Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Torby retro

07.03.05, 16:10
    nie no ta torebka jest cuuuudnaaaa ;D ale kasy ni ma :(
    Obserwuj wątek
      • Gość: agata Re: Torby retro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:46
        polecam przejśc się do najbliższego lumpeksu, torebek pod dostatkiem, nawet
        ładniejsze, no i tańsze sto razy !!!
      • Gość: LOLITA Re: Torby retro IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.05, 09:34
        TE TORBY SĄ NIE ŁADNE !!!!!!!!!!!CO WY LUDZIE KUPUJECIE I NOSICIE !!!!!!!!!!
        MYŚLAŁAM ŻE POLKI MAJĄ WYCZUCIE STYLU I GUST ALE PO TYM CO PRZED CHWILĄ
        ZOBACZYŁAM ZMIENIŁAM ZDANIE A TE CENY !!!!!!!!!!!!!NIGDY NIE KUPIĘ
        TAKIEJTOREBKI ZA TAKĄ CENĘ
      • Gość: MARTA Re: Torby retro IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.05, 09:36
        Oglądając te torby jestem zaszokowana ceną tego towaru. Patrząc na ich kształt
        o mało nie dostałam krótko mówiąc zawału. Moja babka nosi lepsze. Gdybyście mi
        je dawali za darmo to wyśmiałabym was. SZOK!!!!!!!!!! SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        I JESZCZE RAZ SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mimi a ja mam oryginalna IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 12:27
        torbe sprzed II Wś- w idealnym wrecz stanie, skorzana czarna ze srebrnymi(!)
        okuciami bogato zdobionymi w rokokowe wzory-jest cudowna te tu nie dorastaja
        jej do piet;)
        • Gość: Klara Re: a ja mam oryginalna IP: 194.63.135.* 13.03.05, 12:55
          Tez taka mam - czarną , jakby okrągłą, zapinaną na taki dziwny pseudo secesyjny
          zatrzask...Po babci, z lat jej młodości:))))) to jest jakiś 1920-25 rok:)
      • Gość: mimoza Re: Torby retro IP: *.targasys.com / 213.156.59.* 16.03.05, 18:41
        a ja to kupie , sa wszystkie sliczne , mieszkam we wloszech i za takie
        torebki musialabym zaplaci tu klika razy wiecej , wsiadam w pierwszy
        samolot i kupie sobie kilka na nowy sezon.
      • Gość: mimoza Re: Torby retro IP: *.targasys.com / 213.156.59.* 16.03.05, 18:43
        czy sprzedawane sa on-line
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka