Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    06.03.05, 15:03
    mam 175cm wzrostu piwne oczy jestem szczupła twarz owalna krótkie włosy
    ubieram się sportowo raczej, noszę na codzień bluzki dzinsy i żakieciki
    proszę oporadę jak mam się malować by wyglądać atrakcyjnie i jakie ubrania
    polecilibyśssscie mi
    Obserwuj wątek
      • kasiunias Re: moda 28.03.05, 17:51
        jescze zalezy duzo od tego ile masz lat... hmm zacznijmy od makijazu.mysle ze
        jakis podklad, ale odrobine, by;le tylko zatuszowac troche zmeczone oczy, jakies
        zaczerwienienia, unikaj raczej zbyt duzej ilosci makijazu, to wyglada naprawde
        niekorzystnie, oczy lekko podkreslone brazowa kredka, czarna moze byc zbyt
        wyzywajaca, ja podkerslam oczy rysujac kredka w konciku oka, dolna powieke na
        linii rzes i lekko rozcieram palcem, jesli nie musisz ,nie tuszuj rzes, no chyba
        ze super wyjscie to radze anwet podkleic ze trzy kepki rzes:Da co tam tzreba
        szalec. dodatkowo jesli masz okragla buzie i chcesz ja troche uformowac, to
        musnij policzki delikatnie pudrem brazujacym w kulkach, efekt lekko opalizujacy.
        styl sportowy tez jest atrakcyjny! postaw na dodatki, wszyscy to powtarzaja, a
        to anprawde szczera prawda. musisz miec w szafie obowiazkowo dzinsy, ciemne,
        najlpeij proste nogawki, moze lekko rozszerzane, ale tak zeby i dobrze
        wygladalay ze szpilkami i ze sportowymi pepegami, napewno biala koszulka,
        klasyczna,lekko przylegajaca, teraz na lato szczegowlnie dekold sie eksponuje,
        jesli jestes brunetka, to ciekawie bedziesz wygladac w turklusowym kolorze,
        warto cos ozywic w ubiorze tym kolorem. jakas ciekawa bizuteria, moze
        etniczna?:)bransolety? pasek, najlpeij klasyczny , w kolekcji diverse jest
        bardzo fajny pasek, czarny lub brazowy z wytlaczanym wzorem kwiatow, mysle ze
        trzeba zrezygnowac z tych wszytkich pzresadzonych paskow z kamieniami wielkimi
        otworami kolami etc, to jest raczej w zlym guscie. jak dla ,mnie oczywiscie:)
        fajnby kapelusik na wiosne i lato, avanti proponbuje z motywem kwiatow od
        kangola. bardzo fajny, moze jakis kolorowy szal?nim bedziesz mogla obwiazac sie
        w talii,do jeansow, bedziesz mogla tez go splatac na szyii. to tylko pare rad..
        wszystko zalezy od twojej inwencji tworczej:))
        pozdrwanim, kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka