkę!
        jak dla mnie to ideał.
        przyznam, że w reklamie szamponu nie wyglada ładnie,
        lepiej niech nie prostuje włosów:)
        • chicaelectronica Re: Monika Rosati 01.02.05, 12:35
          niestety dla mojego chłopaka totez najpiękniejsza Polka... i jeszcze
          Przybylska. Mój brat i jego koledzy tez sie w Rosati wgapiają... a ja sie
          wściekam
          • principessa11 Re: Monika Rosati 01.02.05, 13:02
            Nie masz się co wściekać:
            !54 wzrostu, głowa większa od pupy, za duże zęby, potwornie zniszczone włosy (te w reklamie nie są jej, ona ma dużo krótsze), no i hit - stopa 38/39! Jak na taki wzrost, to zdecydowanie za dużo. Poza tym nie potrafi chodzić tylko "klapie" i jeszcze dużo innych rzeczy. Ona na prawdę nie jest idealna, każdy w telewizji wygląda duuuużo lepiej.
            • Gość: AAA Re: Monika Rosati- CHUDZIELEC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:28
              • e_katt Rosati chudzielec? 01.02.05, 15:55
                szczupła raczej, drobna, filigranowa, ale chuda niee..
      • Gość: anka Re: Monika Rosati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:00
        A mi się o wiele bardziej podoba w reklamie niż "normalnie" - wygląda
        naturalnie, no i z prostymi włosami jej ładniej. Na zdjęciach w gazetach i w tv
        wygląda jak 40 letnia lampucera z natapirowanymi kłakami i zbyt mocnym
        makijażem.
        • Gość: zuzka Re: Monika Rosati IP: 217.17.46.* 01.02.05, 15:49
          Wazy 44 kg, niezle co?
          • wildorchid Re: Monika Rosati 01.02.05, 15:55
            jak jest tak strasznie niska[154cm-swoja droga wygladala na niska ale zaskoczyl
            mnie ten wzrost]to co w tym dziwnego?zdziwilabym sie gdyby miala 174cm i wazyla
            tyle
          • Gość: mała Re: Monika Rosati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 16:27
            A ile wzrostu mają jej serialowe koleżanki: Katarzyna Cichopek i Anna Mucha? Bo
            chyba też nie są zbyt wysokie?
            • wildorchid Re: Monika Rosati 01.02.05, 16:38
              wysokie nie sa wiadomo.ale wyzsze jak mniemam.wiem tez ze pijesz do tego ze sa
              od niej tezsze.sie zgadza. ale za to Kinga[?]ma bardzo fajny biust i ogolnie
              jest apetyczna.nie taki zachudzone dziewusze o koscistej buzce.
              • Gość: mała Re: Monika Rosati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 16:52
                Kasia Cichpek rzeczywiście jest zbyt pulchna, za to ma śliczną buzię. Anna
                Mucha ma taką normalną, szczupłą figurę - ani brzydką, ani ładną i też ma ładną
                twarz. Podsumowując - Weronika Rosati jest zgrabniejsza, ale one dwie
                ładniejsze :).
                • wildorchid Re: Monika Rosati 01.02.05, 16:59
                  deal!:))))
                • frrancuzeczka Re: Monika Rosati 01.02.05, 17:19
                  nie zgadzam sie, ze Kasia Cichopek jest zbyt pulchna! jest po prostu normalna,
                  ma okragle ksztalty i kobieca figure.
      • e_katt to Werona R. 01.02.05, 15:54
        się przechrzciła?!
        rozumiem: kręcone włosy się jej nie podobały, to wreszcie dzięki Pantene z ..
        tego, uhm, aminokwasami...;)) sobie je wyprostowała?
        ale że imię zmieniła.. pierwsze słyszę, hehe
      • Gość: aga Re: Monika Rosati IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 02.02.05, 10:03
        Sliczna dziewczyna.
        • Gość: aksiak Re: Monika Rosati IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 11:03
          cichopek niedawno widzialam w promenadzie
          i jest bardzo szczupla, czym bylam zaskoczona bo na wizji
          wyglada zupelnie inaczej, albo poprostu zeszczuplala bo przeciez
          te odcinki ktore pokazuje byly krecone kilka miesiecy temu.
          • Gość: yyy Re: Monika Rosati IP: *.chello.pl 02.02.05, 11:17
            kto uważa, że Mucha jest ładna??? o fuuuuuuu
            Rosati może nie jest idealna,ale bez przesady, nie porównujmy jej z tym
            kaszalotem
            • monia515 Re: Monika Rosati 02.02.05, 11:28
              No dajcie już spokój z tą Moniką. Dziewczyna ma na imię Weronika, nieprawdaż?
            • Gość: ilaria Re: Monika Rosati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:31
              Mucha buźkę ma rzeczywiście 100 razy ładniejszą niż Alexis - Weronika.
      • klara-klara O co chodzi z tymi wlosami?? 02.02.05, 15:41
        Dlacze ona ma takie dziwne fryzury?? Zawsze takie miala? Zastanawiam sie dlaczego postarza sie na wlasne zyczenie, a raczej pobrzydza..Czyzby jej stylistka byla mama?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka