Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Buty 1 more time :)

IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 21.03.05, 22:37
    Ktokolwiek widział... ;) mokasyny w podobnym stylu, ale o jakies 80 zł tańsze
    (studentka jestem i, poki co, nie stac mnie na takie buty, niestety)..
    www.allegro.pl/show_item.php?item=45492715
    ... proszony jest o zgloszenie sie ;)
    Serio, podobaja mi sie te butki okrutnie, ale nie jestem w stanie wydac na
    nie tyle pieniedzy :( Widzial ktos cos podobnego, ale bez napisu "Dior'? ;) A
    jesli nie takie, to moze chociaz cos w kolorze turkus? albo lila? Help.
    Obserwuj wątek
      • Gość: pod pseudonimem Re: Buty 1 more time :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.03.05, 23:03
        nadobna ma duza dupe a ja ide spac
        • Gość: Ivre Re: Buty 1 more time :) IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 21.03.05, 23:05
          Ekhm.. a co to kogo obchodzi?
          • Gość: m Re: Buty 1 more time :) IP: *.saska.krakow.pl 21.03.05, 23:56
            widzialam w venezii b. podobne, ale pewnie jeszcze drozsze
            • Gość: Ivre Re: Buty 1 more time :) IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 22.03.05, 10:25
              Buu.. dlaczego jak juz mi sie cos spodoba (wybredna jestem :D), to zwykle jest
              nie na moja kieszen? :(
              • misae Re: Buty 1 more time :) 22.03.05, 10:30
                moim zdaniem buty w venezii nie beda wyzsze
            • Gość: Ivre Re: Buty 1 more time :) IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 24.03.05, 20:13
              Bylam w Venezii.. Fakt podobne, ale..balerinki tylko :( Nie chce balerinek,
              tylko mokasyny, nio.. i w dodatku prawie w tej samej cenie byly. buuu :(
        • bez_mapy Re: Buty 1 more time :) 22.03.05, 22:49
          O, cześć Nadobna! Co za spotkanie:D Co tu robisz?
      • Gość: maatra Re: Buty 1 more time :) IP: *.net.pulawy.pl 22.03.05, 19:32
        ojej mnie tez sie te buty podobaja. widzialam je w niedziele w lublinie,
        niestety tylko przez wystawe i ceny nie znam :/ mam zamiar kupic je po swietach
        . pozdrawiam
        ps oczywiscie nie z tej firmy ;)
      • fuzzystone Re: Buty 1 more time :) 24.03.05, 22:03
        widzialam pod palacem dzisiaj....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka