dureksis 07.03.05, 16:10 nie no ta torebka jest cuuuudnaaaa ;D ale kasy ni ma :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agata Re: Torby retro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:46 polecam przejśc się do najbliższego lumpeksu, torebek pod dostatkiem, nawet ładniejsze, no i tańsze sto razy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLITA Re: Torby retro IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.05, 09:34 TE TORBY SĄ NIE ŁADNE !!!!!!!!!!!CO WY LUDZIE KUPUJECIE I NOSICIE !!!!!!!!!! MYŚLAŁAM ŻE POLKI MAJĄ WYCZUCIE STYLU I GUST ALE PO TYM CO PRZED CHWILĄ ZOBACZYŁAM ZMIENIŁAM ZDANIE A TE CENY !!!!!!!!!!!!!NIGDY NIE KUPIĘ TAKIEJTOREBKI ZA TAKĄ CENĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: Torby retro IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.05, 09:36 Oglądając te torby jestem zaszokowana ceną tego towaru. Patrząc na ich kształt o mało nie dostałam krótko mówiąc zawału. Moja babka nosi lepsze. Gdybyście mi je dawali za darmo to wyśmiałabym was. SZOK!!!!!!!!!! SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I JESZCZE RAZ SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi a ja mam oryginalna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 12:27 torbe sprzed II Wś- w idealnym wrecz stanie, skorzana czarna ze srebrnymi(!) okuciami bogato zdobionymi w rokokowe wzory-jest cudowna te tu nie dorastaja jej do piet;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: a ja mam oryginalna IP: 194.63.135.* 13.03.05, 12:55 Tez taka mam - czarną , jakby okrągłą, zapinaną na taki dziwny pseudo secesyjny zatrzask...Po babci, z lat jej młodości:))))) to jest jakiś 1920-25 rok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimoza Re: Torby retro IP: *.targasys.com / 213.156.59.* 16.03.05, 18:41 a ja to kupie , sa wszystkie sliczne , mieszkam we wloszech i za takie torebki musialabym zaplaci tu klika razy wiecej , wsiadam w pierwszy samolot i kupie sobie kilka na nowy sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimoza Re: Torby retro IP: *.targasys.com / 213.156.59.* 16.03.05, 18:43 czy sprzedawane sa on-line Odpowiedz Link Zgłoś