Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

plecaki JanSport

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 18:38
    nie wiem czy dobrze napisalam
    w kazdym badz razie chodzi mi o plecaki, ktore nosi co 4 osoba na ulicy
    co o nich sądzicie? są dobre?

Obserwuj wątek
      • Gość: agnes_magnes Re: plecaki JanSport IP: 195.205.160.* 16.03.05, 18:57
        Te plecaki są niezniszczalne...;) Ponadto mają 30 lat gwarancji. Sama plecaków
        nie noszę, ale z moich obserwacji wynika, że są chyba dobre jakościowo. I w
        miarę zgrabne.
        • Gość: Klara Re: plecaki JanSport IP: 194.63.135.* 16.03.05, 19:00
          Są wspaniałe!!!I jakościowo i wygladowo:))))) Tylko diabelnie drogie!!!Miałam
          taki w liceum ...lat temu:) i chętnie bym sobie taki dziś sprawila, ale zawsze
          są jakieś ważniejsze wydatki i rezultat jest taki, że męczę sie z jakimiś
          torebkami , w które nic nie wchodzi, zamiast wydać 300 zł i mieć coś na 6 lat:)

Oni mają stronę w sieci, al tam mały wybór jest niestety...Mam wrażenie, ze
          głownie nowości.
          • enixx Re: plecaki JanSport 16.03.05, 19:02
            ee tam drogie - ja za swoj, taki zwylky najzwyklejszy, niebieski, dalam 69 zl.
            Bylo to kilka lat temu i dzis plecak, mimo prania w pralce wyglada jak nowy
            • Gość: Klara Re: plecaki JanSport IP: 194.63.135.* 16.03.05, 19:05
              A gdzie ty go za tyle kupiłas??? U mnie JanSport kosztuje przeciętnie około 300-
              350 zł!!!
              • enixx Re: plecaki JanSport 16.03.05, 19:11
                W krakowie w sklepie na szpitalnej, ale to bylo z 5 lat temu, no i to jest taki
                na prawde podstawowy model, bez zadnych bajerow
              • stephanie_s Re: plecaki JanSport 17.03.05, 11:09
                ja mam jansporta za ok 200zł trzyma sie swietnie i jest ładny a widziałam
                tansze i tez nic im nie brakowało
            • Gość: <MAGDA> Re: plecaki JanSport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 20:06
              Te plecaki sa super! Właśnie przymierzam się żeby sobie jakiś sprawić:)
          • Gość: Klara Re: plecaki JanSport IP: 194.63.135.* 16.03.05, 19:03
            www.jansport.pl/index_1.html
          • canile Re: plecaki JanSport 16.03.05, 19:07
            ja uwielbiam tę firmę, mam ich plecak od jakis 5 lat, a dostałam już używany :]
            ale jest jedno "ale" wszystkie zamki sie rozwaliły... i to nie tylko moje
            spostrzeżenie bo moja kolezanka ma troche nowszy model od mojego i też się
            wszystkie zamki popsuły :/ byc może już mają lepsze zamki, no bo fakt mój
            plecak ma minimum 8 latek... ale ja go uwielbiam :D
            • Gość: mija Re: plecaki JanSport IP: *.76.classcom.pl 17.03.05, 06:59
              ee chyba nie, bo ja mam 'młodszy' model i zamek to jedna wielka tragedia, ale
              ogolnie ok;)
            • papryczka_ag Re: plecaki JanSport 17.03.05, 12:09
              Suwaki niestety nie wytrzymują 30 lat...
      • Gość: kum-nye Re: plecaki JanSport IP: *.icpnet.pl 16.03.05, 19:49
        Mó jest naprawde dobry i chyba niezniszczalny, bo przeszedł naprawde wiele, a wciąż jest w świetnym stanie!
      • Gość: malenka Re: plecaki JanSport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 21:35
        czyl iwarto sobie kupic ?

upatrzylam sobie fajny za 199,00
        • Gość: kum-nye Re: plecaki JanSport IP: *.icpnet.pl 16.03.05, 21:46
          Warto, warto- będzie Ci służył latami. Szkoda trochę, że tyle osób je nosi, no ale co robić:)
          • Gość: barry white Re: plecaki JanSport IP: *.udn.pl 16.03.05, 22:35
            ja juz 4 rok mam plecak jansporta i jak najbardziej je polecam .Zero usterek
            ,zawsze dzielnie mi sluzy moze nie jest zbyt ladny ale za to trwaly
      • Gość: na nie Re: plecaki JanSport sa do... IP: *.protonet.pl 17.03.05, 04:21
        E tam ja mialam dwa plecaki z tej firmy i kazdy po miesiacu sie zniszczyl
        niemilosiernie i zamek zawsze sie odrywal od reszty..tragedia,a zawsze o niego
        dbalam i nic szczegolnego z nim nie robilam(oprocz noszenia w nim ksiazek).Nie
        polecam...
        • Gość: aaa ja polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 08:12
          Ja mam swój 5 lat i wygląda jak nowy - nie był drogi, bo kupłam prosty model i
          niewielki. Ogólnie są trwałe.
        • sko22 Re: plecaki JanSport sa do... 17.03.05, 10:21
          Co do wyrywania ekspresów z plecaków, to zawsze przy intensywnym użytkowaniu
          wreszcie się wyrwie.Nie ma mocnych, chyba,żeby alpinuistyczne kupować;0 Nike
          też mi sie rozwalil na zamkach.
      • stephanie_s Re: plecaki JanSport 17.03.05, 11:08
        Sa dobre jakosciowo i w miare "wyględne":)
      • dori7 Re: plecaki JanSport 25.03.05, 00:24
        Bardzo dobre jakosciowo, nosze od pol roku swoj 34-litrowy plecak, wypchany
        zawsze do granic mozliwosci (tony ksiazek i zeszytow, ciuchy na basen itd.,
        wszystko naraz), nic mu nie jest, suwaki tez w idealnym stanie. Zaplacilam 2
        stowy, warto bylo.
      • Gość: NADOBNA Re:PYTANIE!!! PROSBA!!! Dziewczyny pomóżcie!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 19:00
        Dziewczyny mam pytanie: czy te plecaki nadają się do szkoły( chodzę do
        podstawowej, ale mam sporo lekcji. Ostatnia klasa:))??? jak z jakościa? Czy nie
        plecak się nie zepsuje? please, ODPOWIEDZCIE, POMÓŻCIE!!!!!!! To dla mnie
        ważne. Nie chce mi się wydawać tyle kasy na
        marne:) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: madzik Re:PYTANIE!!! PROSBA!!! Dziewczyny pomóżcie!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 19:50
          taka mloda jestes?? ja myslalam zes ok 23... heh.... sa faje... ja chodze do LO
          i mam wiecej ksiazek zapewne i potwierdzam jest niezniszczalny.
      • Gość: NADOBNA Re: DZIEKI MADZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 20:17
      • nunariel Re: plecaki JanSport 27.03.05, 20:21
        są bardzo wytrzymałe i doskonałe jakościowo...ale i są drogie, przynajmniej dla
        mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka