Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

balerinki- PASSE!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 09:15
    wczoraj czytalam elle nowa, jest tam w tym miesiacu taki dodatek dla fashion
    victims, co bedzie modne tej wiosny a co trzeba "wyrzucic":)))no wiec, ab
    ovo:))
    1. niebieski( wszystkie odcienie) i pomaranczowy- hity wiosny i lata:)
    2. wychodza z mody sportowe spodnice, trendy sa spodniece na halce lub
    wielowarstwowe
    3. buty- tylko na koturnie!! balerinki - OUT
    4.pprzestaja byc modne torebki z duza iloscia kieszonek, modne bizuteryjne
    torebki o miekkim ksztalcie:)
    To bylo tylko takie male zestawienie, po reszte -odsylam do Elle:))
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • aniabe13 Re: balerinki- PASSE!!! 18.02.05, 09:19
        Założę się że jakieś inne piśmidło napisze akurat odwrotnie, i co wtedy?
        Zdrowy roasądek zawsze modny.
        A właśnie, że kupię balerinki.
      • Gość: GOsia Re: balerinki- PASSE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 09:25
        dlatego podkreslilam, ze kieruje ten watek do wszystkich fashion victims, ja
        tez nie pozdazam slepo za moda, ale faktem jest, ze jak ogladalam pokazy
        nanjwoszych kolekcji, balerinek tam nie znalazlam:)
      • Gość: Klara Re: balerinki- PASSE!!! IP: *.4web.pl 18.02.05, 09:55
        To ci dopiero!!!
        Na czym to ludzie kasy nie zarabiaja? Jakby tak policzyć, ile "palantów"
        utrzymuje taki jeden artykuł w piśmidle to będzie prawie 10~!
      • deczko Re: balerinki- PASSE!!! 18.02.05, 12:53
        Ciesze sie z koturnow, uwielbiam buty na cienkim koturnie. Jednak w sklepach
        jeszcze ich jest bardzo malo. Za to wylew balerinek. Chyba sie na takie
        skusze;) Najlepiej na koturnie;)
      • ania_wiedzminka no nie wiem czy takie passee 18.02.05, 12:58
        z tego, co widzę w sklepach jak najbardziej modne... wygląda więc na to, że
        żadnych butów sobie w tym sezonie nie kupię :|
      • Gość: tyle Re: balerinki- PASSE!!! IP: *.escom.net.pl 18.02.05, 13:52
        to co w sklepach - to wytwor przemyslu.. ktory po ostrych czubkach, proponuje
        zupelnie inne ksztalty..
        Typowy kontrast, ktory ma w wyzwolic w nas ochote na zakup..heh
        i jak to bywa z "typowym" przejaskrawieniem, nie nalezy tego trakowac ze
        smiertelna powaga, bo rzeczywiscie na nowych pokazach balerinek nie widac -
        czasami przemknie jakas pojedyncza para - ale te "pokazowe" swieze trendy
        przemysl "rzuci" nam za rok..hehe

jak z tym pomaranczowym... eech..kolejny "sklepowy hit" wiosny i lata?!
        kurcze, skusilam sie na pomaranczowa bluzeczke - dobrze, ze z przeceny hehe
        • Gość: kropisia Re: balerinki- PASSE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:07
          Te kolory: pomaranczowy i niebieski to jakis ukrainski spisek. Mowie wam!
          Zas te spodnice na wielkich halkach beda mialy bardzo krotki zywot, bo
          pogrubiaja. Wiec bedzie tak jak z balerinkami, ktore faktycznie juz wychodza.
          • madeleine7 Re: balerinki- PASSE!!! 18.02.05, 14:14
            buty na koturnie to najgorsze co się mogło kobietom przydarzyć.jeszcze nie
            widziałam takiej, która by w tym dobrze wyglądała.
          • aniaczepiel Re: balerinki- PASSE!!! 18.02.05, 15:22
            Gość portalu: kropisia napisał(a):

> Te kolory: pomaranczowy i niebieski to jakis ukrainski spisek.

Rzeczywiście.Niebieski - kampania Janukowycza,pomarańczowy - kampania
            Juszczenki.A ja chodzę teraz w niebieskich spodniach (jeansy) i w pomarańczowym
            swetrze ;)
            • przemkowa.b Do aniczepiel:) 20.02.05, 21:13
              Przepraszam cię,czy masz coś wspólnego z Wojciechem Czepielem?
              • aniaczepiel Re: Do aniczepiel:) 06.03.05, 13:04
                przemkowa.b napisała:

> Przepraszam cię,czy masz coś wspólnego z Wojciechem Czepielem?

Tak,jestem jego córką.
                :)
      • eirenne Re: balerinki- PASSE!!! 18.02.05, 15:29
        balerinki kupiłam już 2 lata temu
        koturny rok temu
        o pomarańczowym nie wspomnę
        tyż mi nowość
      • deczko Re: balerinki- PASSE!!! 20.02.05, 19:20
        A co powiecie na takie koturny made in ryłko ;)
        Mnie sie bardzo podobaja
        www.rylko.pl/bin/kolekcje_obuwie_rylko_estima_20041209124630_1102592790.jpg

www.rylko.pl/bin/kolekcje_obuwie_rylko_estima_20041209124659_1102592819.jpg
        • Gość: iza Re: balerinki- PASSE!!! IP: w3cache.* / *.2-0.pl 20.02.05, 20:55
          jak dla mnie suoer...szkoda tylko,ze ja w nich nie uszlabym kilku metrow
          pewnie;-)
          iza
          • bez_mapy Re: balerinki- PASSE!!! 20.02.05, 21:01
            Okropne: zero kobiecości, zero klasy. Ot, po prostu taka mało urokliwa
            fanaberia szalonego projektanta.
            • deczko Re: balerinki- PASSE!!! 20.02.05, 21:04
              bez_mapy napisała:

> Okropne: zero kobiecości, zero klasy.

Ja widzialam te buty na zywo i uwazam, ze sa bardzo kobiece. Ja mam na te buty
              wielka chrapke, a koturny uwielbiam. Zwlaszcza takie waskie.
              • bez_mapy Re: balerinki- PASSE!!! 20.02.05, 21:20
                Jakoś nie widziałam żadnej gwiazdy, na żadnej gali w takich butach. Nie mówiąc
                już o sesjach zdjęciowych. A przecież nad nimi pracuje sztab stylistów, którzy
                bardzo dobrze wiedzą, co się dobrze prezentuje i co jest kobiece. Kobiece są
                szpilki i żadna przejściowa moda tego nie zmieni. Pozatym, mężczyźni uwielbiają
                szpilki!
                • deczko Re: balerinki- PASSE!!! 20.02.05, 21:25
                  bez_mapy napisała:

> Jakoś nie widziałam żadnej gwiazdy, na żadnej gali w takich butach.

Nie mówiąc
                  > już o sesjach zdjęciowych. A przecież nad nimi pracuje sztab stylistów,
                  którzy
                  > bardzo dobrze wiedzą, co się dobrze prezentuje i co jest kobiece.

Przeciez w elle napisali, ze hitem sa koturny.

Kobiece są
                  > szpilki i żadna przejściowa moda tego nie zmieni. Pozatym, mężczyźni
                  uwielbiają
                  >
                  > szpilki!

A niektore kobiety koturny. Kazdy ma swoje zdanie i gust. Ja uwazam, ze to
                  swietne buty i chyba je sobie kupie.
                  • Gość: pola Re: balerinki- PASSE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 21:29
                    nie nawidze koturn....!! oznacza to ze bede w tym sezonie bardzo kiepsko
                    wyglądac....ale co tam...ludzie wybaczcie...ale koturn nie kupie....!!!! za
                    to szpilki i balerinki pewnie tak...:D:D:D pozdrowionka dla
                    wszystkich...buziaki slimaki...
                  • bez_mapy Re: balerinki- PASSE!!! 20.02.05, 21:32
                    To co piszą w kolorowych magazynach, a to co noszą świetnie wygladające
                    światowe gwiazdy to zupełnie coś innego.
                    • deczko Re: balerinki- PASSE!!! 20.02.05, 21:38
                      bez_mapy napisała:

> To co piszą w kolorowych magazynach, a to co noszą świetnie wygladające
                      > światowe gwiazdy to zupełnie coś innego.

Oszywiscie.
                      Ja jakos dostrzegam koturny na nozkach znanych osob. Od jakiegos czasu nie
                      kupuje kolorowych czasopism, wiec nie zarzuce Cie nazwiskami znanych kobiet,
                      ktore nosza bajeczne buty na koturnach.

Mnie koturny, takie waskie, bardzo sie podobaja i od zawsze mam na nie chrapke.
                      Czy sa modne, czy nie, to ja lubie takie obcasy.

Szpilki zalezy jakie, mnie ostatnio sie kojrza ze stylem barbie. Za duzo blondi
                      w nich lata.
                      • Gość: pola Re: balerinki- PASSE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 21:47
                        mnie strasznie podobaja sie butki wogole plaskie...albo na malych
                        obcasikach....tzw kieliszkach....:D mogą byc takze w stylu retro....albo
                        nowoczesne ... ladne są w rylko....takie bordowe na malym obcasiku....z
                        kokardką...troche retro...w sumie to bardzo nawet...:D ale bardzo
                        ladniutkie..D::D pozdrowionka
                      • bez_mapy Re: balerinki- PASSE!!! 20.02.05, 22:04
                        A w koturnach latają wiejskie siksy na balety do klubu rolnika. Eleganckie
                        szpileczki są the best!
                        • krysia_laska Re: balerinki- PASSE!!! 20.02.05, 22:06
                          też tak uważam! balerinki dobre są dla małych dziewczynek.
                          • deczko Re: balerinki- PASSE!!! 20.02.05, 22:13
                            krysia_laska napisała:

> też tak uważam! balerinki dobre są dla małych dziewczynek.

:))
                            Ale my w tej chwili piszemy o koturnach.

Chcialabym, zeby wiejskie dziewczyny lataly w koturnach, bo wtedy tego typu
                            buty bylyby bardziej dostepne, tak jak szpilki, badz kanciaste obcasy. Miastowe
                            i wiejskie dziewuchy za koturnami nie przepadaja. Stad sladowa ilosc tego
                            typuy butow w sklepach.

Ja tez lubie szpilki, ale teraz obserwuje zalew. Jak cos za mna na chodniku
                            stuka, to na 99% barbie-laska w czubowatych szpilach.
                            • bez_mapy Re: balerinki- PASSE!!! 21.02.05, 13:04
                              Oczywiście widziałam świetne koturny, ale te sie do nich nie umywają. Pozatym,
                              pół ludu już w nich lata. Takie buty można dostać na każdym placu handlowym we
                              wrocławiu.
                              • deczko Re: balerinki- PASSE!!! 21.02.05, 15:54
                                bez_mapy napisała:

> Oczywiście widziałam świetne koturny, ale te sie do nich nie umywają.

No to daj linka, nacieszymy oczy.

Pozatym,
                                > pół ludu już w nich lata. Takie buty można dostać na każdym placu handlowym
                                we
                                > wrocławiu.

Trudno, zeby pol ludu w takich latalo, bo za oknem zima. A te buty maja odkryte
                                palce. W Warszawie bardzo rzadko spotykam laski w fajnych butach na koturnie,
                                bardzo rzadko.

Te buty od Ryłko sa bardzo ladne i nie widzialam ich jeszcze na ulicach.

I naprawde zaskakuje mnie fakt jak uparcie chcesz mi wmowic, ze koturny jakie
                                ja lubie, kroluja na polskich chodnikach. Cienkie, wysokie koturny to bardzo
                                rzadki widok. A o takich pisze.

Bo cos takiego
                                allegro.pl/show_item.php?item=42508831
                                allegro.pl/show_item.php?item=42888023
                                allegro.pl/show_item.php?item=42817185
                                allegro.pl/show_item.php?item=42673996
                                jest obrzydliwe.

Waski, wysoki koturn w ciekawej oprawie to naprawde cos bardzo ladnego. To
                                powyzej, to platformy.
                          • Gość: kum-nye Re: balerinki- PASSE!!! IP: *.icpnet.pl 21.02.05, 14:21
                            A kobieta to musi być przede wszystkim seksowna, seksowna i reszcze raz seksowna prawda? I szpileczki i kobiece ciuSZKI... no ile można!
      • zettrzy Re: balerinki- PASSE!!! 21.02.05, 02:40
        no popatrzcie, a w takim NYC to tylko balerinki, a jak szpilki, to z okraglym
        noskiem - ach, jakie cudo ma Stuart Weitzman w tym stylu!
        koturny zas stanowily sluzbowy obuw Rity Hayworth - no ktoraz to dzisiejsza
        gwiazda moze pomarzyc o podobnym seksapilu?
        te koturny rylka owszem owszem, mam nadzieje ze na zywca prezentuja sie rownie
        dobrze jak na zdjeciu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka