Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 23:22
    hej! pomozcei: mam piekny fioletowy gorset, material nie jest balowo-galowy,
    taki aksamit. do tego(dosyc dziwnie jak na gorset;) ) z przodu doszyta jest
    taka "gora" z lejacego materialu. zaklada sie na szyje i powstaje taki luzny
    dekolt. z tylu jest bardzo rozneglizowany. i stad pytanie: co moge zalozyc pod
    spod, zeby moc go nosic na codzien. widzialam, ze zwykle gorsety sa noszone do
    koszulowych bluzek, ale ten, przez te "gore" raczej tak nie moze byc noszony.
    jak to nosic?
    Obserwuj wątek
      • b_bb Re: gorset 19.03.05, 23:28
        Nic. Nie pasuje do tego gorsetu nic pod spód. Chyba, że odprujesz tę górę, ale
        wtedy zniszczysz ciekawy ciuch.
        • Gość: gosc Re: gorset IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 09:32
          masz racje, ale :
          1. jesli bez niczego, to mam problem ze stanikiem. tam kompletnie nie ma tylu na
          wysokosci normalnego zapiecia . a z przodu ten sztywny material konczy sie pod
          linia biustu i w moim przypadku nie ubranie bielizny raczzej nie wchodzi w gre.
          2.dosyc czesto mam okazje ubrac sie elegancko(jestem w wieku studenckim wiec
          moze to byc dosc szalona elegancja:) ). jednak nie wyobrazam sobie pojsc w samym
          gorsecie, bo jestem strsznym zmarzluchem
          a moze cos na?
          • Gość: zulka Re: gorset IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 09:46
            mały, dopasowany żakiet? Wtedy nawet dzinsy do tego i jakies lekkie buty. W
            końcu bedzie wiosna....
          • b_bb Re: gorset 20.03.05, 12:06
            Hmm, jeśli dobrze sobie wyobrażam ten gorset, to jest to raczej ciuch
            wieczorowy. Staniki bywają ze specjalnym zapięciem skrzyżowanym nisko na plecach
            i na szyi, poszukaj takiego, ewentualnie wszyj same miseczki w gorset.
            Na wierzch...hmm...jakiś dopasowany stylistycznie żakiet, ale on też zasłoni
            cały gorset. Może być ewentualnie szal.
            • Gość: gosc Re: gorset IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 12:40
              dzieki za propozycje:)ten gorset to doprawdy dziwne ubranko. stanik chyba
              rzeczywiscie bede musiala jakis kupic pod to cudo. aha- moj chlopak oswiadczyl,
              ze w samym tym gorsecie mnie abolutnie nigdzi nie pusci. wiec chyba tylko po
              domu w nim bede chodzic:) rzeczywiscie pod zakiet pasowalby, ale nie posiadam
              zakietu...szukam juz od 3 lat i nie moge znalezc zadnego, ktory by mi
              odpowiadal. ale mam dylematy, nieprawdaz?
              pozdrawiam
      • nallega_m Re: gorset 20.03.05, 21:32
        a czy mozecie podac jakies linki z taka bielizna? bede wdzieczna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka