Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

drogie ciuchy

20.03.05, 18:42
    Niektore z was czuja sie takie dumne ze kuply sobie bluzeczke w butiku X. A
    ta bluzeczka jest najnowszym hitem, taka piekna no i jaka ona tania byla...
    Taka okazja tylko 100zl....
    No i jak ta bluzeczka pasuje do tych spodni tez z promocji, za 250 zl!
    Ale wy macie szczescie! Gdzie wy spotykacie takie okazje???
    To swiadczy tylko o tym ze jestescie frajerkami. Bo ekstra ciuch mozna kupic
    a wydac malo kasy. I TO JEST WLASNIE SZTUKA! Trzeba byc sprytnym!

Obserwuj wątek
      • eirenne Re: drogie ciuchy 20.03.05, 18:47
        A może owe panie wykazały się już wcześniej sprytem, umiejąc zarobić na
        bluzeczki za 100zł i spodnie za 250:-DDDD
        A propos, mam zamiar kupić spodnie za 130zł, też okazja, uważam:P

PS. Przyjmij do wiadomości, ze wchodzą tu kobiety o różnym statusie majątkowym,
        a pojęcie okazja jest pojęciem subiektywnym i uzależnionym od okoliczności...
        • ziyi Re: drogie ciuchy 20.03.05, 18:52
          Chodzi o to ze co niektorzy wydajac kupe kasy mysla ze placa za jakosc. To jest
          takie zludzenie luksusu. A rownie dobrze moga kupic rzecz tej samej jakosci a
          wielokrotnie tansza. Nie mieszajmy w to statusu materialnego. Podalam tylko
          ceny przykladowe.
      • Gość: bunny Re: drogie ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:51
        > To swiadczy tylko o tym ze jestescie frajerkami. Bo ekstra ciuch mozna kupic
        > a wydac malo kasy. I TO JEST WLASNIE SZTUKA! Trzeba byc sprytnym!

Taka ze mnie snobka, że musze mieć drogie ciuchy bo badziewia nie noszę. Stać
        mnie na markowe, drogie rzeczy, bo w przeciwieństwie do frajerek dobrze
        zarabiam. I TO JEST WLAŚNIE SZTUKA! Trzeba być sprytnym!
      • zettrzy Re: drogie ciuchy 20.03.05, 19:03
        autorce watku chyba chodzi o stara madrosc ludowa:

"drogo kupic to kazda glupia potrafi"

oczywiscie, istnieje wiele definicji "drogo"
        • ziyi Re: drogie ciuchy 20.03.05, 19:09
          dokladnie o to mi chodzi
        • miska_malcova Re: drogie ciuchy 20.03.05, 19:09
          widzę, że temat wraca jak bumerang
          • Gość: NADOBNA Re: drogie ciuchy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.05, 19:46
            I kolejnej pani żal dupę ściska:)Bo ja osobiście cieszę się że ktoś ma ładne,że
            kogoś stać.Bo wiem że też mogę sobie pozwolić.a dlaczego pani zagląda do
            cudzych portfeli?no frajerki jesteśmy.ja tam jetem.wiem o tym,nie chce mi się
            łazić,szukać.a więc jestem.no i co?do czego to prowadzi?żebym się przyznała?a
            prosze cie bardzo....jestem frajerzyca zakupowa.kolejna pinda ktorej zamozni
            przeszkadzaja.zupelnie jak w tym polskim hip hopie.ze ulica ma przebimbane,a
            bogaci to nadete fiuty...dlatego nie slucha hh,ani nie wejde juz na twoj
            pieprzniety watek.
            • Gość: rotflika Re: drogie ciuchy IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20.03.05, 19:53
              nie rozumiem problemu
              jak mnie stac to kupuje drogo
              jak mnie nie stac szukam taniej
              i koniec.
      • winogroneczka drogie ciuchy - to rozsądniejsze! 20.03.05, 19:54
        a ja ostatnio stwierdziłam że rozsądniej jest kupować droższe ciuchy bo są
        lepsze jakościowo. Niestety mam manie kupowania np. 4 bluzek w H&M ktore po
        trzech praniach są do kitu zamiast jednej porządnej. Postanowiłam na wiosne
        kupić mniej ciuszków, ale za to drogie, ciekawe i dobre jakościowo- ciekawe czy
        się przełamie :)
        • Gość: NADOBNA Re: drogie ciuchy - to rozsądniejsze! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.05, 22:04
          przed ostatnim wyjazdem do Brazylii poszlam ku[ic kilka szmat na ciepla
          pogode.wpadlam po raz pierwszy do H&M.wydalam wszytsko oczywiscie,od razu(po
          drodze widzialam duzo lepszych rzeczy.w drodze powrotnej rzecz jasna)dalam tez
          sie na to nabrac.wlasnie przedwczoraj wyslalam siostrze karton łachów.w tym pól
          chyba h&m.Fajna firma,ale dobrze jest miec 2,3 rzeczy.To jest raczej firma dla
          nastolatek lub dla kogos kto chce oszczedzic,chce sie fajnie ubrac(bo
          faktycznie mozna wyszukac tam cokolwiek)no i liczy sie z tym ze to nie jest
          ciuch na lata.
      • Gość: eliza Re: drogie ciuchy IP: 195.136.72.* 20.03.05, 23:02
        kolejnej zal tylek sciska... ekstra ciuch za niwielka kase to pojecie wzgledne,
        a druga sprawa, ze frajerkami to sa przewaznie laski, ktore sieja takie
        farmazony ja ty. badz sprytna nie tylko w wynajdywaniu tanich ale fajnych
        szmatek, sprobuj zarobic tez na te drozsze:)
        • maadz Re: drogie ciuchy 20.03.05, 23:10
          kazdy kupuje to co mu sie podoba i to na co go stac lub nie zal mu pieniedzy,
          ot i cała filozofia
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka