Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"stand up, speak up"-prośba

01.04.05, 12:01
    mam prośbę, do dziewczyn z zagranicy... Czy któraś z Was miałaby chęć i odwagę
    podjąć się kupna i wysłania mi bransoletki Nike "stand up speak up" (np. za
    pobraniem, albo mogę wpłacić na konto)? Niestety są one w Polsce niedostepne,
    a jeśli już to na allegro, do którego nie mam zaufania.
    Chodzi mi o rozmiar youth.
    Jeśli któraś z Was mogłaby chociaż sprwdzić cenę w sklepie Nike, to będę
    bardzo wdzięczna.
    szczegóły akcji www.nike.com/standupspeakup/index.jsp
    Obserwuj wątek
      • eboniet Re: "stand up, speak up"-prośba 01.04.05, 12:47
        Zadzwon do oddzialu Nike w Warszawie (powinnas znalezc w ksiazce telefonicznej
        Warszawki) i zapytaj sie, czy nie planuja rozszerzenia akcji na Polsce (z tego
        co slyszalam tez by sie przydalo, niestety). Moze gdy bedzie wiecej osob
        pytajacych to sie zdecyduja.
        U nas juz te bransoletki zostaly wyprzedane, cena byla (z tego co pamietam) 2
        czy 4 € (za pare). Niestety, zdaje sie ze powtorki nie bedzie - ja sama sie
        spoznilam, choc prawde mowiac fanem futbolu nie bede (chodzilo bardziej o
        pryncypia:-).

Moze ktos z UK?

Pozdrawiam

Ebo
        • winogroneczka Re: "stand up, speak up" 01.04.05, 16:17
          już lepiej przez allegro gdzie jest jakiekolwiek zabezpieczenie niz wpłacać
          komuś zupełnie nieznanemu pieniądze na konto!
          • lovika Re: "stand up, speak up" 01.04.05, 16:52
            ale jak pisze Eboniet, koszt takiej bransoletki to tylko kilka euro :) Jeśli
            ktoś chciałby mi pomóc, to raczej nie połaszczy się na taką sumę :) poza tym
            staram się wierzyć w ludzi :)
            • winogroneczka Re: "stand up, speak up" 01.04.05, 17:55
              ja w sumie też bym chciała takie bransoletki, nawet znalazłam na allegro ale
              troche drogie bo po 35zł :) może się tutaj ktoś zgłosi z tańszymi? :)
              • Gość: lovika Re: "stand up, speak up" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 17:57
                i wszystkie w dużym rozmiarze na faceta - adult. Jednyna w rozmiarze youth
                kosztuje 75 zł =\
                • winogroneczka Re: "stand up, speak up" 01.04.05, 17:59
                  a rzeczywiście :) ja też wolałabym ten mniejszy rozmiar bo mam malutkie
                  nadgrastki :)
                  • Gość: U96 Re: "stand up, speak up" IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 01.04.05, 21:50
                    Ja nie wiem jak można coś takiego w ogóle ubrać! Walka z rasizmem, hahahahhaha
                    • Gość: shattered glass Re: "stand up, speak up" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:04
                      ano walka z rasizmem - co w tym zabawnego?
                      Tak samo nic zabawnego nie widze w "live strong", firmowanych przez organizacje
                      do walki z rakiem wspierana przez Lance'a Armstronga...
                      Oczywiscie wielu nosi to dla lansu,ale przynajmniej pieniadze z takiej mody ida
                      na sluszny cel.
                      • Gość: U96 Re: "stand up, speak up" IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 01.04.05, 22:13
                        Rasizm to naturalna sprawa leżąca w naturze człowieka. Ludzie próbują na siłę
                        udawać, że tak nie jest. Rak to już co innego. Tylko nie wiem, czy zdajesz
                        sobie sprawę, że istnieje już skuteczna terapia, tyle, że żaden koncern
                        farmaceutyczny i cała ta mafia rządząca nie dopuści do ujawnienia tego, bo
                        trzepie na tym zajebistą kasę. A rasistką byłam, jestm i zawsze i będę i nie
                        mam zamiaru tego ukrywać.
                        • Gość: shattered glass Re: "stand up, speak up" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:18
                          to cholernie smutne co piszesz - tak samo,jak ludzie przyznajacy
                          sie "publicznie"(bo forum internetowe to nie do konca jest takie jawne) do
                          sympatii nazistowskich czy antysemickich.
                          Rasizm naturalna sprawa lezaca w naturze czlowieka?Litosci!Moze zyje w
                          uludzie,ale dla mnie NORMALNOSCIA jest poszanowanie i tolerancja dla kazdego
                          czlowieka bez wzgledu na jego kolor skory?Czym Ty to sobie tlumaczysz? A gdybys
                          urodzila sie w Afryce?Bylabys wtedy rasistka wobec bialych?To jest cos,czego
                          nie rozumiem,bo to taka sama bzdura,gdybys uwazala blondynow czy brunetow za
                          gorszych! Rasa nordycka i podobne bzdury. Twoim idolem chyba nie jest Hitler?
                          • Gość: U96 Re: "stand up, speak up" IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 01.04.05, 22:32
                            Jakbyś poczytała trochę na temat atawizmów u człowieka to może byś zrozumiała o
                            co mi chodzi. A z Twojej wypowiedzi jasno wynika, że dałaś sobie wyprać mózg.
                            Ja Żydów nienawidzę podobnie jak Cyganów. To jest mój rasizm. Zauważ, że są to
                            te dwie nacje nie mające swoich krajów i pasożytują w ciele, które należy się
                            innym narodom. Musiałabym tu dużo napisać aby ktokolwiek mógł zrozumieć
                            dalczego tak myślę. Do innych ras nie mam nic do momentu w którym mi nie
                            szkodzą.
                            • Gość: shattered glass Re: "stand up, speak up" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:41
                              mnie nie szkodza zadne rasy ani nacje,tylko jesli to jakies jednostki.
                              Nigdy nie pogodze sie z taka postawa i wybacz,ale jakkolwiek mi to naukowo czy
                              inaczej udowodnisz,to dla mnie nie bedzie to normalne,tak samo jak nie jest
                              normalna homofobia czy jakakolwiek nienawisc ze wzgledu na
                              pochodzenie,przekonanie czy wyglad.
                              Poczytaj Powszechna Deklaracje Praw Czlowieka, na szczescie dla mnie i dla
                              wielu ludzi jej zawartosc i wlasny zdrowy rozsadek jest wazniejszy niz Twoj
                              belkot.
                              Mozg to Ty masz chyba wyprany,zal mi Ciebie.
                              • Gość: U96 Re: "stand up, speak up" IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 01.04.05, 22:44
                                Utwierdziłaś mnie w przekonaniu, ze nie potrafisz samodzienie myśleć. Naprawdę
                                szkoda. Ale większość Polek nie potrafi. Więc pa pa.
                                • Gość: shattered glass Re: "stand up, speak up" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:50
                                  jesli wiekszosc Polek "nie potrafi myslec"=w Twoim rozumieniu sprzeciwia sie
                                  propagowanym przez Ciebie postawom,to nabieram wiary w spoleczenstwo.
                                  Nikt mnie nie przekona,ze jestem od kogos gorsza/lepsza,bo jestem danej
                                  narodowosci/rasy/plci/wyznania/mam takie i takie przekonania polityczne.
                                  Na tym o czym Ty mowisz opieral sie kolonializm,nazizm,III rzesza i wiele
                                  innych "wspanialych" tworow. Dziekuje,ale wole swiat,gdzie ludzie sa sobie
                                  rowni,a nie wysuwaja idiotyczne i bezzasadne pretensje o wyzszosc nad
                                  kimkolwiek. Kto Ci daje do tego prawo? Shame on you.
                                  • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! u96 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:57
                                    zerknij do Konstytucji RP - art.16 i art.32
                                    rasizm w Polsce jest zakazany - twoje posty łamią prawo i regulamin forum
                                  • Gość: myszka333 Re: "stand up, speak up" IP: *.aster.pl 02.04.05, 01:06
                                    Brawo!!W pełni popieram!!!
                                • Gość: anka Re: "stand up, speak up" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 16:14
                                  Za to ty, dziecko, nie myślisz w ogóle.
                        • winogroneczka SIT DOWN, SHUT UP! 02.04.05, 12:19
                          Gość portalu: U96 napisał(a):

> Rasizm to naturalna sprawa leżąca w naturze człowieka(...)

> Rak to już co innego (...)istnieje już skuteczna terapia, tyle, że żaden
                          > koncern farmaceutyczny i cała ta mafia rządząca nie dopuści do ujawnienia (..)

CO ZA GŁUPOTY! ciekawe czy się do takich poglądów przyznajesz poza internetem?
                          chyba tylko na spotkaniach z kolegami z młodzieży wszechpolskiej :)
                          • Gość: jupi Re: SIT DOWN, SHUT UP! IP: *.cable.ubr02.sand.blueyonder.co.uk 05.04.05, 16:01
                            jeju to tylko bransoletka...a nie krawat w bialo-czerwone pasy
                        • Gość: anka Re: "stand up, speak up" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 16:15
                          Młodzież Wszechpolska na Forum Moda, do czego to doszło, te półmozgi wszędzie
                          się wtryniają.
                        • Gość: ja Re: "stand up, speak up" IP: *.chello.pl 05.04.05, 18:57
                          Zapłać nam 4 euro, wtedy ty nie będziesz rasistą a my zarobimy... he he
                          Chociaz same bransoletki fajne...
      • Gość: U96 Re: "stand up, speak up"-prośba IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 01.04.05, 23:08
        Ojejku, straszne! Przepraszam najmocniej już więcej nie będę.
        • blinski Re: "stand up, speak up"-prośba 02.04.05, 01:31
          rasizm czy antysemityzm jest tak samo naturalny jak uznawanie kobiety za istotę
          bezrozumną i podległą mężczyźnie. a więc mam nadzięję że tobie, u96,
          usługiwanie jakiemukolwiek meżczyźnie - obojętnie czy będzie to cieć z podwórka
          czy też uliczny pener - jako obowiązek sprawia przyjemnośc.
          • Gość: U96 Re: "stand up, speak up"-prośba IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 02.04.05, 23:40
            Wiesz jakoś tak ciekawie się składa, że to mężczyźni przeważnie usługują mnie.I
            to oni właśnie bardzo łatwo i szybko tracą rozum przy mnie.A może poprostu
            tylko udają,że go mają. Ale feministką nie jestem broń boże!Co ja bym zrobiła
            bez pomocy tych naiwniaków, jakimi jest większość mężczyzn. A do moich poglądów
            przyznaję się owszem zawsze i jakoś tak nikt nie ma w realu odwagi mi sie
            sprzeciwiać. To też jest ciekawe, nie?
            • blinski Re: "stand up, speak up"-prośba 02.04.05, 23:48
              takie poglądy do kobiety nie pasują, mówię ci.. kobieta wyznająca takie poglądy
              to jednocześnie ośmieszanie ich. tak samo mnie to śmieszy jak np. faszysta-
              murzyn, czy faszysta-gej (choć w życiu takiego nie widziałem:).
              poza tym ogólne trzeba było doświadczyć niezłego brain-damage żeby mieć takie
              poglądy będąc kimkolwiek (o ile nie są tradycją rodzinną, jak to jest np. z
              romkiem g., choć on podobny przez rasowych white-powersów uznawany jest za
              słabiaka).
            • usmiech_mona_lisy Re: "stand up, speak up"-prośba 03.04.05, 00:01

> Wiesz jakoś tak ciekawie się składa, że to mężczyźni przeważnie usługują
              mnie.I
              >
              > to oni właśnie bardzo łatwo i szybko tracą rozum przy mnie.A może poprostu
              > tylko udają,że go mają. Ale feministką nie jestem broń boże!Co ja bym zrobiła
              > bez pomocy tych naiwniaków, jakimi jest większość mężczyzn.

To ty sama nie umiesz myśleć skoro potrzebujesz tych naiwniaków (w twoim
              mniemaniu) do pomocy.

A do moich poglądów
              >
              > przyznaję się owszem zawsze i jakoś tak nikt nie ma w realu odwagi mi sie
              > sprzeciwiać. To też jest ciekawe, nie?

Może wychodzą z założenia, że z idiotką nie ma co gadać. Widać, że ograniczona
              jesteś, więc pewnie nikomu się nie chce tych twoich żelaznych klapek z oczu
              zrywać.
              • Gość: U96 Re: "stand up, speak up"-prośba IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 03.04.05, 08:21
                Owszem umiem myśleć, bo doskonale wiem co i kiedy wykorzystać.I to ja wyjdę w
                tym momencie z założenia, że z idiotką nie ma co gadać i skończę rozmowę z
                Tobą. I się tak wszyscy nie pultajcie, bo ciekawe co by było jakby się okazało,
                że to była prowakacja. Chociaż zaraz byście stwierdzili, że nędzna... a wy się
                tak daliście ponieść. Hihihihi
                • blinski Re: "stand up, speak up"-prośba 03.04.05, 10:20
                  prowokacja czy nie, w takiej kwestii nigdy nie wiadomo.. w sumie do młodziey
                  wszechpolskiej należą też i dziewczyny, niewiadomo czy jakaś się tu nie
                  przypałętala.
            • Gość: mała Re: "stand up, speak up"-prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 16:25

> Wiesz jakoś tak ciekawie się składa, że to mężczyźni przeważnie usługują
              > mnie.I to oni właśnie bardzo łatwo i szybko tracą rozum przy mnie.A może
              > poprostu tylko udają,że go mają. Ale feministką nie jestem broń boże!Co ja
              > bym zrobiła bez pomocy tych naiwniaków, jakimi jest większość mężczyzn. A do
              > moich poglądów przyznaję się owszem zawsze i jakoś tak nikt nie ma w realu
              > odwagi sprzeciwiać. To też jest ciekawe, nie?

Dlaczego psychiatryk w Tworkach masowo pisuje na Forum Moda? W porównaniu z tym
              stworem, bez_mapy czy inne Parisienne to bardzo normalne osoby. Mężczyźni jej
              usługują - poczwarko, pielęgniarze w szpitalu są od tego żeby usługiwać
              psychicznie chorym pacjentom.
      • Gość: Re: "stand up, spe Re: "stand up, speak up"-prośba IP: *.pl / *.protonet.pl 02.04.05, 15:26
        Piekna jest,szkoda ze u nas niedostepna...:(
        • Gość: ukio Re: "stand up, speak up"-prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 13:31
          up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka