Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Otylia i silikonowe ramiaczko

07.02.05, 21:04
    Rozumiem, wszystko, ale bez przesady, ptzeciez to wiocha na maksa.
    Obserwuj wątek
      • lunalovelight Re: Otylia i silikonowe ramiaczko 07.02.05, 21:12
        ale o czym konkretnie mowa :D ?
        • Gość: jasna_79 Re: Otylia i silikonowe ramiaczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:17
          Przed chwilą skończyła się gala Viva-Najpiękniejsi. Najpiękniejsza w tym roku
          Otylia była mało atrakcyja.
          • Gość: truskawa Re: Otylia i silikonowe ramiaczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:05
            Otylia wyglądała strasznie!!!! Okropna sukienka i to sylikonowe
            ramiączko...buhhhaahhaaa:):):)
        • deczko Re: Otylia i silikonowe ramiaczko 07.02.05, 21:26
          Otylia miala kiecke w stylu greckim. Z jednym ramiaczkiem, a tam gdzie golo
          swiecilo sie ramiaczko silikonowe.
          Totalna zenada.
      • bez_mapy Re: Otylia i silikonowe ramiaczko 07.02.05, 21:22
        Racja - otylia wyglądała okropnie, jak trasnswestyta. Moim zdaniem, nie powinna
        wygrać. To nie kategoria sukces, ale uroda...
        • Gość: tyle Re: Otylia i silikonowe ramiaczko IP: *.escom.net.pl 07.02.05, 22:07
          to kategoria "piekno"..

czyli wnetrze i otoczka..

ciesze sie ze Otylka wygrala i ze wybierajacy nie patrzyli tylko na czubek
          nosa ;)
          • bez_mapy Re: Otylia i silikonowe ramiaczko 07.02.05, 22:23
            Ale uroda to chociaż minimum piękna fizycznego... To dlaczego nie wygrał
            Korzeniowski, albo Małysz?
            • Gość: tyle Re: Otylia i silikonowe ramiaczko IP: *.escom.net.pl 07.02.05, 22:43
              na "minimum" Otylka sie lapie, wiec kryteria spelnia :)

Wlaczylam na koniec tego programu i wpadlo mi w ucho " nominowana Weronika
              Rosatii" <szok>. W tym wypadku mamy samo wizualne piekno ( przynajmniej tak
              twierdza niektorzy), bo niczego innego w tej osobce nie ma..

Wydaje sie ze sama uroda to nieco za malo, by byc "pieknym";)
      • Gość: jasna_79 Re: Otylia i silikonowe ramiaczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:41
        a Buzkówna? ło matko!!!!
      • anja.riddle Re: Otylia i silikonowe ramiaczko 07.02.05, 21:50
        A mi sie podobała Anna Mucha w turbanie, przynajmniej dziewczyna miała jakiś
        pomysł. Fryzura Roberta Gonery też fajna :). Poza tym jeśli chodzi o Michała
        Żebrowskiego to zgadzam się z werdyktem :).
      • klara-klara Jasny piorunt;) 07.02.05, 23:36
        Autentycznie wystraszyłam się Agaty Buzek...Cholera, przecież ona ma większy nos niż cała twarz, okropne zęby...i generalnie, ech..co to duża mówić - jest okropna!
        Werdykt mnie bardzo zaskoczył, w końcu Otylia, mimo, że urocza, najpiekniejszą nie jest. Choć z całego przebiegu gali, można było wywnioskować, ze chodzi raczej o "piękno dnia codziennego", może więc dlatego wybrali ją...Choć Żebrowski mi do tego nie pasuje;)
        Wg mnie powinna wygrać albo Brodzik, albo Stenka.
        • Gość: kanye Re: Jasny piorunt;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 01:11
          Buzkowa p[rzypomina mi miotłe.hihihih
          • Gość: Ja ??? IP: *.echostar.pl 08.02.05, 01:23
            Możecie mi napisać o co chodzi z tym sylikonowym ramiączkiem? Najwyrażniej
            jestem nie na czasie, bo nie wiedziałm że to "wiocha". Z góry zanaczam, że nie
            mój post nie ma być złośliwy czy sarkastyczny. Tylko się zwyczjnie
            przestraszyłam, bo jeśli mam sukienkę na cienkich ramiączkach i nie moge sobie
            pozwolić na brak biustonosza( czułabym się dziwnie, duży biust) to co wtedy? A
            co wy myślice na ten temat?
            Agata Buzek jest jedną z najmniej atrakcyjnych kobiet, nie rozumiem tego
            zamieszania w związku z nią.
            • Gość: ania Re: ??? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.02.05, 08:51
              albo ubierasz biustonosz bez ramiaczek albokupujeszsbie takie silikonwe "coś"
              przylepiane z przodu do biustu, a najlepiej to bez stanika. Ale silkonowe
              ramiączko do suienki bez "góry" wyglada paskudnie i jest delikatnie mówiąc
              bardzo nieeleganckie.
          • elizucha-l Re: Jasny piorunt;) 08.02.05, 08:48
            moim zdaniem mogłaby grać kosmitkę:)
            • Gość: mhm Re: Jasny piorunt;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 11:34
              zgadzam się. silikonowe ramiączka błeeee.............
              • Gość: maff1 Re: Jasny piorunt;) IP: *.chello.pl 08.02.05, 11:46
                a gdyby było silikonowe matowe, nie błyszczące? są takie - i mysle ze
                wygladałoby to lepiej
                • Gość: deczko Re: Jasny piorunt;) IP: *.chello.pl 08.02.05, 14:12
                  Gość portalu: maff1 napisał(a):

> a gdyby było silikonowe matowe, nie błyszczące? są takie - i mysle ze
                  > wygladałoby to lepiej

Ale pytam sie po co??
                  Przeciez by ta kieca z niej nie spadla. A piersi duzych nie ma, wiec i obnazyc
                  by sie nie dalo.

Dla mnie wiocha nad wiochy!
                  • papryczka_ag Re: Jasny piorunt;) 10.02.05, 14:59
                    Nie podobaja mi się silikonowe ramiączka - też jestem wyznawczynią przekonania,
                    że bielizny nie powinno być widać, chyba że podczas spotkania we dwoje,
                    bynajmniej nie na publicznym gruncie...
                    Tak samo prostackie dla mnie są stringi wystające spod spodni - zwłaszcza na
                    wielkim tyłku, a zauważam że im więcej sadła, tym mniej samokrytyki...
                    Są staniki specjalnej troski do różnych bluzek i sukienek i nimi należy sie
                    posiłkować, a nie wywalać plastik. Tandetne i prostackie.
      • ruda_80 Re: Otylia i silikonowe ramiaczko 10.02.05, 13:27
        A tu fotki obgadywanych:
        www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1283
        • Gość: maff1 Re: Otylia i silikonowe ramiaczko IP: *.chello.pl 10.02.05, 14:55
          a skad jam mam do diabła widziec po co? (jestem męzczyzną)
          ale wydaje mi sie że mozna było lepiej to zrobić jesli juz tak miało być. I
          tyle.
          • ruda_80 Re: Otylia i silikonowe ramiaczko 10.02.05, 15:02
            czy to było do mnie??? bo trochę nie wiem o co chodzi
      • przemkowa.b Re: Otylia i silikonowe ramiaczko 10.02.05, 14:56
        wiocha nie wiocha ale do jasnej ciasnej,nigdy bym nie pomyślała,żedla
        kogokolwiek Otylia może być wzorem piękności!
        Jest miła,świetnie pływa(to na pewno:D:D:D:D), reklamuje ideę:)))
        Ale poza tym: twarz przeciętna, figura nienajlepsza (chociaż jest wysoka).
        Można by jej było dać nagrodę dla najlepszej sportsmenki roku,dla
        najsympatyczniejszej sportsmenki roku ale piękna to ona nie jest a już na pewno
        nie najpiękniesza.
        • Gość: m Re: Otylia i silikonowe ramiaczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 08:58
          o matko! Co oni tej dziewczynie kazali założyć.... żenada :( Wyglądała w tej
          kiecy rzeczywiście koszmarnie :( .... Może nie ma klasycznej urody, ale
          sympatyczna mi się wydaje. Ale w tej "kreacji".... blee...
      • Gość: eliza Re: Otylia i silikonowe ramiaczko IP: *.ct.com.pl 11.02.05, 09:59
        A co powiecie na to? Nie wiem czy ona ma jakiegos styliste czy polega tylko na
        swoim poczuciu smaku. W każdym razie, powinna jak najszybciej zatrudnic kogoś
        kto pomógłby jej w doborze odpowiednich strojów, oby nie była to "projektantka"
        która zatrudniła ja jako modelkę...
        www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1070
        www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=503&fpage=2
        • Gość: Mala Re: Otylia i silikonowe ramiaczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:04
          Wiecie co, ja co prawda nie oglądałam tej gali, ale widziałam zdjęcia w VIVIE i
          na nich ona nie ma silikonowego ramiączka tylko taki złoty "sznureczek", czyli
          cieniutkie ramiączko. Albo do zdjęć jej doszyli albo w ogóle nie miała
          silikonu???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka