Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Którą gwiazde przypominasz???

14.03.05, 11:34
    Otwieram kontrowersyjny wątek pt.Ktorą gwiazde show biznesu przypominasz??
    uwaga nie lada gratka dla miłosniczek wklejania linkow;-)Nie wygladam
    identycznie ale od zawsze słysze ze jestem do niej bardzo podobna.

republika.pl/imbruglia/galeria/nati_04.jpg
    Obserwuj wątek
      • Gość: ola Re: Którą gwiazde przypominasz??? IP: *.gdynia.mm.pl 14.03.05, 11:57
        to teraz wklej swoje zdjęcie i pozwól to ocenić nam ! Pozdrawiam
        • miska_malcova Re: Którą gwiazde przypominasz??? 14.03.05, 19:18
          ło dżizu...
        • b_bb Re: Którą gwiazde przypominasz??? 14.03.05, 19:39
          hehe Jestem za.
      • Gość: mycha Re: Którą gwiazde przypominasz??? IP: *.icpnet.pl 14.03.05, 19:41
        przypominam... siebie :)))))))))))))))
      • hiii Re: Którą gwiazde przypominasz??? 14.03.05, 19:49
        och, ach, co za wspaniały wątek - pozwoli mi wreszcie odkryć przed Wami całe
        bogactwo mojej osobowości!!!!
        otóż jestem chodzącym połączeniem j.lo(tyle we mnie sexappealu), naomi campbell
        (mam świetną figurę, tylko biust większy of kors) i nicole kidman (taka jestem
        stylowa)!!!!!
        ps.: jak sobie jeszcze coś przypomnę, to dopiszę,
        papatki:)))))
        • b_bb Re: Którą gwiazde przypominasz??? 14.03.05, 20:43
          Ojejku! To ja Cię znam!! Widziałyśmy się niedawno na rozdaniu Oscarów! Ja jestem
          tą, która przypomina Winonę Rider skrzyżowaną z Marylin Monroe i Stingiem.
          • Gość: hiii Re: Którą gwiazde przypominasz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 18:24
            wow! :DDDDDDD
            od razu wydałaś mi się, jak to mówią boharetki powieści dla dorastających
            panien, pokrewną duszą:)))
      • tralalumpek gwiazde polnocy/nt 14.03.05, 20:25
        • miska_malcova Re: gwiazde polnocy/nt 14.03.05, 20:34
          przypominam Roberta de Niro a co!
        • vanillaice Re: gwiazde polnocy/nt 14.03.05, 20:41
          Lassie...;)
          • Gość: mech Re: gwiazde polnocy/nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 21:27
            Obi Wan Kenobi bez brody :D:D:D
      • Gość: Richelieu* Re: Którą gwiazde przypominasz??? IP: *.zyg.brewet.pl 14.03.05, 21:50
        co to za wyrażenie "nie lada gratka", wprost z Tiny i Przyjaciółki.

przypominam babę reklamującą sieć idea, to moje zdanie

Kiedyś jednemu typkowi przypominałam zeta-jones, ale nie omieszkał wspomnieć,
        że mam kurde semicki nos. no coś takiego..

za to wczoraj podrywał mnie chopak odśnieżający chodniki z czerwoną łopatą i
        czerwonymi ślipkami twierdząc uparcie, że jestem jakaś japonka. Ja rozumiem, że
        zimą jestem sino-fioletowa, ale żółta? Chyba się naćpał..

za to dziś w pociągu siedział na przeciwko mnie sucharek i wychodził z siebie
        aby zapytać się mnie czy oglądałam pierwszy odcinek "kto m rację". Jeśli ktoś z
        Was widział to wie, że buc chciał kurestwa jak w pysk plasnąć. Ja rozumiem, że
        wyglądam jak gó..arz, ale to nie powód żeby co i rusz jeździć po mojej
        czystej, dziewiczej moralności. Gdy się zmarszczek doczekam i siwych włosów to
        będzie wreszcie święty spokój.
        • courtney Re: Richelieu* ... 15.03.05, 14:48
          A coz to za wyrażenie "buc chciał kurestwa", wprost z rynsztoku.Proponuje
          podniesc poziom wypowiedzi panno Richelieu*
          • Gość: Richelieu* Re: Richelieu* ... IP: *.zyg.brewet.pl 15.03.05, 22:55
            1. nazywanie kurestwa prostytucją jest formalnym eufemizmem, obrzydzenie i
            emocje, jakie towarzyszą mi przy każdej tego typu sytuacji, nie pozwala używać
            zdobnień, zwłaszcza w miejscu pełniącym rolę towarzysko-plotkarskim
            2. osoba sugerująca kurestwo to faktycznie nie jest buc, to osoba wprost z
            Twojej sygnaturki. Przepraszam, że jednak zdrobnieniom uległam
            3. nawiązując do 2. Proponuję podnieść poziom sygnaturki panno Courtney
      • kingakunowska Re: Którą gwiazde przypominasz??? 14.03.05, 22:12
        Wygladam jak sobowtor Kate Winslet momentami. Zwlaszcza teraz, jak nie jestem
        juz chuda jak patyk, tylko normalna :-))) Jak ogladam jej stare filmy, to sie
        nadziwic nie moge :-))) Ten sam typ.
        • Gość: Ola Re: Którą gwiazde przypominasz??? IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 14.03.05, 22:29
          podobno jestem podobna do Shannen Doherty...za młodszych czasów.
      • keepersmaid Re: Którą gwiazde przypominasz??? 15.03.05, 02:23
        Zakochany czlowiek dopatrzyl sie kiedys we mnie podobienstwa do Gwyneth Paltrow,
        ale byl baaaardzo zakochany...
      • Gość: Czarnulka Re: Którą gwiazde przypominasz??? IP: *.promax.media.pl 15.03.05, 10:50
        Ja podobno przypominam jakąś aktorkę z brazylijskiego serialu pt. "Jovizna" czy
        coś takiego, pewnie źle tytul napisalam. Ale nie mam pojęcia, jak ta aktorka
        naprawdę wygląda i czy to prawda, ze tak jak ja... Może mi ktoś powie, kto to
        jest??? Grala w tym serialu rolę tytułową podobno. Według mojego kolegi
        (dziwne, ze oglądal serial brazylijski, szoooking)jest podobno identyczna, jak
        ja. Poza tym wiele innych osob zauważyło podobieństwo. A ja, kurcze, nie wiem
        nawet, jak ten moj sobowtór się nazywa!!!!! Chcialbym sprawdzic w necie, ale
        jak, skoro nie znam nazwiska??? Tytul serialu wpisywalam, ale nic mi nie
        wyskakuje, stąd wnioskuję, że źle piszę tytuł. Może wiecie, co to za babka????
      • Gość: mała Re: Którą gwiazde przypominasz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 12:07
        No dobra, ponoć jestem podobna do wokalistki Blue Cafe.
        • Gość: NADOBNA Re: Którą gwiazde przypominasz??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 12:37
          Mi powiadają że przypominam Kaśkę Bujakiewicz.Ten sam typ urody,różnice w
          figurze polegają na tym że ona ma mniejszy tyłek a ja większe piersi.Buzia może
          nie podobna,ale ten sam typ.A zresztą kimże są aktorki pieśniarki itp ażeby się
          do nich prezyrównywać?No ale napisałam.Żeby nie było że jestem jak ci na
          początku co to lubią zjechać każdy post.Obrigada.Thau
      • Gość: Gala Re: Którą gwiazde przypominasz??? IP: *.pixs.philips.com 15.03.05, 14:43
        heh! a mnie znajomi mówią, że przypominam Joasię Brodzik!! Szczególnie, że gdy
        ona miala wlosy blond - ja też, gdy ciemne - ja też... różnica teraz jest
        bardziej widoczna, bo ja nadal mam ciemne wlosy - wrócilam do swojego
        naturalnego koloru! ponoć ten sam uklad twarzy i nos...
      • Gość: kk Isabelle Adjani IP: *.jci.com 15.03.05, 17:23
        szkoda, ze mi sie ona nie za bardzo podoba... szczegolnie ten naiwny look gdzie
        nie wyglada na kobiete a na naiwna dziewczynke. tez tak mam, mimo ze
        dizewczynka przestalam byc 20 lat temu :((

www.peoples.ru/art/cinema/actor/adjani/adjani_4.jpg
        • Gość: selena Re: Isabelle Adjani IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.03.05, 17:31
          Helene Christiansen,zwlaszcza z oczu no i troche z rysow.slyszalam to z ust obu
          plci.tylko jestem z 5 cm nizsza:))i tez mi sie to nie podoba-wolalabym Angeline
      • Gość: magda Re: Którą gwiazde przypominasz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:37
        Mi kilka osób niezależnie od siebie powiedziało, że przypominam Salmę Hayek.
        Masakra ;(((( Raz usłyszałam, że jestem podobna do Natalie Portman i dwa razy,
        że do Winony Ryder. Szkoda, że wg. mnie wszystkie te aktorki są brzydkie :(
        Taka Angelina, Charlize Theron - to by mnie ucieszyło ;)
        • Gość: anka Re: Którą gwiazde przypominasz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 22:09
          Akurat Natalie Portman jest prześliczna, a Winona Ryder ładniutka :). Salma
          Hayek nie podoba mi się, ale chyba jestem w mniejszości, więc nie masz się czym
          martwić :).
        • Gość: e.t. Re: Którą gwiazde przypominasz??? IP: *.autocom.pl 16.03.05, 09:41
          Przypominam Mile Jovovich i slysze to bardzo czesto.Przyjemny
          komplement.Pozdrwiam.
      • zettrzy Re: Którą gwiazde przypominasz??? 15.03.05, 22:19
        mnie raz ktos powiedzial ze na pewno jestem z Afryki Poludniowej
        a ktos inny bez przerwy zwracal sie do mnie per "Ingrid" i nie sposob bylo
        wytlumaczyc ze nie, nie jestem Skandynawka
      • lumja Re: Którą gwiazde przypominasz??? 16.03.05, 08:32
        mnóstwo osób twierdzi, że Magdę Mielcarz, kilka powiedziało, że Umę Turhman a
        jeden facet upierał sie, że Britney Spears:) Cóż, ja jednak nie widzę w lustrze
        podobieństwa do zadnej z wyżej wymienionych:)
        • Gość: lodzianka Re: Którą gwiazde przypominasz??? IP: *.astral.lodz.pl 16.03.05, 08:47
          A ja do dzis pamietam zdarzenie sprzed 3 lat (takie to bylo dla mnie mile ;)
          Przechodzilam obok dwoch mlodzianow, z ktorych jeden na moj widok, powiedzial,
          ze wygladam jak JLo. :D
          Jednak nigdy wiecej sie to nie powtorzylo ;P

Ale milo bylo .
          • energeia Re: Którą gwiazde przypominasz??? 16.03.05, 10:00
            Hehe, w czasach licealnych mi wiele osób mówiło, że wyglądam jak bohaterka serialu produkcji
            wenezuleskiej (czy jakiejś innej argentyńskiej) pod wdzięcznym tytułem "Maria".
            Chyba tylko kształtem brwi albo owalem twarzy byłam wtedy podobna, moim zdaniem. Bo ani kolor
            włosów ten sam, ani oczy ani nos... no nic.

Poza tym kilka razy usłyszałam od pewnego osobnika spotykanego w nierównych odstępach czasowych
            na ulicy, w sklepie itp. miejscach, że wyglądam jak Whitney Houston:D Pomijając fakt, że ja bladawiec
            jestem jak mało kto, w niczym - naprawde w niczym jej nie przypominam.

I weż tu bądź mądry człowieku, i znajdż wersję pośrednia pomiędzy czarnoskórą piosenkarką a blond
            włosą latynoską...
      • Gość: UKA Re: Którą gwiazde przypominasz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 09:53
        Dzis zero skromnosci!Jestem jak mniej wiecej Monica Belluci,mniejsze gabaryty -
        a szkoda.Ale poza tym ja to Monica;)
      • Gość: r Re: Którą gwiazde przypominasz??? IP: *.public.hu-berlin.de 16.03.05, 15:18
        Ally Mc Beal-niestety
      • herodiada Re: Którą gwiazde przypominasz??? 16.03.05, 15:33
        ja podobno w liceum przypominałam Anne Nehrebecką "z czasów świetności"- to
        zdaniem mojej polonistki. Ale co tam, przefarbowałam się ;)
        • charade Re: Którą gwiazde przypominasz??? 16.03.05, 16:20
          Ja ponoć wyglądam jak dziewczyna, która grała w "Ostatnim seansie filmowym",
          ale pewnie nikt tu nie oglądał tego filmu - mocno stary jest ;P
      • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Którą gwiazde przypominasz??? 16.03.05, 16:33
        Zadna z gwiazd nie jest do mnie podobna. A przynamniej nie jest mi znana ;]
      • Gość: Lilyana Re: Którą gwiazde przypominasz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 17:24
        Fajny post :-) A ja przypominam Kasie Bujakiewicz kiedyś myślałam, że ludzie
        jak mi to mówią to żartują i nie brałam aż tak sobie tego do serca, ale idąc na
        studia od nowo poznanych ludzi tez to usłyszałam....Buziaki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka