Gość: malinche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:44 Witam! Prosze poleccie mi sklep, w ktorym moge dostac jeansy do ok 250zl. Wzrost- 169cm, biodra 89cm. Spodnie maja byc rozszerzane i wygladac na "stare". pzrd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malinche Re: Jeansy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:07 chodzi o Warszawe i ewentualnie Łódź. Nie moge znalesc dzinsow,a sa mi potrzebne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Jeansy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 21:21 może zobacz w Lee,powinny być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Jeansy IP: *.pronet.lublin.pl 22.03.05, 21:29 W Lee Cooper znajdziessz na pewno za te cene, a fasony dla mnie fanatstyczne, ladnie leza i maja naprawde duzy wybor kolorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tabaka Re: Jeansy IP: *.access.telenet.be 22.03.05, 21:30 Szukaj po lumpexach beda stare oryginalnie i tanie w dodatku Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Jeansy 23.03.05, 17:28 chyba w kazdym sklepie z dzinsami powinnas znalezc takie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Jeansy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 17:32 Bik Bok. W klifie i Galerii Mokotow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: Jeansy IP: *.org 23.03.05, 17:33 Lee,Wrangler,Levi's ? Powinnaś w każdym sklepie coś znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinche Re: Jeansy IP: *.chello.pl 23.03.05, 21:57 dziekuje za wszystkie odpowiedzi.niestety okazuje sie,ze to wcale nie takie proste :( postarac sie moze bardziej musze?chyba jakas niezbyt wymiarowa jestem ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Jeansy 23.03.05, 22:03 Ale niemozesz rozmiaru dobrac czy zle leza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinche Re: Jeansy IP: *.chello.pl 23.03.05, 22:33 to zalezy. np w Zarze spodnie maja za dlugie nogawki. teoretycznie mozna skrocic,ale te akurat fason tracily:( czesto zle leza. moje najlepsze dzinsy mam z ONLY, rozszerzane nogawki,ale bez przesady i ¨wytarte¨, ale b.fajnie.bo teoretycznie wiele jest tzw. wytartych,ale wygladaja troche badziewnie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Jeansy 23.03.05, 22:45 z tych wymiatow, ktore podalas wnioskuje, ze masz rozmiar ok. 28/29 na 30/32..moze poszukaj w typowo dzinsowych sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinche Re: Jeansy IP: *.chello.pl 23.03.05, 22:51 tak te chyba zrobie.troche jestem do tego zniechecona,bo jakis czas temu szukalam spodni w typowo dzinsowych sklepach i bylo kiepsko,zle lezaly.aleposzukam, co robic!;) a normalnie 36 nosze,czasem 34,a czasem, 36(34) za male, a 38(36)za duze:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Jeansy 23.03.05, 23:28 Troche mnie to dziwi, bo przy tylu fasonach jakie sa w sklepach trudno czegos nie wybrac, ale moze kiedy fason bylby dobry, kolor by ci sie nie podobal:)) Jesli nosisz 36 to pewnie bedzie to 27/28 w talii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Jeansy IP: *.icpnet.pl 23.03.05, 22:09 jeansy w cenie ok. 100 zł robi Cross. produkuja duzo modeli takich jak opisalas. a sa dobrej jakosci - chodze w Crossach ze streczem juz pare lat i nadal ladnie wygladaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinche Re: Jeansy IP: *.chello.pl 23.03.05, 22:28 a gdzie crossa mozna znalesc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinche Re: Jeansy IP: *.chello.pl 23.03.05, 22:54 a jakies konkretne stoiska?bo nie zalezy mi na metce, tylko na tyn,zeby dobrze lezaly i mi sie podobaly. rozwazalam tez lumpeksy,ale nie znam w Waszawie:( a z doswiadczenia z lumpekasmi, to spodnie w duzych rozmiarach. Odpowiedz Link Zgłoś
canile Re: Jeansy 23.03.05, 22:56 pod pałacem jest strasznie dużo stoisk z jeansami, w tym bardzo dużo crossa. sama mam crossy tak fajnie wytarte na tyłku, śliczne blue jeans :] idż tam po prostu i zobacz co ci sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinche Re: Jeansy IP: *.chello.pl 23.03.05, 23:00 to moze sprobuje.znalazlam tam kiedys b.fajna spodnice, zrobila furrore ;) ale meczace sa tam zakupy.ale moze warto Odpowiedz Link Zgłoś
canile Re: Jeansy 23.03.05, 23:05 ja też nie lubię tam chodzić :/ ale cross ma też sklep przy swojej fabryce, ale to jest za warszawą(niepamiętam nazwy miejscowości) i tam crossy są tańsze o jakieś 20-30 zł, jak sie dowim co to za miejscowośc to napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Jeansy IP: *.icpnet.pl 24.03.05, 14:19 ta miejscowosc nazywa sie Wiązowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Jeansy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:04 sprawdz rozmiar i firmę jeansów, które juz kiedys nosiłas i wybierz sie do sklepu tej firmy... powinna byc nowa kolekcja, a przetarcia i rozszerzone nogawki (niestety) królują Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Jeansy 23.03.05, 23:34 Rozszerzone kroluja?? No co ty...W nowych kolekcjach zdecydowanie pzrewazaja proste nogawki, albo delikatnie rozszerz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinche Re: Jeansy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 19:02 No wlasnie! Ja juz tak mam,ze moim zdaniem w prostych czy tez zwezanych moje nogi wygladaja kiepsko :( Sa szczuple,ale niezbyt dlugie, niestety. A jesli chodzi o przetarcia, to podobaja mi sie,ale tylko niektore. Ostatnio z ok 15 par przetartych ktore widzialam podobaly mi sie 2! Dzis widzialam super spodnie,miala je na sobie moja lektorka hiszpanskiego. Ale jak sie zapytalam skad okazalo sie,ze z Hiszpanii:( Co prawda w Benettonie i to ponoc za okazyjna cene,ale nie wiem czy u nas takie znajde. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Jeansy 24.03.05, 19:06 Ale proste nogawki powdowuje optyczne wydluzenie nog..plus jakies szpilki (niekoniecznie na wysokim obcasie) i bedziesz miala nogi do samej szyi;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinche Re: Jeansy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 19:14 Z tymi butami to prawda.Poki co cierpie na niedostatek takowych, tylko letnie. Wtedy to od razu sie lepiiej wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś