Gość: lila IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 06.02.05, 19:05 Nosicie czasem,jaki kolor,czerwony,zielony,żółty,niebieski czy jeszcze jakiś inny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: Spodnie w kratę 06.02.05, 19:22 podobaja mi się spodnie w kratę, ale nie wyglądam w nich dobrze :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kropisia Re: Spodnie w kratę 06.02.05, 19:26 A ja dzisiaj w TV widzialam migawke jakigos koncertu Black Eye Peas and Fergie miala cudowne portki w kratke i super w nich wygladala. Ja, niestety tak bym w nich nie wygladala. Life is brutal. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: Spodnie w kratę IP: *.kim.pl / *.kim.pl 06.02.05, 19:29 ja mam fioletowe i brazowe,a do szczuplych nie naleze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropisia Re: Spodnie w kratę 06.02.05, 19:34 a moze ktos linka poda do fajnych kraciastych portek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Spodnie w kratę IP: *.energis.pl 06.02.05, 20:20 Bardzo lubie spodnie w kratke. Mam takie jedne w odcieniu niebieskim. Sa bardzo ladnie dopasowane i lubie w nich chodzic. Kratka nie do wszystkiego psauje, nosze najczesciej te spodnie do czarnej gory. Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: Spodnie w kratę 06.02.05, 21:58 Uwielbiam kraty, kratki i krateczki, ale znalezienie tych idealnych zarówno jeśli chodzi o kombinację kolorów jak i dopasowanie do figury graniczy z cudem. Od kilku lat posiadam niezniszczalny komplet spodnie+żakietokurteczka w kratkę fiolet+ciemna zieleń+ beż i ze względu na nieco sportowy charakter bardzo go lubię, mam też spodnie 3/4 w krateczkę vichy i do tego gorset - innej firmy więc dziw, że krateczka dokładnie taka sama. W tym roku kupiłam w vero modzie spodnie ciemnobrązowe w dużą kratę (znacznie jaśniejszą od "tła", bardzo je lubię) i popielato-różowe w reserved (porażka, noszę po domu i na zakupy byle niedaleko od domu :p). Obecnie poszukuję spodni-biodrówek ciemnofioletowych/śliwkowych w drobną kratkę oraz eleganckich ciemnopopielatych bądź grafitowych o obniżonym stanie, z szerokimi od góry nogawkami również w drobną kratkę więc ktotkolwiek widział, ktokolwiek wie proszę o info! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
edak Re: Spodnie w kratę 07.02.05, 12:27 A dlaczego te popielato-różowe z Reserved tak krytykujesz? Podobają mi się te właśnie i chciałam sobie kupić. Możesz mi coś o nich powiedzieć? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Spodnie w kratę IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 07.02.05, 12:42 popielato-rozowe nie sa eleganckie. Najlepsze spodnie w kratke to gleboka zielen,granat i bordo. Klasyk nie do pobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: Spodnie w kratę 07.02.05, 14:57 te akurat nie miały być eleganckie, chcialam spodni w bardziej sportowym stylu do "luzackich" sweterków i bluz np na weekendowy wypad za miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: Spodnie w kratę 07.02.05, 14:54 Gniotą się bardziej niż myślałam, to po pierwsze. Po drugie kupiłam rozm. 34 i po kilku tygodniach mam wrażenie, że się nieco rozciągnęły a nie zauważyłam (niestety) abym schudła choć odrobinę. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Spodnie w kratę 07.02.05, 12:48 nie nosze spodni w kratke, nie podobaja mi sie spodnie w kratke w austrii jest takie okresllenie na ludzi malostkowych, upierdliwych, czepiajacych sie szeczegolow i zazwyczaj ginacych w tych szczegolach - kleinkariert (czyli w mala kratke, w krateczke), swietne okreslenie Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: Spodnie w kratę 07.02.05, 14:25 Brrr...Nie cierpię kratki,podobnie jak groszków.Generalnie nie przepadam w ogóle za tkaninami zdobnymi w jakiekolwiek desenie.Wolę ciekawa fakturę,dobry gatunkowo materiał,ciekawe zestawienie takowych. Krata wg mnie dobrze wygląda na flanelowych koszulach,które się ubiera na wyprawę do lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: Spodnie w kratę 07.02.05, 15:02 Coś w tym jest, bywam upierdliwa (być może skrzywienie zawodowe). Spróbuję zaobserwować czy moja upierdliwość wzrasta gdy mam na sobie kratkę :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aghny_b Re: Spodnie w kratę IP: *.238.96.164.adsl.inetia.pl 07.02.05, 16:24 bardzo mi sie podobaja! miałam kiedyś granatowe w czerwoną kratke i były swietne! Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: Spodnie w kratę 07.02.05, 18:47 spodnie - nie, w liceum mialam plisowana w szkocka,czerwona, obecnie jedynym szalenstwem jest szalik i torebka - w bezowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Spodnie w kratę IP: *.elisa-laajakaista.fi 07.02.05, 20:15 Mam kilka par ;o)) "Dzinsy" w kratke Burbery - bardzo dobry zakup- pasuja prawie do wszystkiego i na kazda pore roku. Odpowiedz Link Zgłoś