Gość: łapciunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:24 Fajnie że są takie rajstopy na szczupłe nuszki bardzo się ciesze że projektanci też o nas myśla . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malusia 5 Re: Bardzo szczupłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 17:31 Zgadzam się z Tobą :) ja chodzę tylko w jaśniutkich rajstopach, mam chudziutkie nóżki, staram się je jakoś pogrubić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: Bardzo szczupłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 17:57 tak tak... ale czy ja dobrze rozumiem, że masywne są "nogi" a szczupluteńkie "nuszki"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle Re: Bardzo szczupłe IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 13.03.05, 18:04 bo to sa nożki, delikatne jak (n)muszki zas inne nogi, wywodza sie od "stonogi" ;) milej niedzieli ..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: Bardzo szczupłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:09 aaaa... w takim razie wszystko w porządku:) miłej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Bardzo szczupłe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 07:40 nie pisze się nuszki tylko-nóżki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Bardzo szczupłe IP: *.crowley.pl 24.03.05, 14:11 Madrala sie znalazla:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunias Re: Bardzo szczupłe 28.03.05, 16:23 straszne te rajstopy, nie lubie takich, kobieta w takich rajstopach wyglada jak transwestyta. straszna rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężczyzna Re: Bardzo szczupłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:54 To może czas wreszcie na rajstopy dla mężczyzn? W końcu to od mężczyzn zaczęła się historia rajstop. A niektórzy mężczyźni też chcieliby chodzić w rajstopach, tylko że nie ma na nich odpowiednich rozmiarów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Entuzjastka Re: Bardzo szczupłe IP: *.g / *.g-net.pl 28.03.05, 18:56 nie podobają mi się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ProximC Re: Bardzo szczupłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 07:45 ja bordzo lubię nosić rajstopy, pończochy itd... Odpowiedz Link Zgłoś