Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Spodnie w kratę

IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 06.02.05, 19:05
    Nosicie czasem,jaki kolor,czerwony,zielony,żółty,niebieski czy jeszcze jakiś
    inny?
    Obserwuj wątek
      • miska_malcova Re: Spodnie w kratę 06.02.05, 19:22
        podobaja mi się spodnie w kratę, ale nie wyglądam w nich dobrze :-(
        • kropisia Re: Spodnie w kratę 06.02.05, 19:26
          A ja dzisiaj w TV widzialam migawke jakigos koncertu Black Eye Peas and Fergie
          miala cudowne portki w kratke i super w nich wygladala. Ja, niestety tak bym w
          nich nie wygladala. Life is brutal. :(
      • Gość: ekler Re: Spodnie w kratę IP: *.kim.pl / *.kim.pl 06.02.05, 19:29
        ja mam fioletowe i brazowe,a do szczuplych nie naleze ;)
        • kropisia Re: Spodnie w kratę 06.02.05, 19:34
          a moze ktos linka poda do fajnych kraciastych portek?
      • Gość: deczko Re: Spodnie w kratę IP: *.energis.pl 06.02.05, 20:20
        Bardzo lubie spodnie w kratke. Mam takie jedne w odcieniu niebieskim.
        Sa bardzo ladnie dopasowane i lubie w nich chodzic.

Kratka nie do wszystkiego psauje, nosze najczesciej te spodnie do czarnej gory.
      • vic_vic Re: Spodnie w kratę 06.02.05, 21:58
        Uwielbiam kraty, kratki i krateczki, ale znalezienie tych idealnych zarówno
        jeśli chodzi o kombinację kolorów jak i dopasowanie do figury graniczy z cudem.
        Od kilku lat posiadam niezniszczalny komplet spodnie+żakietokurteczka w kratkę
        fiolet+ciemna zieleń+ beż i ze względu na nieco sportowy charakter bardzo go
        lubię, mam też spodnie 3/4 w krateczkę vichy i do tego gorset - innej firmy
        więc dziw, że krateczka dokładnie taka sama. W tym roku kupiłam w vero modzie
        spodnie ciemnobrązowe w dużą kratę (znacznie jaśniejszą od "tła", bardzo je
        lubię) i popielato-różowe w reserved (porażka, noszę po domu i na zakupy byle
        niedaleko od domu :p). Obecnie poszukuję spodni-biodrówek
        ciemnofioletowych/śliwkowych w drobną kratkę oraz eleganckich ciemnopopielatych
        bądź grafitowych o obniżonym stanie, z szerokimi od góry nogawkami również w
        drobną kratkę więc ktotkolwiek widział, ktokolwiek wie proszę o info! Pozdr.
        • edak Re: Spodnie w kratę 07.02.05, 12:27
          A dlaczego te popielato-różowe z Reserved tak krytykujesz? Podobają mi się te
          właśnie i chciałam sobie kupić. Możesz mi coś o nich powiedzieć? Dziękuję
          • Gość: ewa Re: Spodnie w kratę IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 07.02.05, 12:42
            popielato-rozowe nie sa eleganckie.
            Najlepsze spodnie w kratke to gleboka zielen,granat i bordo.
            Klasyk nie do pobicia.
            • vic_vic Re: Spodnie w kratę 07.02.05, 14:57
              te akurat nie miały być eleganckie, chcialam spodni w bardziej sportowym stylu
              do "luzackich" sweterków i bluz np na weekendowy wypad za miasto.
          • vic_vic Re: Spodnie w kratę 07.02.05, 14:54
            Gniotą się bardziej niż myślałam, to po pierwsze. Po drugie kupiłam rozm. 34 i
            po kilku tygodniach mam wrażenie, że się nieco rozciągnęły a nie zauważyłam
            (niestety) abym schudła choć odrobinę.
      • tralalumpek Re: Spodnie w kratę 07.02.05, 12:48
        nie nosze spodni w kratke, nie podobaja mi sie spodnie w kratke
        w austrii jest takie okresllenie na ludzi malostkowych, upierdliwych,
        czepiajacych sie szeczegolow i zazwyczaj ginacych w tych szczegolach -
        kleinkariert (czyli w mala kratke, w krateczke), swietne okreslenie
        • fritzek Re: Spodnie w kratę 07.02.05, 14:25
          Brrr...Nie cierpię kratki,podobnie jak groszków.Generalnie nie przepadam w
          ogóle za tkaninami zdobnymi w jakiekolwiek desenie.Wolę ciekawa fakturę,dobry
          gatunkowo materiał,ciekawe zestawienie takowych.
          Krata wg mnie dobrze wygląda na flanelowych koszulach,które się ubiera na
          wyprawę do lasu.
        • vic_vic Re: Spodnie w kratę 07.02.05, 15:02
          Coś w tym jest, bywam upierdliwa (być może skrzywienie zawodowe). Spróbuję
          zaobserwować czy moja upierdliwość wzrasta gdy mam na sobie kratkę :) Pozdr.
      • Gość: aghny_b Re: Spodnie w kratę IP: *.238.96.164.adsl.inetia.pl 07.02.05, 16:24
        bardzo mi sie podobaja!
        miałam kiedyś granatowe w czerwoną kratke i były swietne!
      • daino Re: Spodnie w kratę 07.02.05, 18:47
        spodnie - nie, w liceum mialam plisowana w szkocka,czerwona, obecnie jedynym
        szalenstwem jest szalik i torebka - w bezowa.
      • Gość: Anna Re: Spodnie w kratę IP: *.elisa-laajakaista.fi 07.02.05, 20:15
        Mam kilka par ;o))
        "Dzinsy" w kratke Burbery - bardzo dobry zakup- pasuja prawie do wszystkiego i
        na kazda pore roku.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka