Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyszczuplające, KLASYCZNE jeansy - pomocy!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 10:40
    Witam!
    Szczerze liczę na Waszą pomoc, bo po wędrówce po WIELU sklepach mam
    wątpliwości, czy gdzieś dostanę wymarzone jeansy:
    - KLASYCZNE, bez przetarć
    - z pięcioma kieszeniami
    - NIE biodrówki - normalny pas
    - w "klasycznym" kolorze blue
    no i żeby jeszcze fason był lekko wyszczuplający/ modelujący...

Ktoś gdzieś widział albo może doradzić model???
    Obserwuj wątek
      • Gość: ann Re: Wyszczuplające, KLASYCZNE jeansy - pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 13:18
        fason wyszczupalający? ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........buha ha
        Dziewczyno, jeansy pogrubiają!
        • Gość: Kinia Re: Wyszczuplające, KLASYCZNE jeansy - pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 14:17
          525 LEVI'S ale NIE BIODRÓWKI!Bo sa 525 biodrówki też.Wiem, bo mam dwa takie
          modele, kupiłam je w firmowych salonach levisa.Te nie biodrówki, są do pasa,
          ale tak fajnie leżą, sa leciusieńko rozszerzane, kolor blue, bez przetarć i
          mają kieszenie z przodu i z tyłu. Fajnie leżą.Sa takie smukłe.Acha!I chyba
          nawet ten model jest tańszy od biodrówkowych.
          A skąd jesteś?
          • Gość: Vera Re: Wyszczuplające, KLASYCZNE jeansy - pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 15:46
            525 to też były moje faworyty, ostatnie kupowałam przed dwoma laty, był taki
            świetny kolor ciemny granat, ale już go nie robią teraz są inne kolory i
            szczerze mówiąc już mi sie tak nie podobają. A tamte wspominam z rorzewnieniem
            bo to były najlepsze jenasy jakie miałam :( Nie uważam, aby jeansy pogrubiały,
            tyko nie kupuj takich bardziej materiałowych ale takie bardziej sztywne,
            grubsze bo te fanie modelują sylwetkę o ile mają dobry krój. Nic konktertnego
            nie mogę doradzić bo sama nie znalazłam ostatnio nic ciekawego.
            pozdrawiam
            • Gość: Anka Re: Wyszczuplające, KLASYCZNE jeansy - pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 20:47
              Jestem z Krakowa.
              Bardzo dziękuję za info dot. 525.
            • Gość: leviska Re: Wyszczuplające, KLASYCZNE jeansy - pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 22:49
              sama mam 525, dostalam je w "tanszym levisie" (nie wiem czy u Ciebie sa takie?)
              Kosztowaly 100zł , a to dlatego ze byla to kolekcja z 2003 roku
              • Gość: Al@ Tanie levisy?PROSZE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 12:18
                Co to jest "tańszy levis"?Gdzie moge taki sklep znaleźć????
                • Gość: leviska Re: Tanie levisy?PROSZE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:52
                  W Częstochowie jest kilka sklepów - Kiermasz levis, Tanszy levis - sprzedawane
                  sa tam koncowki serii, modele o nietypowych rozmiarach itp. (nie sa to rzeczy
                  uszkodzone czy uzywane)
                  Nie wiem czy w innych miastach istnieja takie sklepy
                  • Gość: Al@ Re: Tanie levisy?PROSZE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 18:00
                    A na jakiej ulicy?Moja koleżanka jest tam raz na 2 tygodni, w Częwtochowie to
                    ja 'przegoniłabym" do tego sklepu!!!
                    DZIĘKI:-)))
                    • Gość: leviska Re: Tanie levisy?PROSZE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 09:22
                      Jeden na placu daszynskiego, jeden prawie po przeciwnej stronie w I Al.NMP, a
                      kolejny na głownym dworcu PKP
                      • Gość: Al@ Re: Tanie levisy?PROSZE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 09:53
                        DZIEKUJE!W sobote poprosze ja aby tam zakukała ;-)
                        • Gość: leviska Re: Tanie levisy?PROSZE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 15:24
                          Dzis akurat autobus mial dluzszy postuj obok Tanszego levisa i widzialam ze maja
                          tam tez marke Lee I Wrangler (nie wiem czy dobrze napisalam ale wiadomo o co chodzi)
        • klara-klara Re: Wyszczuplające, KLASYCZNE jeansy - pomocy! 05.03.05, 22:23
          Big Star model Dalia.
          • black_magic_women Re: Wyszczuplające, KLASYCZNE jeansy - pomocy! 05.03.05, 23:04
            po latach noszenia dosyc szerokich dzinsow,doszlam do wniosku,ze te lekko
            dopasowane/nie obcisle daja o wiele lepszy efekt wyszczuplajacy;)
            • klara-klara Re: Wyszczuplające, KLASYCZNE jeansy - pomocy! 05.03.05, 23:06
              Ja sie zgadzam, nawet ze te obcisle stretchem. kwestiadoboru modelu i rozmiaru.
              • black_magic_women Re: Wyszczuplające, KLASYCZNE jeansy - pomocy! 05.03.05, 23:12
                dla mnie to bylo odkrycie ameryki;)))mam obsesje bioder i ud,choc obiektywnie
                nie sa jakies wielkie,lepiej wlozyc dluzsza bluzke niz worowate dzinsy.ot co;)
                • klara-klara Re: Wyszczuplające, KLASYCZNE jeansy - pomocy! 05.03.05, 23:13
                  Worowate dzisny pogrubiaja, co jest faktem..;)) Ostatecznie luzne, lniane spodnie wygladaja dobrze.
                  • black_magic_women Re: Wyszczuplające, KLASYCZNE jeansy - pomocy! 05.03.05, 23:16
                    generalnie jak tos ma +5kg to lepiej zeby nosil wszystko lekko dopasowane niz
                    luzne i worowate,chyba,ze chce wygladac na+10
                    • klara-klara Re: Wyszczuplające, KLASYCZNE jeansy - pomocy! 05.03.05, 23:19
                      no tak:)))
                      mam wrazenie, ze wkolko piszemy o tym samym, uzywajac roznych slow;))))
                    • zettrzy Re: Wyszczuplające, KLASYCZNE jeansy - pomocy! 05.03.05, 23:22
                      black_magic_women napisała:

> generalnie jak tos ma +5kg to lepiej zeby nosil wszystko lekko dopasowane niz
                      > luzne i worowate,chyba,ze chce wygladac na+10

o, to jest z podrecznika konsultanta mody, i zgadnijcie co - zgadza sie; ile
                      razy widzialam tega kobiete w dopasowanych ciuchach wygladala jak DUZA kobieta,
                      a ile razy w luznych wygladala jak SPASLAK - plus, wydaje mi sie ze dopasowane
                      spodnie, bez zadnych zakladek i luzow w talii, sa bardziej korzystne dla tegich
                      osob
                      • black_magic_women Re: Wyszczuplające, KLASYCZNE jeansy - pomocy! 05.03.05, 23:43
                        dobra,przyznam sie;)mam obsesje na punkcie kamuflowania mankamentow
                        figury.wiem,ze to idiotyczne,ale czytam na ten temat co sie da i zagadnienia
                        optyczno-fizyczno-iluzjonistyczne na poziomie teorii mam w malym palcu;)a tak
                        serio to chcialabym nareszcie zaakceptowac siebie i zaczac"ubierac" a nie
                        kamuflowac domniemane/i nie/mankamenty...
      • axxolotl Re: Wyszczuplające, KLASYCZNE jeansy - pomocy! 05.03.05, 23:46
        Poszukaj dopasowane w biodrach i udach (obojetne biodrowki czy nie), a od
        kolana lekko rozszerzane, tzw. boot cut, dluzsze troche, tak do polowy obcasa.
        Taki kroj optycznie wyszczupla biodra/uda.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka