Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jakość butów McArthur i Catch

IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 06.03.05, 17:49
    to taka polska, stosunkowo tania firma butów sportowych. tu jest ich stronka
    www.mcarthur.com.pl ale narazie nie ma na niej kolekcji:( te ktore widac na
    stronce nie sa zbyt urodziwe:) ale widzialam sliczne: takie delikatne, szare
    z czerwonym i niebieskiem paseczkiem z boku:)
    chcialabym sie dowiedziec jaka jest ich jakosc- sa smiesznie tanie ( ok.60zl)
    ale czy sie np. nie rozklejają??? dotychczas kupowalam buty takich firm jak
    puma, converse czy nike. ale te sa takie sliczne.. dlatego prosze o jakis
    info od dziewczynek ktore butki owej marki mialy:)
    pozdrawiam:)
    z gory dzieki za odp:)
    jadzia
    Obserwuj wątek
      • Gość: k Re: Jakość butów McArthur i Catch IP: 213.216.87.* 07.03.05, 08:48
        Moja "koleżanka" z klasy miała takie cudowne McArthurki, kupiła jesienią i
        niestety nie dotrwały do wiosny - tj. one sie nie rozkleiły, one zwyczajnie MAJĄ
        DZIURY. niezbyt optymistyczny akcent. ;/
      • Gość: a Re: Jakość butów McArthur i Catch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 09:10
        w tamtym roku z mężem kupiliśmy sobie sandały, moje przetrwały lato ale od męża
        po miesiącu się rozleciały.
      • aniabe13 Re: Jakość butów McArthur i Catch 07.03.05, 14:35
        Kolezanka w sandałach McArthur całe lato przebiegała, adidasy wytrzymały wiosnę
        i jesień, dalej są w przyzwoitym stanie. Chyba zależy jak się używa i jak się
        trafi. Jeśli to mają być jedyne buty do noszenia "świątek piątek" to raczej
        nie, ale jako jedne z wielu czemu nie?
        • Gość: fiolkaa Re: Jakość butów McArthur i Catch IP: 195.85.227.* 07.03.05, 15:15
          Hej! A gdzie w wawie są sklepy tej firmy???
          • Gość: jadzia Re: Jakość butów McArthur i Catch IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 07.03.05, 16:00
            poszukaj adresow na stronie:
            www.mcarthur.com.pl/sklepy/
            ale tam nie ma wszytskich adresow, np. w katowicach jest napisane tylko o
            jednym, a ja widzialam juz 4 i to bez specjalnego szukania!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka