Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bardzo szczupłe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:24
    Fajnie że są takie rajstopy na szczupłe nuszki bardzo się ciesze że
    projektanci też o nas myśla .
    Obserwuj wątek
      • Gość: Malusia 5 Re: Bardzo szczupłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 17:31
        Zgadzam się z Tobą :) ja chodzę tylko w jaśniutkich rajstopach, mam chudziutkie nóżki, staram się je jakoś pogrubić :)
      • Gość: hiii Re: Bardzo szczupłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 17:57
        tak tak... ale czy ja dobrze rozumiem, że masywne są "nogi" a
        szczupluteńkie "nuszki"?
        • Gość: tyle Re: Bardzo szczupłe IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 13.03.05, 18:04
          bo to sa nożki, delikatne jak (n)muszki
          zas inne nogi, wywodza sie od "stonogi" ;)

milej niedzieli ..hehe
          • Gość: hiii Re: Bardzo szczupłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:09
            aaaa... w takim razie wszystko w porządku:)
            miłej niedzieli
      • Gość: agata Re: Bardzo szczupłe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 07:40
        nie pisze się nuszki tylko-nóżki
        • Gość: monia Re: Bardzo szczupłe IP: *.crowley.pl 24.03.05, 14:11
          Madrala sie znalazla:)
      • kasiunias Re: Bardzo szczupłe 28.03.05, 16:23
        straszne te rajstopy, nie lubie takich, kobieta w takich rajstopach wyglada jak
        transwestyta. straszna rzecz...
      • Gość: mężczyzna Re: Bardzo szczupłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:54
        To może czas wreszcie na rajstopy dla mężczyzn? W końcu to od mężczyzn zaczęła
        się historia rajstop. A niektórzy mężczyźni też chcieliby chodzić w rajstopach,
        tylko że nie ma na nich odpowiednich rozmiarów!
      • Gość: Entuzjastka Re: Bardzo szczupłe IP: *.g / *.g-net.pl 28.03.05, 18:56
        nie podobają mi się :)
        • Gość: ProximC Re: Bardzo szczupłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 07:45
          ja bordzo lubię nosić rajstopy, pończochy itd...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka